reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

A ja wam zazdroszczę trochę! Wprawdzie samych remontów nie lubię, ale chciałabym mieć taki typowy pokoik dla dziecka [emoji3059] my od półtora roku mieszkamy w malutkim, ale swoim mieszkaniu, bo docelowo chcemy zbudować dom za jakieś 2-3 lata i wynajac mieszkanie. A teraz oddamy naszą mini sypialnie maluszkowi i pójdziemy do salonu [emoji85]Ja chyba przeżyje ale będę zazdrościć [emoji16]Kurde, ale stare domy i kamienice to jest taki klimat jak nie wiem co! [emoji3059][emoji7]
Poki co nie musiscie zrezygnować z sypualni, na początku pewnie maluszek będzie spał tam, gdzie Wy :) nasz starszy miał 2 lata jak zaczął chodzić spać u siebie, a i tak nadal co noc przychodzi do nas [emoji14] więc może złapie się od razu na własny pokój w domu? A nasz młodszy ma 13 msc i nadal ma łóżeczko w naszej sypialni

reklama
Witam się i ja 🙂. Chodzę dziś jak kaczka tak mnie bolą biodra po wczorajszym spacerze 🤪🤦‍♀️. Mi dziś śniła się domowa pizza tak więc na obiad dziś zrobię. Kciukasy za wizytki dziś ❤️. Acha a jeszcze za mną od wczoraj chodzi imię Antonina-Tosia i chyba nasza Helenka będzie Tosią jeśli się płeć nie zmieni 😁🙏.

Ja muszę przyznać że się teraz dobrze czuje w swojej skórze [emoji3059] po fryzjerze to jak bogini, ostatnie dni trochę się opaliłam, wody jeszcze nie łapie, brzuszek po bobie wystaje.. Cera promienista choć z paroma kropkami.. Naprawdę nie mogę narzekać [emoji6] lubię zerkać w lustro teraz [emoji16]
Ja się czuje bardzo źle ze sobą. Zanim zaszłam w tę ciążę znalazłam w sobie motywację, zaczęłam ćwiczyć, chodzić na rower, miałam.zaczac biegać, mąż kupił ki na miejsca święte pudelkowa. Plan był taki, że miałam schudnąć i wyglądać bosko jako mama 2 dzieci. A tu pyk ciąża i zamiast gubić to będę przybierać i być jeszcze bardziej okrągła... Ale nic. Zaciska poślady i zmierzam motywację na czas po porodzie. Tym razem chce się od razu wziąć za siebie. Bo po 2 ciąży tylko tyłam. Będę seksi mama 3 dzieci [emoji14]
Mam nadzieję, że 2 niedzielę się uda z tymi włosami, bo to już czwartek A 0 informacji. Wkurza mnie to trochę

Poki co nie musiscie zrezygnować z sypualni, na początku pewnie maluszek będzie spał tam, gdzie Wy :) nasz starszy miał 2 lata jak zaczął chodzić spać u siebie, a i tak nadal co noc przychodzi do nas [emoji14] więc może złapie się od razu na własny pokój w domu? A nasz młodszy ma 13 msc i nadal ma łóżeczko w naszej sypialni
Oj.. Do sypialni nam się Co najwyżej kosz Mojżesza zmieści.. [emoji2368]
Oby to co powinno tam być a nie nic [emoji16]
Ale mi sie dzień zaczął jechalam na badania i przejechalam naszego 2 miesiecznego kotka[emoji21][emoji21]gdzies siedzial mi na kole[emoji26][emoji26]wyję jak bóbr, tato idzie go gdzies pochowac.
Od takich rzeczy robi mi się po stokroć smutno [emoji17][emoji25][emoji25][emoji25]

Powodzenia dziś wszystkim wizytującym i miłego dnia! [emoji3059] U mnie w nocy zlewa i liczę, że teraz już będzie lepiej..

Witam się i ja [emoji846]. Chodzę dziś jak kaczka tak mnie bolą biodra po wczorajszym spacerze [emoji2957][emoji2356]. Mi dziś śniła się domowa pizza tak więc na obiad dziś zrobię. Kciukasy za wizytki dziś [emoji3590]. Acha a jeszcze za mną od wczoraj chodzi imię Antonina-Tosia i chyba nasza Helenka będzie Tosią jeśli się płeć nie zmieni [emoji16][emoji120].
My na naszego Antka mówimy Tośka [emoji14]

Oj.. Do sypialni nam się Co najwyżej kosz Mojżesza zmieści.. [emoji2368]Oby to co powinno tam być a nie nic [emoji16]Od takich rzeczy robi mi się po stokroć smutno [emoji17][emoji25][emoji25][emoji25]

Powodzenia dziś wszystkim wizytującym i miłego dnia! [emoji3059] U mnie w nocy zlewa i liczę, że teraz już będzie lepiej..
Może się też skończyć tak, że bobas będzie spał z Wami w łóżku [emoji14] nie rezygnujcie z sypialnia uwierz. Zobaczycie jaki bobas się Wam trafił i wtedy albo zostaniecie razem w łóżku, albo zrobicie mu/jej pokoik. A kosz Mojżesza na początek wystarczy. Antek pierwsze kilka tygodni spał w wózku

Dziewczyny pytanie czy dalej macie ten dziwny smak w ustach? Kiedy to się skończy strasznie mnie to irytuje nie czuję tylko tego jak coś jem a za chwilę znowu 🥴

Tez miałam w planach odchudzić się przed ciążą. Nawet poczyniłam w tym kierunku pewne kroki, ponieważ trochę przytyło mi się w ostatnim czasie. No, ale nie zdążyłam. Na razie staram się regularnie spacerować (wczoraj 7km szybkim tempem, dziś wszystko boli 😄) i nie przesadzać z jedzeniem. Po następnej wizycie mam zamiar wdrożyć dodatkowe ćwiczenia jeśli wszystko będzie ok :).

Dzień dobry !

Kciukasy za wizyty!

Nie śpię dziś od 3..m wzięłam młodszego i chcieliśmy iść się położyć do łóżka starszego, a tam zasikane wyrko. Pierwszy raz mu się zdarzyło. Nakarmilam Antka, uspilam, a sama już nie mogłam zasnąć. Pranie, sprzatnelam trochę, zrobiłam Staremu jedzenie do pracy i o 5 chłopaki wstali.
Mamy od godziny śpi, pewnie zaraz się obudzi, A że starszym oglądamy Wajane [emoji14] kawa wypita, obiad zrobiony. Do wieczora bedzieny się bawić i spacerować

reklama
Widze o nazwach brzucha mowicie
U mnie jak w niki widac starsza byla nazywana klucha.teraz mowimy kropka. No coz... komu w droge temu kopa. Lece do pracy. Buzia I milego dnia

Do góry