Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ale co lekarka na NFZ tak Ci powiedziala?Wql uslyszalam od pani dr ze jak zrobia mi badania i bd ok znow to mam se chodzic prywatnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale co lekarka na NFZ tak Ci powiedziala?Wql uslyszalam od pani dr ze jak zrobia mi badania i bd ok znow to mam se chodzic prywatnie
Ta w szpitalu co wykryla ta wade ktorej nie ma a teraz stwierdzila ze dzieci nierowno rosną,ale w normie. ..Ale co lekarka na NFZ tak Ci powiedziala?
Ja tak samo.Nie chodze za niczym,wszystko przez internet leciWiem nie bede wszystkiego nowego kupowac nie ma sensu ubranka tez mam odkupione z synem to w lumpie tez szukalam,ale tu nie mam sily chodzic duzo zamawiam do paczkomatu.
Czyli wjezdza wszystko podwojnie. [emoji16]
Ta w szpitalu co wykryla ta wade ktorej nie ma a teraz stwierdzila ze dzieci nierowno rosną,ale w normie. ..
Aga, polecam vinted tam możesz dużo kupić za małą kasę. No i masz opcję paczkomatu taki lepszy lumpeksWiem nie bede wszystkiego nowego kupowac nie ma sensu ubranka tez mam odkupione z synem to w lumpie tez szukalam,ale tu nie mam sily chodzic duzo zamawiam do paczkomatu.
Poszukaj na olx takie komplety. Ja ciągle coś tam od kogoś odkupuje i już zaoszczędziłam 300 zł na laktatorze, czy spodnie ciążowe kupiłam za 20 zamiast 150.Kupuje juz dawno a końca nie widać, staram się rozkładać to na swoje wypłaty ale i tak ciezko. Chciałabym karmić piersią bo mleko drogie jak nie wiem szukam specjalnej używanej poduszki ale czy mi się to uda
I tak to właśnie jest jakby był jeden to zestawy do wózków kokony komplety do łóżeczek i różne cuda raz wydałabym 300 zł np i spokój a tu muszę wywalić 600 i tak powoli do przodu kapie chociaż bardzo dużo rzeczy mam z lumpeksow. Chodzę raz w tygodniu od dobrych kilku tygodni ale juz co tydzien to coraz ciężej wiec stawiam ze w tym miesiacu się to skonczy.
Dziewczyny chyba się przeziębiłam w sumie mam tylko albo aż katar trochę swędzi mnie szyja ale do przeżycia. Najgorsze są oczy tak mnie swędzą ze zastanawiam się czy to nie jakaś alergia
Poszukaj na olx takie komplety. Ja ciągle coś tam od kogoś odkupuje i już zaoszczędziłam 300 zł na laktatorze, czy spodnie ciążowe kupiłam za 20 zamiast 150.
Ja też pomału zbieram tyle samo kosztuje, a mniej boliJa zaczęłam sobie juz kompletowac, bo pozniej wszystko na raz to skąd tu nabrac.