reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dziewczyny co kupić 7latce na urodziny? Lego i książki dostała na dzień dziecka. Ja już nie mam pomysłów.
Moja chrześnica w tym wieku miała jobla na Lol suprise. Teraz kupuje jej czasem coś do szkoły albo pytam jej mamy lub daje pieniądze. Zazwyczaj na coś zbiera :p i takie rozwiązanie jej leży

Kurcze imieniny Prezesa i częstowali białym winem i się zapomniałam... Wzięłam chyba że 2 czy 3 łyki... Mam nadzieję że nic nie będzie... Aż mi się gorąco zrobiło..

Kurcze imieniny Prezesa i częstowali białym winem i się zapomniałam... Wzięłam chyba że 2 czy 3 łyki... Mam nadzieję że nic nie będzie... Aż mi się gorąco zrobiło..
każda ilość alkoholu może zaszkodzić, wiadomo że nie zrobiłaś tego specjalnie,nie powinnaś się martwić.

Wszystko z rozsądkiem moim zdaniem 😊 ja przez cały czas unikam, ale na imprezie rodziców 3 łyki szampana wzięłam i zjadłam tort i nie czuję, żebym w jakiś sposób naraziła maleństwo

reklama
Witam piękne Panie
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace 😁
Ja dziś ledwo żyje nie spałam prawie całą noc przez gorąc w domu :no:
Wiedz jak już usnelam to wstałam ze strasznym bólem głowy boli do tej pory
U nas w cieniu 32 stopnie :o dosłownie się topie a jeszcze obiad gotuje mam nadzieję że coś popada i się trochę chłodzi.
Byle nie znów jakas nawałnica 😑

Do góry