reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Chciałabym zauważyć ze jak to forum umrze śmiercią naturalna to nikt się już do „prywatnego” nie dostanie bo nie będzie miał gdzie odbyć tej kwarantanny 2 tyg.
W warunkach dostania się do forum prywatnego nie ma mowy o ilości postów a jedynie okresie pobytu na forum. Dlatego jak minie 2 tyg to mamy prawo wnioskować o dostęp do prywatnego. U mnie mijz jutro 2 tyg. Czy którejś z Was też jakoś niedługo? Kasia mówiła że po kilka osób będą dodawać..

Ja po usg. Lekarz potwierdził ze usg idealne. Wszystko w normie . 27 lipca idę na amino przekonał mnie wytłumaczył.. oczywiście 100% syn
Na zdjęciach widać siusiaka i jakiego nam leniwego syna , ręce pod głową
Starałam się nie wypowiadać bo to tylko Twoja sprawa, ale moim zdaniem dobrze, że dałaś się przekonać do amnio, będziesz mieć pewność, a to gwarant podjęcia odpowiednich decyzji.

reklama
Do góry