Dzisiaj nam na forum obrodziło w córki @Czarnanoc gratulacje Przesłodkie te bodziaki
Ta tylko żeby się nie okazało za kilka tygodni, że siusiaki nagle się znajdą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj nam na forum obrodziło w córki @Czarnanoc gratulacje Przesłodkie te bodziaki
Właśnie.... Też tak mówię... Dlatego sie nie nastawiamTa tylko żeby się nie okazało za kilka tygodni, że siusiaki nagle się znajdą
Wspaniałe wieści ❤❤ gratuluję dziewczynki ja zawsze chciałam mieć siostręDziewczyny jestem po prywatnej wizycie. Zupełnie inne podejście. Wszystko widziałam a lekarz pokazywał mi części ciała bobasa. Wszystko opowiadał i odpowiadał na pytania. Prawdopodobnie to będzie dziewczynka
Jedno body kupił tata a drugie córka dla dzidzi. Jestem już mega spokojna.
O! Już mi chodziłaś po głowie, a tu takie dobre wieści ❤Dziewczyny jestem po prywatnej wizycie. Zupełnie inne podejście. Wszystko widziałam a lekarz pokazywał mi części ciała bobasa. Wszystko opowiadał i odpowiadał na pytania. Prawdopodobnie to będzie dziewczynka
Jedno body kupił tata a drugie córka dla dzidzi. Jestem już mega spokojna.
Jakie piękne zdjecie i takie wyrazne gratulacje!
Dzisiaj to jakiś wysyp dziewczynek hehe a ja nawet nie wiedziałam że tak szybko mozna to stwierdzic. Ja to dopiero pewnie dowiem sie w 20 tygodniu na połówkowych.
Zrobione, zastrzegam, że na zdjęciu to nie ja tylko Basiutek moja średniaProszę jeszcze te które jeszcze nie mają avatara/zdjęcie profilowego żeby go dodały, bo jest nas dużo i o wiele lepiej się kojarzy z kim się rozmawia dzięki tym grafikom. (przynajmniej mi)
Moja przyjaciółka miała córkę do 30 tygodnia. Potem się okazało, ze jednak FranekU nas może się jeszcze okazać, że każda będzie miała jednak co innego niż powiedział lekarz w 11-14 tc Ja myślę, że za taki "pewnik" płeć też wezmę jak lekarz potwierdzi ok. 20 tyg..