reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Cześć :) czytam was dzisiaj troche i pomyślałam, ze sie odezwe ;) termin mam na przełom grudnia i stycznia, ale do stycznia mam sentyment, bo jestem styczniowka 2019, synek ma aktualnie 16 miesięcy ;) we wtorek bylam na pierwszej wizycie i zobaczylam dwa serduszka. Szok i wielkie oczy. Lekarz określił wiek ciąży na 6 tydzień, przy czym stwierdzil, ze na tak wczesnym etapie jeszcze wszystko moze sie zdarzyć. Nie założył karty ciazy, ani nie dal skierowania na badania, bo chce najpierw zebym przyszla jeszcze za tydzien, potwierdzić, ze na pewno wszystko ok. Takze we wtorek kolejna wizyta :)
Zobacz załącznik 1120456
Wooooow ♥️♥️♥️♥️ pięknie
Witamy cie witamy :)
No 3mam kciuki za podwójne szczęście. Jestes naszym rodzynkiem :)

Piękny jest ☺️ szczególnie ta złota rama jest dla mnie śliczna 😉
Mi się bardzo podoba Junama diamont indyvidual 😍
Zobacz załącznik 1120454
Też patrzyłam właśnie na ten wózek ze względu na to, że moja przyjaciółka kupiła go niedawno. Ona ma w kolorze butelkowej zieleni i prezentuje sie super. jest bardzo zadowolona. 🥰 ja zakochana w tej Salsie mojej w czerni ze złotem... ale potestuje i zobaczymy haha

Też patrzyłam właśnie na ten wózek ze względu na to, że moja przyjaciółka kupiła go niedawno. Ona ma w kolorze butelkowej zieleni i prezentuje sie super. jest bardzo zadowolona. 🥰 ja zakochana w tej Salsie mojej w czerni ze złotem... ale potestuje i zobaczymy haha

A mi ten siedzi w głowie

Załączniki

• Screenshot_20200515-151747_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20200515-151747_Samsung Internet.jpg
    187,2 KB · Wyświetleń: 71
  • Screenshot_20200515-151751_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20200515-151751_Samsung Internet.jpg
    242,5 KB · Wyświetleń: 65
Wooooow ♥♥♥♥ pięknie
Witamy cie witamy :)
No 3mam kciuki za podwójne szczęście. Jestes naszym rodzynkiem :)
Chociaz sie mega boję, to jednak mam nadzieję, ze ciąża się utrzyma i wszystko będzie w porzadku :)

Co do wózków, to zanim sie dowiedziałam, ze bede potrzebować podwójnego 😅 to lakomym okiem spogladalam na wozki cosatto. Bardzo mi sie podobaja :)

reklama
Do góry