Lenuszka
Mamusia Gajusi
Pierwszy raz slysze, ja uzywam od 1 tyg ciąży!Czy któraś wie dlaczego olejków na rozstępy nie można stosować przed 4 miesiącem ciąży?
U mnie 11tc i brzuch zaczyna mnie swędzieć, widzę że się powiększa delikatnie.
Od 100 pracownikow wydaje mi sie.Dokładnie. Małym zakładom pracy od 34 dnia płaci ZUS, a w większych płaci pracodawca. Nie pamiętam już od ilu pracowników zaczyna się duży zakład pracy
Ja biorę od początku i razczej do konca.Dziewczyny czy któraś już odstawiała może duphaston? Ja zgodnie z zaleceniami lekarza od piątku brałam połowę dawki, a od poniedziałku nie biorę już w ogóle i powiem Wam, że wczoraj i dzisiaj czuję się tak zadziwiająco dobrze, że sama jestem w szoku - brak wymiotów i mdłości [emoji44] Dzisiaj zaczęłam 13 tc (12+0) i zastanawiam się, czy to polepszenie mojego samopoczucia to wynik tego, że za chwilę wejdę w II trymestr, czy może to być skutek odstawienia duphastonu? [emoji2368]
Ja mam 2x1Mi kazala brac dalej mimo że przestalam plamić, ale wy macie normalna dawkę ja mam jakąś końska [emoji2356][emoji2356] 3x po 2
Kolezanka moja teraz w 8 miesiącu, lekarz zalecil surowego ziemniaka[emoji16] bo chyba nic zbytnio nie mozesz teraz. Na gumkowanie tez nie ma szans.Ponawiam pytanie czy któraś ma lub miała problem z Hemoroidami?