reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Chodze na echo serca i ci lekarze sie chyba tez nie lubia,bo jedno na drugie krzywo patrzy teraz mi kazala przyjsc na badania nie wiem na ile ja tez tak nie moge ze przyjdę nauzeram sie a oni na 2 drugi dzien kaza mi isc do domu i echo tez mi przepadnie temu lekarzowi bardziej ufam niz jej ..

Czyli wjezdza wszystko podwojnie. [emoji16]

Kupuje juz dawno a końca nie widać, staram się rozkładać to na swoje wypłaty ale i tak ciezko. Chciałabym karmić piersią bo mleko drogie jak nie wiem szukam specjalnej używanej poduszki ale czy mi się to uda 😕
I tak to właśnie jest jakby był jeden to zestawy do wózków kokony komplety do łóżeczek i różne cuda raz wydałabym 300 zł np i spokój a tu muszę wywalić 600 i tak powoli do przodu kapie chociaż bardzo dużo rzeczy mam z lumpeksow. Chodzę raz w tygodniu od dobrych kilku tygodni 🙂 ale juz co tydzien to coraz ciężej wiec stawiam ze w tym miesiacu się to skonczy.

Dziewczyny chyba się przeziębiłam 😕 w sumie mam tylko albo aż katar trochę swędzi mnie szyja ale do przeżycia. Najgorsze są oczy 😒 tak mnie swędzą ze zastanawiam się czy to nie jakaś alergia

Kupuje juz dawno a końca nie widać, staram się rozkładać to na swoje wypłaty ale i tak ciezko. Chciałabym karmić piersią bo mleko drogie jak nie wiem szukam specjalnej używanej poduszki ale czy mi się to uda 😕
I tak to właśnie jest jakby był jeden to zestawy do wózków kokony komplety do łóżeczek i różne cuda raz wydałabym 300 zł np i spokój a tu muszę wywalić 600 i tak powoli do przodu kapie chociaż bardzo dużo rzeczy mam z lumpeksow. Chodzę raz w tygodniu od dobrych kilku tygodni 🙂 ale juz co tydzien to coraz ciężej wiec stawiam ze w tym miesiacu się to skonczy.

Dziewczyny chyba się przeziębiłam 😕 w sumie mam tylko albo aż katar trochę swędzi mnie szyja ale do przeżycia. Najgorsze są oczy 😒 tak mnie swędzą ze zastanawiam się czy to nie jakaś alergia
Poszukaj na olx takie komplety. Ja ciągle coś tam od kogoś odkupuje i już zaoszczędziłam 300 zł na laktatorze, czy spodnie ciążowe kupiłam za 20 zamiast 150.

Poszukaj na olx takie komplety. Ja ciągle coś tam od kogoś odkupuje i już zaoszczędziłam 300 zł na laktatorze, czy spodnie ciążowe kupiłam za 20 zamiast 150.

Ciążowe ostatnio udało mi się upolować w lumpie za 24 zł 😂 wiec super jak na te ostatnie tygodnie.
Z laktatorem się zastanawiam nad używka bo dużo na ten temat słucham i czytam. Mówią zeby nie kupować używki bo może być zalany mlekiem poprzedniej właścicielki i nie polecają wiec póki co nie wiem co zrobić. Chyba zacznę od ręcznego a później jak będzie Ok to kupię elektryczny najlepszy by był na dwa cycki na raz 😂😊

reklama
Do góry