reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Pierwsze miałam robione w klinice, drugie przeprowadzamy u lekarza prowadzącego i umówiliśmy się tak, że gdyby miał jakieś zastrzeżenia to pojedziemy zrobić w klinice

A ja za tydzień już zaczynam ktg.Zostały mi równe 4 miesiące. Nie wiem ile dzidzia teraz waży Ale daje solidne kopniaki.Stresują mnie tylko te skurcze,ale czytam że po 20 tygodniu nie tylko ja je mam.

Cześć Dziewczyny!
Wiem, że temat już był, nawet sama się w nim udzielałam ale ciężko jest mi znaleźć w 1621 stronach 🙈
Mam 2 dni na postawienie się na nogi... gardło mam tak zawalone jak wstaje że nic mówić nie umiem. I w nocy nie śpię... kataru jakby nie było, czasem poczuje że coś w środku jest ale nic nie wychodzi :(
Jakie macie DOMOWE sposoby na przeziębienie? Na ból gardła no i co za tym idzie mam kaszel od czasu do czasu.

Help me!

Buźka!

reklama
Do góry