Agnieszka2929
Fanka BB :)
Nie ma jej wróci pozno ...Nie wierzę, że jak powiesz mamie żeby poszła ci do sklepu to nie kupi ci jedzenia...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma jej wróci pozno ...Nie wierzę, że jak powiesz mamie żeby poszła ci do sklepu to nie kupi ci jedzenia...
Idź i odreaguj troszkę, dobrze Ci zrobi świeże powietrze.To lezenie jeszcze bardziej mnie doluje juz nie jest tak cieplo to sie przejde daleko nie mam do sklepu .
Cześć. Tak, kolega z pracy ma taki przypadek z żoną. Od badań połowkowych też sie zamartwiali i chodzili po różnych lekarzach - zapewniano ich, ze się wchłonie i mieli rację. Jest w 7mcu i serduszko idealneDziewczyny, jestem po usg połówkowym. Wszystko idealnie ale Pani doktor zleciła echo serca płodu ze względu na punkt hiperechogenny w lewej komorze. Zapytałam ją czy to jakaś wada ale powiedziała, że nie i nie ma czym się martwić. Wręcz zaznaczyła, że to echo serca to bardziej dla mojej spokojności i pewnie nie długo się wchłonie. Ja nie jestem taka spokojna. Przeczytałam chyba całe internety w tym zakresie i nic niepokojącego nie znalazłam. Miałyście z tym styczność albo ktoś z waszych znajomych? Martwię się...
Cześć. Tak, kolega z pracy ma taki przypadek z żoną. Od badań połowkowych też sie zamartwiali i chodzili po różnych lekarzach - zapewniano ich, ze się wchłonie i mieli rację. Jest w 7mcu i serduszko idealne
Nie ma za co kochana jesteśmy tu właśnie po to by wymieniać się wszystkimi informacjamiDziękuję za odpowiedź. Jestem podniesiona na duchu
Niby 15 tydz ...ja nie man na nic sily lzy same leca nie moge spać powiedzial,ze przy porodzie ja wyciagna ..
Ogladanie szyjki mam co 2-3tyg to jest moja wizyta szew zbedny poki co teraz mam wizytę u ginekologa 24. Po 3 tygodniach na co mi ta wizyta jak mi dziecko nie zyje szyjke se sprawdzi ze z fotela zejść nie mozna tak boli.czeste wizyty w ciazy trojaczej zeby szyjke i badania obejrzec dziekuje bardzo łodzi za takie cos rownie dobrze na szyjke moge isc do zwyklego ginekologa ktory nie pracuje w iczmp
Oo dzieki. Psiknelam tantum, robilam caly dzien na przemian plukanki z szalwi i wody utlenionej i suuuuer ulga! DZIEKUJE KOCHANE:*Jak mnie coś bralo to woda z solą i syrop z cebuli. Jak już się za bardzo rozkrecilo i nie było poprawy to tantum verde psikalam (ale tym słabszym, nie forte). Ja wszystkie poprzednie ciąże na tantum verde przeleciałam.