Justynanana
Fanka BB :)
Ja nienawidzę jak mnie dotykają bez słowa po brzuchu albo pieszczotliwie grubaskiem nazywają. Bywa tez, ze rizmawiaja ze mna, a patrza caly czas na brzuch.:/ A tak naprawdę nie mam dużego brzucha. Ja się wagi boję w drugą stronę przez wcześniejszą hipotrofie.. od miesiąca właśnie stoi w miejscu.Chłopiec! nie mogę dostać się na swoje konto i musiałam założyć nowe :/. Dziewczyny jak tam wasza waga? Ja byłam dziś u lekarza i na plusie 8/9 kg. Jeszcze szwagierka mnie dobiła mówiąc mi że dużo przytyłam że ona w ciągu całej ciąży 12 kg :x tylko nie wzięła pod uwagę tego że ona zaczynała ciążę z nadwagą a ja nie więc co ona porównuje. Nie wiem czy to tylko w moim gronie ale ciągle jestem poddana ocenie i macaniu brzucha przez ludzi których mało znam, niektórzy nie zapytają tylko sobie dotkną, albo ciągle masz mały brzuch albo duży, ja miałam taki w 9 miesiącu.Milion porad i to zazwyczaj matki które mają jedno dziecko... Nic tak mnie nie męczy w tej ciąży jak inni ludzie D
Zaraz się zbieram do lekarza to się dowiem czy wszystko ok, bo niby wizyta za tydzień, Ale ruchy dziecka bardzo słabe i tylko 5 dziś od rana. Wczoraj to samo..