G
gość _199
Gość
Badania prenatalne mam w klinice, a nie u prowadzącego, który też mi sprawdza szyjkę.Mój lekarz sprawdza na każdym badaniu jaka jest długość szyjki, bo może się skracać bezobjawowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Badania prenatalne mam w klinice, a nie u prowadzącego, który też mi sprawdza szyjkę.Mój lekarz sprawdza na każdym badaniu jaka jest długość szyjki, bo może się skracać bezobjawowo
No to superu mnie kolo 700 g juz .No i tak jak myślałam doktor powiedział buraczki, szpinak, mięsko
Synuś zdrowiutki i prawie 600g.
Od którego tygodnia jest wykonywane ktg i co jaki czas?A ja za tydzień już zaczynam ktg.Zostały mi równe 4 miesiące. Nie wiem ile dzidzia teraz waży Ale daje solidne kopniaki.Stresują mnie tylko te skurcze,ale czytam że po 20 tygodniu nie tylko ja je mam.
Yyy ja zaczynam 25 tydz i skurczy nie mam ...A ja za tydzień już zaczynam ktg.Zostały mi równe 4 miesiące. Nie wiem ile dzidzia teraz waży Ale daje solidne kopniaki.Stresują mnie tylko te skurcze,ale czytam że po 20 tygodniu nie tylko ja je mam.
Ja mam ktg w Niemczech od 6 miesiąca na każdej wizycie.Skurcze mam podobne do okresu,nie bolą,bardziej mnie stresują.Od którego tygodnia jest wykonywane ktg i co jaki czas?
Jak odczuwasz skurcze?
Jedna ma skurcze,druga nie ma.moje koleżanki też miały.pierwsze skurcze też miałam długo,do 16 tygodnia.Yyy ja zaczynam 25 tydz i skurczy nie mam ...