reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dziewczyny jestem po prywatnej wizycie. Zupełnie inne podejście. Wszystko widziałam a lekarz pokazywał mi części ciała bobasa. Wszystko opowiadał i odpowiadał na pytania. Prawdopodobnie to będzie dziewczynka 💗💗💗💗
Jedno body kupił tata a drugie córka dla dzidzi. Jestem już mega spokojna.
Wspaniałe wieści ❤❤ gratuluję dziewczynki 🥰 ja zawsze chciałam mieć siostrę 🥰

Dziewczyny jestem po prywatnej wizycie. Zupełnie inne podejście. Wszystko widziałam a lekarz pokazywał mi części ciała bobasa. Wszystko opowiadał i odpowiadał na pytania. Prawdopodobnie to będzie dziewczynka 💗💗💗💗
Jedno body kupił tata a drugie córka dla dzidzi. Jestem już mega spokojna.
O! Już mi chodziłaś po głowie, a tu takie dobre wieści ❤
Fakt, że jakoś same dziewczyny dziś, ale to jeszcze niby nic pewnego.

Czy któraś z dziewczyn, która miała już prenatalne była na nich w 12 tc (11t+xdni) ??? Było wszystko widać? Ja dopiero uświadomiłam sobie, że to usg niby prenatalne z pakietu mam umówione ma 11+2... Tak teraz myślę czy będzie wszystko widać już czy jednak spokojna będę dopiero po wizycie na prenatalnych z pappa u mojego prowadzącego...

Jakie piękne zdjecie i takie wyrazne 😀😀 gratulacje!

Dzisiaj to jakiś wysyp dziewczynek hehe a ja nawet nie wiedziałam że tak szybko mozna to stwierdzic. Ja to dopiero pewnie dowiem sie w 20 tygodniu na połówkowych. 😆

U nas może się jeszcze okazać, że każda będzie miała jednak co innego niż powiedział lekarz w 11-14 tc 🤣 Ja myślę, że za taki "pewnik" płeć też wezmę jak lekarz potwierdzi ok. 20 tyg.. 😁

reklama
Do góry