reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Zobaczysz jak bedziesz miec swoje dziecię ;) wtedy bedziesz rejestrowac kazdy krok ;) pierwsza kupka itd 😂 obce dzieci tez traktuje normalnie, bez szalenstw.. szczerze to mnie nawet co niektore wkurzaja 🙄 ale swoje to swoje ;)
A rodzice.. no coz czasami tez rzygam tęczą 😂
Ja rozumiem swoje I dla siebie, ale chodzi mi o pokazywanie tego innym ludziom. Ja fotki jakieś mogę obejrzeć, ale nie relacje z każdego dnia.
Wiadomo ze swoje dziecko człowieka ekscytuje, ale trzeba tez zrozumieć ze innych to może nie interesować.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja rozumiem swoje I dla siebie, ale chodzi mi o pokazywanie tego innym ludziom. Ja fotki jakieś mogę obejrzeć, ale nie relacje z każdego dnia. W pracy miałam taka babcie i o ile na początku to rozumiałam to codzienne oglądanie kilku zdjęć i długich filmików po miesiącu zaczęło być męczące.
wiadomo ze swoje dziecko człowieka ekscytuje, ale trzeba tez zrozumieć ze innych to może nie interesować.
Nie no bez przesady 😂 ja nie pokazuje zdjec mojej mlodej ,chyba ze cos serio wywinela i chce sie tym podzielic bo albo mi jej szkoda albo jestem dumna albo mam polew z niej 😋 raczej jestem z tych innych mam 😏 i nie gadam tylko co moja mala zrobila bo wiem np ze innych(bezdzietnych) to malo interesuje ,chyba ze ktos sie pyta ;)

Umowilam sobie prywatna wizyte u gina, ktory prowadzil mi poprzednia ciążę, na 27 maja. Jeśli w najbliższy wtorek na wizycie nadal będzie wszystko w porządku, to pojde na ta prywatna, a jeśli nie, to odwolam. Ale jestem dobrej myśli :)

A ja powoli zaczynam dzien 😬 rany, nie pamiętam kiedy ostatni raz tak w wcześnie wstawalam 🙈

U mnie rodzice się cieszą bardzo, ze zostaną dziadkami ponownie. My chcielismy bardzo, ale strach zawsze jest bo mam męza pracujacego za granicą, 2 dzieci, 2 psy i 2 koty😀 mam nadzieje, ze jakos ogarne to wszystko.

Podbrzusze tez mnie boli, szczegolnie jak dlugo posiedzę i jak spodnie uciskają. Myslę nad pierwszymi spodniami ciazowymi zeby bylo wygodniej.
Będzie dobrze, my kobiety w magiczny sposób potrafimy wszystko ogarniać. Najważniejsze, żeby wszystko przebiegło zdrowo. 😘😘😘😘

reklama
Jestem tu nowa, obecnie jestem w 6tc i 4 d, wiec termin przypadałby jakoś początkiem stycznia. Jak się czujecie ? U mnie generalnie nie jest zle, co drugi dzień mam rano mdlosci ale bez wymiotów, zmęczenie, wzdęcia, czasem bóle głowy. Pierwsza wizyta na usg u mnie przypada 24 czerwiec.... tak! Mieszkam w uk i tutaj ciąża liczy się dopiero od 12tyg. Dodam ze pierwsza ciąże poroniłam pol roku temu w 6tc. Strach teraz pełni role główna ale staram się o tym nie myśleć.
Gratulacje😘😘i trzymam kciuki🍀

Do góry