JaUWAGA!
Forum prywatne będzie, ale będzie założone nowe. To zostaje tutaj
Proszę o pisanie kto chciałby mieć dostęp do takiego forum, bo musze podać listę administracji.
reklama
magda9104
Fanka BB :)
Dokładnie ja też nie żałuję, że poszłam dziś prywatnie. Lekarz akurat u mnie ten sam, ale na tym sprzęcie to sam mówił że można dużo lepiej zobaczyć. Tym bardziej jak to u mnie określił że ciąża jest ułożona głęboko z tyłu, to na sprzęcie nfz byłoby słabo widać. A i tak jeszcze u tego co byłam to sprzęt nie tak dobry jak u gina, do którego chodziłam z synem i u którego będę miała prenatalne. No ale zawsze lepszy niż na NFZ. A za wizytę i tak nie skasował kroci, bo 100zl.czyli warto było pójść prywatnie i człowiek od razu spokojniejszy niech malutka rośnie zdrowo
Angelika22
U mnie pewniak z synem był w 16 tygodniu a teraz lekarz w 13+0 na prenatalnych nie widział albo nie chciał mówić
AtenaSA
Ja w pierwszej ciąży tutaj w UK jak sie pytałam na prenatalnych czy coś widać co do płci to mi powiedziała że na tak wczesnym etapie nie można tego stwierdzić na szczescie byłam na wakacjach w Polsce w 16 tygodniu i tam poszłam prywatnie i wtedy dowiedziałam się że synek a tutaj na połowkowym mi potwierdzili. Ale Ty próbuj jutro, może akurat uda się dowiedzieć.Ja pewnie tez, o ile nie pojde prywatnie kilka tyg wcześniej tez mieszkam w uk, jutro mam prenatalne zapytam się czy zajrzy pomiędzy nogi
Izawo28
UWAGA!
Forum prywatne będzie, ale będzie założone nowe. To zostaje tutaj
Proszę o pisanie kto chciałby mieć dostęp do takiego forum, bo musze podać listę administracji.
O kurcze, to ja widzę, że za 2 tygodnie zostanę tu sama !!
Kelikla
Dodałam avatar.. Faktycznie też kojarzę dziewczyny po tym.. Dzisiaj miałam takie nerwy bo jednak muszę mieć prenatalne w innej miejscowości 1h drogi odemnie i na dodatek jutro muszę jechać tam specjalnie na pobranie krwi do pappa żeby wynik był na USG.. Wszystko na ostatnią chwilę ehh pociesza mnie to że mam za darmo..
Zuza30
Chciałabym też napisać, że mimo tego, że niektóre z Was łapią się na te dwa tygodnie, ale nadal będą pisać tylko raz na ruski rok i mimo to nas podglądać na bieżąco (takie rzeczy też można sprawdzić) to ja będę wnioskować na forum prywatnym o usunięcie takich osób.
Ja wiem, że część z nas pracuje itp., ale nie oszukujmy się na odezwanie się kilka razy w tygodniu można znaleźć czas.
Proszę jeszcze te które jeszcze nie mają avatara/zdjęcie profilowego żeby go dodały, bo jest nas dużo i o wiele lepiej się kojarzy z kim się rozmawia dzięki tym grafikom. (przynajmniej mi)
ok, ale mam nadzieję, że mnie przyjmiecie jak już minie okres 2 tygodni [emoji120]Dziewczyny jesteście u nas krócej niż 2 tygodnie. Gadajcie z resztą stałych bywalczyń w wątku, ja na listę wpisuje te co spełniają 'wymogi" przegłosowane przez większość grupy.
poza tym dodałam awatar, ale nie wiem czy przez tą aplikację się wgrał, bo w jednym miejscu mi się pokazuje a w kolejnym już nie
Z
zmiana8.2
Gość
Kurcze co z ta dziewczyna,co jechala dzis do szpitala?...nie doczytalam...?
Balbinka1991
Hej ja też chce być w prywatnej grupiew czwartek byłam u przyjaciółki pomoc jej z segregacja ubranek itp bo już biedna ledwo chodzi jest na końcówce ciąży i tyle komplikacji. Jak wróciłam do domu to tak mnie głowa rozbolała miałam taką migrena i piątek to samo jak leżałam to było jeszcze znośnie ale wystarczyło, że poruszyłam głowę to taki ból odczuwałam w życiu głowa mnie tak nie bolała. W weekend byłam u teściowej, była też szwagierka ale jeszcze nie mówiliśmy o ciąży. Myślę, że za kilka tygodni powiemy.
reklama
Co do plci to ja bede miala pewnosc jak urodze I bedzie cipencja
No wlasnieKurcze co z ta dziewczyna,co jechala dzis do szpitala?...nie doczytalam...?