reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

hej kobiety

Powiedzcie ,jak wystawiacie ciuszki na allegro,to wstawiacie normalne fotki czy robicie to jakos inaczej zeby ładniej wyglądało i przyciągało oko?

reklama
Witam :)

Normalnie przegielismy dzisiaj:tak::tak::tak: Wstalismy dzis o 11 :szok::szok: Jestem w szoku ze maluch tak spal smacznie dzisiaj. Pewnie pojdzie spac okolo 14 a normalnie juz by drzemal.

Tysiolek ale ja Ci tej Turcji zazdroszcze troszku ;-):tak: My mielismy w tym roku do Chorwacji jechac ale gorączki takie ze Damian ledwo do PL dojechał wiec przełożyliśmy to na przyszłe wakacje.

Gosiak23 super ze wszystko dobrze z wynikami a za jutrzejsza wizyte u chirurga juz trzymam kciuki

Serca Dwa moj synuś jak kupki zrobić niemoże to zawsze w 100 % pomaga albo skrobane jabłuszko albo sok z jabłek. Kupcia taka po tym ze hej :tak::tak::tak:

roxenn Tobie życze poprawy nastroju a rodzinie małżona współczuję :-:)-(
Masakra jakas sie dzieje w PL jak nie upalne dni, wichury jakieś to ta cholerna powódz. Jak oglądamy foty z męzem na necie to az sie ryczec chce jak sie widzi tych biednych ludzi :no::no::no:

Tysiolek bezbolesnego ukłucia życze Amelci. My tez mamy zaległe szczepienie które powinno byc w 5 m-cu ale jeszcze nas nie ścigają tutaj wiec CIIIIIIICHUTKO :-):-)

Malwina18 gratki za bez-smokowe nocki :tak: Damian tez calutką nocke przespi bez zawsze go wsadzi pod poduszkę. Zasypia tylko ze smokiem w buzi. Ale ma takiego swojego NAJlepszego próbowalismy juz zrobic podmianke i guzik nieda sie :no::no::no:

O ho lece bo kupka przyszła :):) Miłego dnia kobitki buziaki dla Was

Gosia, no i jest poprawa, super!
Jola, mam nadzieję, że pozwolisz nam ciutkę uczestniczyć w rozwoju Twojej fasolki? Ech, sentyment się ma nadal :-) No właśnie, na kiedy masz termin? Masz już jakieś zdjęcie?
Sylwia, pamiętam, że dziewczyny wklejały chyba linka z imageshack.us, bo na samym allegro te zdjęcia wychodzą małe. Ale jak się bawić kolorami itp. to pojęcia nie mam, więc też będę wdzięczna za info :-)
SercaDwa, jest specjalny syrop na zaparcia, Lactulosum, dostałyśmy go od lekarki, jak włączałyśmy butlę i mała też kupki nie robiła.

Za to u nas kupek ci pod dostatkiem, praktycznie co pielucha to kupa, na szczęście konkret, więc biegunki nie ma. Widać ma dobrą przemianę materii ;-)

Ostatnia edycja:
WITAM:-)

Niedługo szwagierka do mnie przyjedzie i musze wkońcu zabrać się za porobienie fotek rzeczy na sprzedaż tak więc za długo nie posiedze;-)

JOLA JESZCZE RAZ KOCHANA GRATULACJE!oj tak przypomniało się i mnie te piekne chwile:sorry:
Witam Laseczki.

Patrysiu, cieszę się z Tobą z Twojego urlopu. Zawsze to inny klimat, no nie?
oj taaak było super tak inaczej i nawet hihi jak w nocy pierwszy raz się obudziłam do Alanka to hihi sie zastanawiałam gdzie ja jestem...:-Dnoo i ugadałyśmy się ze i koleżanka do mnie wjedzie też na troche już się nie mogę doczekać:happy:

SERCA DWA wiem o co kaman bo i Alanek robił kupe nawet raz na tydzień c tym ze był wtedy tylko na cycku a problemów z tym zadnych tzn.nie cierpiał niec pogodne dziecie a jak zrobił to duuże kupsko i ok wszystko było a jak zaczełam mu dawać to i owo to i wtedy także cycuś i dopajałam bo jednak hmm wtedy już gorzej było a teraz zrobi raz codziennie a raz co 3 dni zależy ale duużo niech pija jak już KAJA napisała to pomaga:tak:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MIESIĘCZNIAKOM:-)

I gratki KASOWNIKOM:-)

Zaraz dostanę na głowę. Teraz wszyscy mają pootwierane okna i ja nie wiem, czy ci ludzie są głusi, ale codziennie gotują wodę w czajniku z gwizdkiem i ten czajnik piszczy po 15 minut, nie wiem, może chcą mieć super zagotowaną wodę, ale ten dźwięk umarłego by obudził :baffled: I dlatego Fafla śpi przy zamkniętym oknie, bo tu się wszystko od bloków odbija i czasem nawet normalne rozmowy słychać i np. wiem, że jak krzyknę w domu, to wszyscy wszystko dokładnie usłyszą.

Witajcie

U nas nocka zpobudką na mleczko o 3 ale ale....uwaga...poźniej K spał do 8, szok mnie ogarnął aż mi dziwnie było, że nie 6 tylko 8, ale się nie cieszę na zapas, żeby nie zapeszyć może się chłopak przestawia hihihiihi

Tysiolek My dziś też na szczepienie śmigamy.

Jola Wielkie gratulacje, Podziwiam i Wszystkiego dobrego

Gosia fajnie, że jest poprawa

Miłego dzionka

Ale mam dzisiaj marude w domu :szok:

Pewnie nastepne zebiska sie pchają

ale spi juz troszkę , wiec moge obiad zrobic małżowi, a M jutro urodziny ma i bedzm swietować:-)Ostatnio jak wypiłam jednego drinka ..o jak szumiało w główce i odrazu dobry chumor sie ma:tak:

Gosia, no i jest poprawa, super!
Jola, mam nadzieję, że pozwolisz nam ciutkę uczestniczyć w rozwoju Twojej fasolki? Ech, sentyment się ma nadal :-) No właśnie, na kiedy masz termin? Masz już jakieś zdjęcie?
Sylwia, pamiętam, że dziewczyny wklejały chyba linka z imageshack.us, bo na samym allegro te zdjęcia wychodzą małe. Ale jak się bawić kolorami itp. to pojęcia nie mam, więc też będę wdzięczna za info :-)
SercaDwa, jest specjalny syrop na zaparcia, Lactulosum, dostałyśmy go od lekarki, jak włączałyśmy butlę i mała też kupki nie robiła.

Za to u nas kupek ci pod dostatkiem, praktycznie co pielucha to kupa, na szczęście konkret, więc biegunki nie ma. Widać ma dobrą przemianę materii ;-)

Jasne, termin mam na 29 marzec:)

Dzieki dziewcynki jeszczze razz

Witajcie, musze dziś solidnie popracowac , więc odezwę się wieczorkiem jak mi starczy cierpliwosci na siedzenie przy zmulałym kompie, ale zapodałam foty z chrzcin na odpowiednim watku, miłego dzionka wszystkim:)

reklama
Do góry