reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Ja też. Psychicznie okropnie. Sama jestem na siebie zła. W środku to aż mnie ściska i zauważyłam, że mój Mąż ma przerąbane. No nie ma odpowiedniego słowa, które by MNIE nie zdenerwowało i łzy płyną jak grochy 😭 Na dzieci krzyczę zanim pomyślę, zanim dowiem się o co chodzi. Potem się złoszcze na siebie i jest mi jeszcze bardziej przykro 😔🤭
No to ja mam identycznie. Myślałam, że tylko ja tak mam 😑 źle mi z tym, że tak jest. Chciałabym, żeby wróciła ta euforia, którą miałam przez 2 tygodnie 🙄 to taki piękny czas, a ja siedzę i wyje 😢

reklama
U mnie mdłości zaczęły się w 5 tygodniu i do dziś mnie trzymają. Wieczorami boli mnie podbrzusze i od 15:00 jestem nie do życia. Dziś jestem nie do życia, od 5 nie spałam i teraz słaniam się po domu.
Mam nadzieję, że płaczki do mnie nie przyjdą. ;)

Wizyta i poniedziałek na 8:45 i zaczynam się trochę stresować. :oo2:
Moj syn postanowil dzisiaj wstać 5 🙈 a ja sie obudzilam o 4:40, bo mi sie sikac chcialo, pierwszy raz tak 😅 takze dzień wcześnie rozpoczęty. Na szczęście synko juz spi na.drzemce, a ja sobie odpoczywam.

No to ja mam identycznie. Myślałam, że tylko ja tak mam 😑 źle mi z tym, że tak jest. Chciałabym, żeby wróciła ta euforia, którą miałam przez 2 tygodnie 🙄 to taki piękny czas, a ja siedzę i wyje 😢
Ja też mam nadzieję, że to szybko minie. Bo Ja sama nie wiem czego chce i okropnie się z tym czuje 😔

Ja też mam nadzieję, że to szybko minie. Bo Ja sama nie wiem czego chce i okropnie się z tym czuje 😔
Ja też 😑 ja mam nadzieję, że mi wyjec przejdzie po wizycie u lekarza jak już zobaczę dzieciątko i serduszko. Wizytę mam we wtorek.
Będziemy się tu wspierać, mam nadzieję, że szybko wróci wszystko do normy i będzie magiczne 🤗😘

Ja też 😑 ja mam nadzieję, że mi wyjec przejdzie po wizycie u lekarza jak już zobaczę dzieciątko i serduszko. Wizytę mam we wtorek.
Będziemy się tu wspierać, mam nadzieję, że szybko wróci wszystko do normy i będzie magiczne 🤗😘
Też mam taką nadzieję bo mój Mąż anioł zapanuje rozwód jak tak dalej pójdzie 😅

Ja nigdy nie przypuszczalam, ze kiedykolwiek może mnie to spotkac 😅 ale muszę szczerze przyznac, ze jak juz wiedziałam o ciazy, to chodzily mi te blizniaki po głowie. Jak zobaczylam na usg, to z jednej strony szok, wiadomo, a z drugiej takie 'a jednak'. Teraz to byle byly zdrowe, no i zeby sie choc jedna dziewczynka trafila 😅

W rodzinie macie bliźniaki ?

Dziewczyny ja też płaczę non stop w sumie bez powodu 😁jakieś rozstrojenie mam, hormonki buzują 🤣
Jakies 3 miesiące temu wyrzuciłam wszystko po synku łóżeczko itd 😁
W sumie i tak będę kupować wszystko nowe :) pierwsze dziecko wszystko nowe to drugie też, a co :) milutkiego dnia ja zaraz zabieram się za robienie koktajlu z truskawek i borowek :)

reklama
Dziewczyny ja też płaczę non stop w sumie bez powodu 😁jakieś rozstrojenie mam, hormonki buzują 🤣
Jakies 3 miesiące temu wyrzuciłam wszystko po synku łóżeczko itd 😁
W sumie i tak będę kupować wszystko nowe :) pierwsze dziecko wszystko nowe to drugie też, a co :) milutkiego dnia ja zaraz zabieram się za robienie koktajlu z truskawek i borowek :)
Wzajemnie. Milutkiego. Ja dziś w pracy, więc mogłam zrobić Betę. Aby do 19 i mallo pacjentów. Tu jakoś mi się mniej płakać chce 🤤😅

Do góry