G
gość _199
Gość
Ja się dziewczyny zastanawiam jak zastopować wage, bo naprawdę jem ja zawsze a ona rośnie i rośnie. Nie chce skończyć z 20kg ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile masz na plusie? Ja obecnie 21+4 i plus 8 kg i wydaje mi się że za dużo, a jem normalnieJa się dziewczyny zastanawiam jak zastopować wage, bo naprawdę jem ja zawsze a ona rośnie i rośnie. Nie chce skończyć z 20kg ;/
Ja 21+6 i 6-7 kg na plusie.Ile masz na plusie? Ja obecnie 21+4 i plus 8 kg i wydaje mi się że za dużo, a jem normalnie
Niby połowa ciąży i jak się rozłoży na 5 miesięcy to nie wydaje się dużo...Ja 21+6 i 6-7 kg na plusie.
Ja teraz tak przybrałam . Zapytaj i daj znać, a powiedz mi z jaką waga zaczynałaś ?Niby połowa ciąży i jak się rozłoży na 5 miesięcy to nie wydaje się dużo...
Jutro mam wizytę i zapytam czy waga jest ok i czy za szybko nie wzrasta
Dokładnie z 59.9, teraz na wadze rano jest 67,4-67,8 zależy czy nie mam problemu z wypróżnieniem.Ja teraz tak przybrałam . Zapytaj i daj znać, a powiedz mi z jaką waga zaczynałaś ?
Ja jestem wyższa, ale 10 kg więcej ważyłam. Najgorsze że po mnie niby nie widać, biust dużo urósł, a spodnie lecą z dupy, więc nie wiem gdzie te kilogramy... No nic chyba pozostaje mi ćwiczyć i jeść jak ptaszek.Dokładnie z 59.9, teraz na wadze rano jest 67,4-67,8 zależy czy nie mam problemu z wypróżnieniem.
U mnie te kg bardzo widać, bo mam tylko 160 cm wzrostu i jak dobije do 70 kg to już w ogóle będę wyglądać jak kulka
Jeść akurat trzeba normalnie u mnie na początku ciąży wyszła nadczynność tarczycy i to może ma wpływ... Nie wiem. Ja mieszcze się nadal w rozmiar s, ale widać, że w uda też trochę poszłoJa jestem wyższa, ale 10 kg więcej ważyłam. Najgorsze że po mnie niby nie widać, biust dużo urósł, a spodnie lecą z dupy, więc nie wiem gdzie te kilogramy... No nic chyba pozostaje mi ćwiczyć i jeść jak ptaszek.
Przy nadczynnosci sie nie tyje..niektorzy tyja duzo a traca zaraz po porodzie ja mam 25 tydz dwie lokatorki i tylko 5 kg jakieś a napoczatku schudłam 6 kg.Jeść akurat trzeba normalnie u mnie na początku ciąży wyszła nadczynność tarczycy i to może ma wpływ... Nie wiem. Ja mieszcze się nadal w rozmiar s, ale widać, że w uda też trochę poszło
Ja jestem w 21+3 i mam 6 kg na plusie, ale miałam już tyle w 16tc! Byłam przerażona, bo nie jadłam więcej niż zwykle, a tu taki przyrost wagi...także od 16tc waga stoi w miejscu, brzuch rośnie, na pokojowych wszystko wyszło ok, także się nie martwię. Mam koleżanki, które nie tyly nic, a nagle w 3 trymestrze przywaliły 20kg.. mam też takie, które tyły na początku, a potem waga stanęła w miejscu i skończyły z wagą +10-12kg, także to chyba sprawa indywidualna. Jedz zdrowo, unikaj słodyczy i chyba powinno być ok ja zaczynałam z wagą 62kg przy wzroście 175cm, teraz waże 68kg.Ja się dziewczyny zastanawiam jak zastopować wage, bo naprawdę jem ja zawsze a ona rośnie i rośnie. Nie chce skończyć z 20kg ;/