reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Ja też dziewczyny muszę pomyśleć o ciuchach. Pracuje w biurze więc ubieram się elegancko i to będzie ciężkie. W poprzedniej ciąży nie pracowałam więc chodziłam w legginsach i tunikach (na luzie). Bardzo się boję z dnia na dzień coraz bardziej. Już usłyszałam słowa : wszystko macie ułożone syn odchowany, dobra praca a teraz ciąża. Tak, akurat tak miało widocznie być :)
U nas bylo to samo z nasza pierwsza,odchowana itd ;) nie wyobrazam sobie zeby nie bylo Michasi teraz.. ❤ to bajlepsze co nas spotkalo 💕

reklama
Witam. Termin mam na 21.01.2021. Dzisiaj potwierdzilam aż trzema testami....Mam już 2 dzieci doroslych, wiec to bedzie wyzwanie. Trzymajcie sie😘
Witaj, gratuluję 😘
Witaj, ja tez na 21:) i mam 2 nastolatkow. Wczoraj powiedziałam im o ciązy, reakcja tragiczna ale juz jest coraz lepiej. Spokojnej ciązy😊

Dziewczynki, czy Wy tez jestescie takie placzliwe? Ja normalnie cos sobie tylko pomysle i moge ryczeć..wzruszam sie na filmy o malych dzieciach... dzisiaj 4+2, poki co zadnych mdlosci. Juz zapomnialam jak to jest i kazda ciąza jest inna..powiedzcie kiedy zaczely się u Was mdlosci?
Oj tak jestem bardzo płaczliwa. Mdłości nie mam.

Cześć Kobietki. Jak się czujecie? Ja dziś zrobiłam betę. We wtorek było 287, A dziś 2037 prawie 10 razy przed cztery dni. Chyba mogę byc spokojniejsza. Jak myślicie? 😍😊

To tylko ja tak długo czekam na pierwszą wizytę? :)

Skąd jesteście? To Wasza pierwsza ciąża?
Ja tez długo czekam na wizytę. Aplikacja pokazuje termin porodu na 14 stycznia, a pierwsza wizytę mam dopiero 28 maja. Przez telefon Pani doktor powoedziala, ze to będzie najlepszy czas bo będzie już serduszko

Dziewczynki, czy Wy tez jestescie takie placzliwe? Ja normalnie cos sobie tylko pomysle i moge ryczeć..wzruszam sie na filmy o malych dzieciach... dzisiaj 4+2, poki co zadnych mdlosci. Juz zapomnialam jak to jest i kazda ciąza jest inna..powiedzcie kiedy zaczely się u Was mdlosci?

U mnie mdłości zaczęły się w 5 tygodniu i do dziś mnie trzymają. Wieczorami boli mnie podbrzusze i od 15:00 jestem nie do życia. Dziś jestem nie do życia, od 5 nie spałam i teraz słaniam się po domu.
Mam nadzieję, że płaczki do mnie nie przyjdą. ;)

Wizyta i poniedziałek na 8:45 i zaczynam się trochę stresować. :oo2:

reklama
Ja też 😅 a męczy Cie to tak psychicznie? Bo mnie to trochę zaskoczyło. Spodziewałam się mdłości, wymiotów, a przyszedł wyjec 🙄 trochę się czuje tak no dziwnie - mam wyrzuty z tego powodu 😏
Ja też. Psychicznie okropnie. Sama jestem na siebie zła. W środku to aż mnie ściska i zauważyłam, że mój Mąż ma przerąbane. No nie ma odpowiedniego słowa, które by MNIE nie zdenerwowało i łzy płyną jak grochy 😭 Na dzieci krzyczę zanim pomyślę, zanim dowiem się o co chodzi. Potem się złoszcze na siebie i jest mi jeszcze bardziej przykro 😔🤭

Do góry