reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Ja dziś zaczynam 13+0 i wieczorami nadal mam masakrę.
Dziś to w ogóle znowu miałam głupie sny. Przez pół miasta prowadziłam na sznurku kozę, która to uciekła znajomemu a potem czekałam 3 godziny na przystanku. :rolleyes2: Skąd się biorą takie głupoty?:oo2:

reklama
Dziś to w ogóle znowu miałam głupie sny. Przez pół miasta prowadziłam na sznurku kozę, która to uciekła znajomemu a potem czekałam 3 godziny na przystanku. :rolleyes2: Skąd się biorą takie głupoty?:oo2:
Hahah ale się uśmiałam . U mnie nic nie lepiej.. A najgorsze że te sny są takie realistyczne, ze az czlowiek glupieje. Ale doprowadziłaś ta koze do celu?

Ja dziś zaczęłam 10tc i czuję się świetnie. Tak jak dziś mogłabym się czuć cała ciążę. Ja już byłam dziś na wizycie u diabetolog i jadę do pracy na 2/3h. Rozmawiałam z Panią doktor i u mnie definitywnie jest problem tylko z cukrem na czczo. Reszta nie zależnie co jem jest w normie. Nawet produkty które mają wysoki indeks glikemiczny. Unikam tylko pszennego pieczywa.
A nie dyskutowałyście o tym ile czasu byłaś na czczo przed badaniem, może wyszło tyle, bo za długo i jeden dodatkowy posiłek taki "przed snem" ustabilizuje te cukry rano? Bo to wygląda trochę na nocny wyrzut cukru, tzw efekt brzasku.

Ja też jakieś głupie sny miałam [emoji16] ale już nie pamiętam, a to aż zaskakujące że takie dziwy mogą się śnić [emoji85]

reklama
Do góry