reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dziewczyny co kupić 7latce na urodziny? Lego i książki dostała na dzień dziecka. Ja już nie mam pomysłów.
Moja chrześnica w tym wieku miała jobla na Lol suprise. Teraz kupuje jej czasem coś do szkoły albo pytam jej mamy lub daje pieniądze. Zazwyczaj na coś zbiera :p i takie rozwiązanie jej leży

Kurcze imieniny Prezesa i częstowali białym winem i się zapomniałam... Wzięłam chyba że 2 czy 3 łyki... Mam nadzieję że nic nie będzie... Aż mi się gorąco zrobiło..

Kurcze imieniny Prezesa i częstowali białym winem i się zapomniałam... Wzięłam chyba że 2 czy 3 łyki... Mam nadzieję że nic nie będzie... Aż mi się gorąco zrobiło..
każda ilość alkoholu może zaszkodzić, wiadomo że nie zrobiłaś tego specjalnie,nie powinnaś się martwić.

Wszystko z rozsądkiem moim zdaniem 😊 ja przez cały czas unikam, ale na imprezie rodziców 3 łyki szampana wzięłam i zjadłam tort i nie czuję, żebym w jakiś sposób naraziła maleństwo

reklama
Witam piękne Panie
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace 😁
Ja dziś ledwo żyje nie spałam prawie całą noc przez gorąc w domu :no:
Wiedz jak już usnelam to wstałam ze strasznym bólem głowy boli do tej pory
U nas w cieniu 32 stopnie :o dosłownie się topie a jeszcze obiad gotuje mam nadzieję że coś popada i się trochę chłodzi.
Byle nie znów jakas nawałnica 😑

Do góry