reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziekuje PAULA3 za ten link na pewno skorzystam:tak: są śliczne i nie drogie a przedewszystkim J ich nie ściągnie a to najwarzniejsze. Jeszcze raz dzieki:-)

reklama
Witam wieczorkiem

Zuzia już śpi a ja chyba idę się wykąpać i lulu.
Jakoś takie szare dni są ze się nic nie chce

My dzisiaj byliśmy w Gdyni na WOŚP ale chwilę bo jakoś zimno i brzydko było.

Zycze przespanej i dobrej nocki

Witam :)

temat kolczyków to ten z tematów co ma swoich przeciwników i zwolenników jak chodziki szczepienia i inne takie tam ;)

ja Emilce przebiłam coś na 1,5 roczku problemów nie mieliśmy żadnych zauważyła po tygodniu jak na spacerze ją ucho zaswędziało u kosmetyczki nie wiedziała że jej coś robią po wyjściu poszła spać w aucie a jak wstała nic nie zauważyła nie płakała i nie uciekała czy chciała czy nie ja zadecydowałam to tak jak decyduje za tysiące innych spraw związanych z nią :)
ja miałam przebite jako dziecko i nie żałowałam że mama była ze mną za dzieciaka :)

A tak po za tym to najlepszego dla roczniaków !!! :)

ja jutro na zdjęcie szwów do chirurga brrr no i do pracy a tak mi się nie chce że szok :/

witam kobitki

młoda spi wreszcie o normalniej godzinie to ma chwile na BB

co do przekłuwania uszu to ja uwazam ze jak moje dziecko świadomie będzie tego chciało to pojdziemy i przeklujemy,teraz nie widze sensu. ja nie pamietam kiedy mi przekluto uszy ale chyba mialam 5-6 lat. w wieku buntu sama przekułam sobie nos i dorobiłam kilka dziurek w uszach;-) 4 lata temu przekułaa pępęk który po 3 tyg niestety mi zarósł bo wylądowałam w szpitalu.teraz na szczęscie zostały mi tylko dziurki w uszach...za to choruje na tatuaże....;-)

WITAM

my w końcu po roczku, mały śpi :-)
troszkę prezentów dostał traktorek na pedały, autka i dużo rzeczy, praktycznie na cały rok, bo od 86cmdo 102cm :-D
ogólnie impreza udana, mieliśmy na dwa dni wczoraj i dziś:-)]

a co do kolczyków to ja akurat problemu nie mam z tym bo Michasiowi nie będziemy przebijać :-D:-D:-D a ja osobiście przebijałam sobie uszy jak miałam 19 lat, 4 miesiące przed ślubem, a miałam stracha nie samowitego :tak:no ale nie bolało

zmykam spać

dobranoc:-)

cześć styczniówki... miło zobaczyc znowu to forum, ostatnie 3 miesiące to czas wariactwa i braku czasu na cokolwiek... Najlepsze życzenia na nowy rok, wszystkim jubilatom mnóstwo buziaków a nam cierpliwości...

uwaga, nowina, w sobotę wychodzę za mąż :) po dwóch latach w końcu stwierdziliśmy z moim K, że czas się sformalizować i w ciągu m-ca załatwiamy wszystkie sprawy z tym związane.. a Batrulowi chyba idą kolejne zęby bo od 2 tygodni nie ma przespanej nocli.. :/

a co do kolczyków... sama nie moge miec kolczyków, alergia i nieudane próby przebijania przez koleżankę. Moja Jutka nie ma kolczyków i jakoś nie wspomina ani nie dopytuje (ma 5 lat). Przyjdzie pora buntu to pewnie nie tylko uszy przekłuje ale co tam, oby nie zrobiła sobie tatuaża w stylu Kocham Leonardo :D

Pozdrawiam i trzymajcie za mnie kciuki w sobotę w południe

Szczęście ja rownież przesyłam najlepsze życzenia :-) Niech Wam si dobrze wiedzie :-)

Dziewczyny szukam inspiracji na tort, nie chcę takiego zwykłego, chcę żeby był "inny", szukałam w necie ale nic ciekawego nie ma.

Wpisałam z google grafikę "tort na pierwsze urodziny" to torty z gołymi dooopami mi wyskoczyły :-D nie o taką inspirację mi raczej chodziło :-D

Witam co do tortów to ja tez szukam fajnego i dla dziecka ze skaza bialkową, bo co to za urodzinki jak nie bedzie mogła J sprubowac. Pozdrawiam

reklama
Do góry