reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Ja uwielbiam tematy remontowe, sami urządzamy dom, jeszcze trochę nam zostało więc dla mnie to przyjemność oglądać zdjęcia z remontu. Tapeta super, ale łóżko 1 mi się bardziej podoba.
O toto ja teraz pewnie czesto bede cos wrzucac:D, zwlaszcza jak juz bedziemy na zamkniętej :D

reklama
A w ktorym tc jesteś i kiedy masz najblizszą wizytę? No mi wlaśnie lekarz na wizycie ostatniej powiedział, że z wejściem w ten 13 tc to już najwyższa pora odstawić duphaston, ale z tego co podczytywałam kiedyś na internecie to widzialam, że dziewczyny brały nawet i do 16 tc albo i dalej... mój powiedział mi też, że gdybym zle zareagowała na odstawienie - czyli pojawiłoby się jakieś plamienie albo ból w okolicy podbrzusza, to mam wrócić do brania tak jak wcześniej - czyli u mnie 2×1 tabl. Póki co wlasnie jedyny objaw jaki zaobserwowałam to zanik mdłości i wymiotów - może właśnie przez ten duphaston mialam już za dużo hormonów i dlatego organizm tak źle reagował? [emoji2368]
Ja od 1.5 tygodnia brałam połowę dawki Duphastonu i rzeczywiście od tego czasu jest znacznie lepiej, ale w ogóle tego nie kojarzyłam z tabletkami! Od jutra odstawiam całkiem. Ciekawe czy będzie jeszcze lepiej [emoji16]

Dzięki za link, trochę informacji tam jest :)
Ale to ocenić może tylko lekarz. Ma specjalne programy do tego, nie da się samemu przeliczyć.
Dokładnie tak napisałam, że macierze na wyliczanie tego na pewno nie są dostępne w Internecie i rozumiem to w pełni.

reklama
Wyślesz fotkę jaki zamówiłaś? Bo też chciałam, ale z Ali się troszeczkę bałam.
Tym bardziej ostatnio jedna paczka szła mi od stycznia do czerwca. Kasę oddali a tu nagle przyszło [emoji85][emoji28]
Ogólnie jestem Ali maniaczką [emoji1787][emoji1787][emoji28][emoji85]
Ja tez[emoji16]ale ceny strasznie wzrosły.

Do góry