Lenuszka
Mamusia Gajusi
14:9U mnie chłopak
A juz myslalam, ze mlodej będę męża szukac[emoji38][emoji38]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
14:9U mnie chłopak
Hej. Witam w naszym gronie. Mój synek też o tydzień większy, więc będziemy mieć sporych chłopaków <3Cześć dziewczyny!
Jestem tu nowa, termin wg OM 23.01 ale wg USG 17.01 bo nasz Synuś jest duży tak więc u nas również Chłopiec ❤❤❤
Jakby mnie ktoś chcial za brzuch złapać, to dostaje po łapach od razu. Na szczęście nie odważył się jeszcze nikt go dotknąćChłopiec! nie mogę dostać się na swoje konto i musiałam założyć nowe :/. Dziewczyny jak tam wasza waga? Ja byłam dziś u lekarza i na plusie 8/9 kg. Jeszcze szwagierka mnie dobiła mówiąc mi że dużo przytyłam że ona w ciągu całej ciąży 12 kg :x tylko nie wzięła pod uwagę tego że ona zaczynała ciążę z nadwagą a ja nie więc co ona porównuje. Nie wiem czy to tylko w moim gronie ale ciągle jestem poddana ocenie i macaniu brzucha przez ludzi których mało znam, niektórzy nie zapytają tylko sobie dotkną, albo ciągle masz mały brzuch albo duży, ja miałam taki w 9 miesiącu.Milion porad i to zazwyczaj matki które mają jedno dziecko... Nic tak mnie nie męczy w tej ciąży jak inni ludzie D
Ja cały czas jestem gruba, więc teraz przynajmniej mogłam na ciążę zwalić i chodziłam w końcu w krótkich spodenkach w latoAle mam wrażenie ze jestem już sporą kulką i źle sie czuję z brzuchem w sensie wiem, ze ro stan błogosławiony i w ogole, ale nie lubię eksponować brzucha i sie nim chwalić. I tez jak ktos mi zwroci uwagę, że rosnę to czuje sie zwyczajnie gruba