reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Sluchaj, @Agnieszka2929 musisz przez to przejsc do tego listopada-grudnia i przejdziesz,bo kobieta jak musi to przechodzi wszystko i staje sie silna.Tylko musisz lezec,a nie wymyslac zajecia.Imiec usg co dwa tygodnie,morfologie i crp tez czesto,tzn tez co dwa tygodnie.Faceta olej,jak woli pic,niz byc przy kobiecie w tak trudnej,stresujacej sytuacji.Bardzo dobrze,ze go Twoi rodzice wywalili z domu.Mysl o tych dwoch dziewczynkach.

reklama
No ja jej pisałam wielokrotnie żeby się położyła. Ja czasem leżę cały dzien, bo brzuch mnie boli i nawet obiadu nie zrobię. Uroki ciazy...
Dokładnie tak. Ja mam w domu córkę 2,5 lata, jak mnie boli brzuch to leżę. Mąż potrafi po pracy sobie szybko coś do jedzenia zrobić, córka nigdy głodna nie jest bo dla niej zawsze coś w zapasie jest, więc nie gotuje. A nawet jak mam gorszy dzień to i na spacer nie wyjdzie. Jak trzeba to trzeba;)

Sluchaj, @Agnieszka2929 musisz przez to przejsc do tego listopada-grudnia i przejdziesz,bo kobieta jak musi to przechodzi wszystko i staje sie silna.Tylko musisz lezec,a nie wymyslac zajecia.Imiec usg co dwa tygodnie,morfologie i crp tez czesto,tzn tez co dwa tygodnie.Faceta olej,jak woli pic,niz byc przy kobiecie w tak trudnej,stresujacej sytuacji.Bardzo dobrze,ze go Twoi rodzice wywalili z domu.Mysl o tych dwoch dziewczynkach.
😥

No ja jej pisałam wielokrotnie żeby się położyła. Ja czasem leżę cały dzien, bo brzuch mnie boli i nawet obiadu nie zrobię. Uroki ciazy...
Ja duzo lezalam ale co mi to da jak mam lezec i plakac w poduszkę na zakupy tez musze wyjsc bo inaczej nie mam co jesc ani syn..syn tez sie domaga uwagi bo inaczej psoci .

Teraz jak nie ma meza tymbardziej jestem zdana na siebie zaraz tez musze wyjsc do sklepu bo ostatnio bylam tydz temu juz nic nie mam,a bol z glodu jest jeszcze gorszy.

Ja duzo lezalam ale co mi to da jak mam lezec i plakac w poduszkę na zakupy tez musze wyjsc bo inaczej nie mam co jesc ani syn..syn tez sie domaga uwagi bo inaczej psoci .
ja wiem, że to trudne co cię spotkało, a wielokrotnie pisałaś, że nie odpoczywasz bo to nazywają cię leniem itp. Syn ma 6 lat, to nie jest niemowlę, za rok pójdzie do szkoły i nikt nie będzie się z nim pieścił. Mieszkasz z rodzicami, nie wierze, że nie kupią ci nic do jedzenia. Mąż może syna też wziąć na kilka dni żeby cię odciążyć. Znam dziewczyny, które miały dwuletnie dziecko i od 15 tc leżały do końca, bo szyjka im poszła, dały radę, więc ty z sześciolatkiem też dasz.

ja wiem, że to trudne co cię spotkało, a wielokrotnie pisałaś, że nie odpoczywasz bo to nazywają cię leniem itp. Syn ma 6 lat, to nie jest niemowlę, za rok pójdzie do szkoły i nikt nie będzie się z nim pieścił. Mieszkasz z rodzicami, nie wierze, że nie kupią ci nic do jedzenia. Mąż może syna też wziąć na kilka dni żeby cię odciążyć. Znam dziewczyny, które miały dwuletnie dziecko i od 15 tc leżały do końca, bo szyjka im poszła, dały radę, więc ty z sześciolatkiem też dasz.
Mieszkam z rodzicami,ale każdy dba o swoje jedzenie aktualnie nikt nie ma kto pojsc do sklepu musze isc sama no lezalam i bylam len a teraz wszyscy wspolczuja ...

reklama
Do góry