Paulinaa
Mama Adasia '2010
Witam kobietki
Jola najserdeczniejsze gratulacje
Jola najserdeczniejsze gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niby nic się złego mu nie dzieje...ale 7 dni to już strasznie długo.Chyba nawet nie powinnam tyle czekać,ale skoro nic nie skutkowałoSercaDwa współczuje spacerków, niezle. Ciekawe czemu mu sie nie podoba, przeciez tyle widoczków i rzeczy do obserwowania jest z wózeczka :-)
hm,mm a co do kupek moze wszystko wchłania i nie ma co wydalic, jakiś okres szybszego wzrostu albo coś? jak nie cierpi to może nic złegos ie nie dzieje, ale wiadomo ze nas to odrazu martwi :-(
Gotowałam kompocik z jabłek-na szczęscie dziś juz po problemie,ale zobaczymy jak dalej.dzięki za wskazówkęWitam
SercaDwa kurcze nie pomogę może ugotuj coś domowego jakiś kompocik z suszonych śliwek itp czy coś mój jakoś teraz jedną kupę na dzień robi czasem 2 dni nie ma ale potem jakoś idzie bez problemu
Najważniejsze, że się ruszyło.
Pomyślałam też o ruchu... o przebywaniu na brzuszku, to rusza perystaltykę jelit, gdzieś wspomniałaś, że dużo spacerujesz - może się myle bo to było kiedyś ale pozwalaj mu jak najwięcej odkyrwać świat, turlać się pełzać, - wówczas też może lepiej będzie pracować brzuszek. No i płyny!
Będzie dobrze