reklama
Pawlinka82
Fanka BB :)
Ja pamiętam że moja córka to w tym wieku uwielbiała pet shop do dzisiaj ma ich całe pudło, albo jakieś planszówka może ciężko dzieciom teraz coś kupić bo wszystko mająDziewczyny co kupić 7latce na urodziny? Lego i książki dostała na dzień dziecka. Ja już nie mam pomysłów.
Rosefingered
Moja chrześnica w tym wieku miała jobla na Lol suprise. Teraz kupuje jej czasem coś do szkoły albo pytam jej mamy lub daje pieniądze. Zazwyczaj na coś zbiera i takie rozwiązanie jej leżyDziewczyny co kupić 7latce na urodziny? Lego i książki dostała na dzień dziecka. Ja już nie mam pomysłów.
Klaudiaxx
są fajne zestawy Play-doh, ja osobiście kochałam to w dzieciństwie. Może jakąś fajną grę planszową.Dziewczyny co kupić 7latce na urodziny? Lego i książki dostała na dzień dziecka. Ja już nie mam pomysłów.
JoannaMB
U nas cały czas na topie lol supriceDziewczyny co kupić 7latce na urodziny? Lego i książki dostała na dzień dziecka. Ja już nie mam pomysłów.
Klaudiaxx
każda ilość alkoholu może zaszkodzić, wiadomo że nie zrobiłaś tego specjalnie,nie powinnaś się martwić.Kurcze imieniny Prezesa i częstowali białym winem i się zapomniałam... Wzięłam chyba że 2 czy 3 łyki... Mam nadzieję że nic nie będzie... Aż mi się gorąco zrobiło..
Rosefingered
Domowe karaoke też spoko jeśli lubi sobie pośpiewać. W empiku są zestawy z płytami i mikrofonemDziewczyny co kupić 7latce na urodziny? Lego i książki dostała na dzień dziecka. Ja już nie mam pomysłów.
Kundlica
Wszystko z rozsądkiem moim zdaniem ja przez cały czas unikam, ale na imprezie rodziców 3 łyki szampana wzięłam i zjadłam tort i nie czuję, żebym w jakiś sposób naraziła maleństwoKurcze imieniny Prezesa i częstowali białym winem i się zapomniałam... Wzięłam chyba że 2 czy 3 łyki... Mam nadzieję że nic nie będzie... Aż mi się gorąco zrobiło..
reklama
Kassiula87
Witam piękne Panie
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace
Ja dziś ledwo żyje nie spałam prawie całą noc przez gorąc w domu
Wiedz jak już usnelam to wstałam ze strasznym bólem głowy boli do tej pory
U nas w cieniu 32 stopnie dosłownie się topie a jeszcze obiad gotuje mam nadzieję że coś popada i się trochę chłodzi.
Byle nie znów jakas nawałnica
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace
Ja dziś ledwo żyje nie spałam prawie całą noc przez gorąc w domu
Wiedz jak już usnelam to wstałam ze strasznym bólem głowy boli do tej pory
U nas w cieniu 32 stopnie dosłownie się topie a jeszcze obiad gotuje mam nadzieję że coś popada i się trochę chłodzi.
Byle nie znów jakas nawałnica