reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja nigdy nie przypuszczalam, ze kiedykolwiek może mnie to spotkac 😅 ale muszę szczerze przyznac, ze jak juz wiedziałam o ciazy, to chodzily mi te blizniaki po głowie. Jak zobaczylam na usg, to z jednej strony szok, wiadomo, a z drugiej takie 'a jednak'. Teraz to byle byly zdrowe, no i zeby sie choc jedna dziewczynka trafila 😅
A jak byś miała wybrać to wolałabyś dwie dziewczynki czy parkę? ☺️
Fajnie, takie miłe zaskoczenie i szok ❤️😁

Cześć :) czytam was dzisiaj troche i pomyślałam, ze sie odezwe ;) termin mam na przełom grudnia i stycznia, ale do stycznia mam sentyment, bo jestem styczniowka 2019, synek ma aktualnie 16 miesięcy ;) we wtorek bylam na pierwszej wizycie i zobaczylam dwa serduszka. Szok i wielkie oczy. Lekarz określił wiek ciąży na 6 tydzień, przy czym stwierdzil, ze na tak wczesnym etapie jeszcze wszystko moze sie zdarzyć. Nie założył karty ciazy, ani nie dal skierowania na badania, bo chce najpierw zebym przyszla jeszcze za tydzien, potwierdzić, ze na pewno wszystko ok. Takze we wtorek kolejna wizyta :)
Zobacz załącznik 1120456

O matko, ale fajnie. Mi zawsze się marzyły bliźniaki, bo w mojej rodzinie jest sporo parek.

Ja swojemu wyslalam 5 rzeczy i stwierdził że mam temperaturę hahaha
Kochanie ale mamy jeszcze czas.... mówię chyba ty masz bo nie ja hahaha

Ja mojego jeszcze nie dobijam, niech żyje w nieświadomości. Na razie ma wyremontować górę domu, i zrobić pokoik dla baby.

Nooo nie odpuszczę. Zebym miala sesrac sie to go kupię 😂🤣

🤣

Dziewczyny - skoro oglądamy już wózki to ja mam pytanie - jakie imiona Wam chodzą po głowie :)?
U mnie Blanka, Sara, Kaja, Marina, Nikodem, Leon,

Powiedz jak partner zareagował? Plemniki kilery :)
Zadziwiajaco dobrze 😅 ale on jeszcze podchodzi z dystansem, bo wcześnie
A jak byś miała wybrać to wolałabyś dwie dziewczynki czy parkę? ☺
Fajnie, takie miłe zaskoczenie i szok ❤😁
Chyba parke ;)
Dziewczyny - skoro oglądamy już wózki to ja mam pytanie - jakie imiona Wam chodzą po głowie :)?
U mnie Blanka, Sara, Kaja, Marina, Nikodem, Leon,
Mi sie podobają Lidia, Irmina, Izabela, Kaja, Martyna i pewnie jeszcze kilka ;) a dla chłopca Fabian, Hubert, Oskar hmm

Hej dziewczyny, OM 06.04, z niedzieli na poniedziałek dostałam plamień, wiec przerażona pojechałam do lekarza. A „Pani doktor” z Luxemdu po minutowym badaniu powiedziała cyt. „z tej ciąży nic nie będzie, najlepiej jak państwo zaczną myśleć o invitro„ (pęcherzyk ciążowy 16 mm, pęcherzyk żółtkowy 2 mm). Tego samego dnia beta 8000, po 48h 17000. Jestem przerażona, na dodatek chyba mam mniejszy obrzęk piersi.
Co za "lekarzyna" no masakra 😡 dostalas luteine albo duphaston?

reklama
Hej dziewczyny, OM 06.04, z niedzieli na poniedziałek dostałam plamień, wiec przerażona pojechałam do lekarza. A „Pani doktor” z Luxemdu po minutowym badaniu powiedziała cyt. „z tej ciąży nic nie będzie, najlepiej jak państwo zaczną myśleć o invitro„ (pęcherzyk ciążowy 16 mm, pęcherzyk żółtkowy 2 mm). Tego samego dnia beta 8000, po 48h 17000. Jestem przerażona, na dodatek chyba mam mniejszy obrzęk piersi.

Okropne zachowanie . Tez mam lekarkę z luxmed ale super babka mi się trafiła . Myśle ze musisz być cierpliwa :) ciaza z pewnością rozwija się prawidlowo tylko jest za wczesnie i trzeba poczekać :) beta przyrasta pięknie !:)

Do góry