Niespodziewajka
Fanka BB :)
Teraz co chwila wycinamy alkohol w tych odkarzaczach. Myślę że nie zaszkodziszChodzi o wdychanie tego smrodu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz co chwila wycinamy alkohol w tych odkarzaczach. Myślę że nie zaszkodziszChodzi o wdychanie tego smrodu
Mi na takie bóle jelit w dolnym odcinku pomogło siebie lniane. Zalewam wrzątkiem ( zmielone) i wypijam taki kisiel lekko ciepły raz dziennie
Powiem Wam że ja dziś mam jakiś.......... dzień ( nie będę tu przeklinac) zjadłam tylko 2 kromki pieczywa. Nic nie mogę tknac bo od razu wc. Takie mam dziwne ni to bole ni to ucisk na górze brzucha- okolice przepony. Od wszystkiego mnie odrzuca. Już nie wiem co robic.
W sumie mam to kilka dni, ale dzis to tak już na maksa
Z tego co Mi mówiła diabetolog jeżeli sami zmielimy tuż przed zalaniem to jest nadal tak samo zdrowe ważne by nie kupować tego mielonego. Ja miele w mlynku do kawy.Piłam gotowane całe do uzyskania tego śpika - podobno zdrowsze niż mielone ale to mnie nie rusza
Mam nadzieję że to jednak nie wirus... bo teraz to już o maleństwo zacznę się bacJest jakiś wirus teraz, ja miałam cos takiego miesiąc temu. Pij dużo to bardzo ważne przy tym. Może jutro juz będzie lepiej
PogodaPowiem Wam że ja dziś mam jakiś.......... dzień ( nie będę tu przeklinac) zjadłam tylko 2 kromki pieczywa. Nic nie mogę tknac bo od razu wc. Takie mam dziwne ni to bole ni to ucisk na górze brzucha- okolice przepony. Od wszystkiego mnie odrzuca. Już nie wiem co robic.
W sumie mam to kilka dni, ale dzis to tak już na maksa
Ja mam tak od 3ch dni z wodą. Co się napije to wymiotować mi się chce. Więc od 3ch dni wciskam cytrynę do wody i jest okPogoda
A może... oby... Nie daj rady. Ledwo na nogach stoję. Nawet jak do herbaty cytryny nie dodam to nie przelkne- śmierdzi miPogoda
To ja ani woda i herbata ;/Ja mam tak od 3ch dni z wodą. Co się napije to wymiotować mi się chce. Więc od 3ch dni wciskam cytrynę do wody i jest ok