reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Cześć dziewczynki kochane :) bardzo dawno mnie tu nie było ale doba zrobila mi sie zdecydowanie za krotka i chociaz podczytywalam sobie to nasze forum bardzo czesto wieczorami to zazwyczaj bylo to kilkanascie stron i padałam 😀 rano do pracy i tak kolejne dni uciekały :) wczoraj jednak byl to moj ostatni dzien w pracy - czas sie wybrac na L4 :) trudno mi juz 8-10godzin wysiedziec :) zaczelam 17 tydzien, poki co wszystkie badania są bardzo dobre :) płci nie znamy, bo nasza Pani gin podejrzewa córkę, za to na badaniach prenatalnych Pan powiedzial -syn :D a pozniej to obrocilo sie pupą i pokazało jaki to ma piekny kregoslup hihi :) samopoczucie mam do bani od okolo trzech tygodni takze łącze sie z Wami kochane w bólu :*

Cześć dziewczynki kochane :) bardzo dawno mnie tu nie było ale doba zrobila mi sie zdecydowanie za krotka i chociaz podczytywalam sobie to nasze forum bardzo czesto wieczorami to zazwyczaj bylo to kilkanascie stron i padałam [emoji3] rano do pracy i tak kolejne dni uciekały :) wczoraj jednak byl to moj ostatni dzien w pracy - czas sie wybrac na L4 :) trudno mi juz 8-10godzin wysiedziec :) zaczelam 17 tydzien, poki co wszystkie badania są bardzo dobre :) płci nie znamy, bo nasza Pani gin podejrzewa córkę, za to na badaniach prenatalnych Pan powiedzial -syn :D a pozniej to obrocilo sie pupą i pokazało jaki to ma piekny kregoslup hihi :) samopoczucie mam do bani od okolo trzech tygodni takze łącze sie z Wami kochane w bólu :*
Czas na odpoczynek[emoji16][emoji16]

Cześć dziewczyny. U mnie upał masakra- 36 w cieniu. W domu brak oddechu. W nocy- astma nie dała mi spać. Głowa dopiero dziś troszkę "puszcza". Bol krocza i ledzwi dokucza, ale jeśli to dobre dla maluszka - niech boli. We wtorek mam lekarza. Ciekawe co powie...
JAKBY Was

Cześć dziewczyny. U mnie upał masakra- 36 w cieniu. W domu brak oddechu. W nocy- astma nie dała mi spać. Głowa dopiero dziś troszkę "puszcza". Bol krocza i ledzwi dokucza, ale jeśli to dobre dla maluszka - niech boli. We wtorek mam lekarza. Ciekawe co powie...
JAKBY Was
To fakt, ze nie ma czym oddychac.... A tu jeszcze kilka dni przed Nami :D też z powodu pobolewania wszystkiego po trochu nie wiem jak mam siedziec czy moze lezec :D

reklama
Podobno od środy będzie chłodniej... oby
No to odliczam do środy 😝 ufffff :)

Dziewczynki, a powiedzcie mi proszę, bo bardzo możliwe, że już był tu ten temat poruszany, a nie doczytałam :) widzialam, ze rozmawiacie o zasiłkach z jakich miesiecy jest brana srednia itd ale czy wszedzie te zasiłki z Zusu wypłacane są na czas? Czy może mają z tym klopoty? :)

Do góry