reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam słonecznie!
Gosia - wszystko będzie dobrze, pisz zaraz jak wrocisz.
jola.24 - jak ten suwaczek bosko wygląda, aż mi się przypomniało wszystko... wow..... trzymam za ciebie kciuki!

Witaam

Zuzia własnie wstała z pierwszej drzemki, zdąrzyłam posprzatac i kawke wypić:eek:

Gosia bedzie dobrze:-)

A u nas nocka taka jak zwykle:wściekła/y: ale spimy juz bez smoczka i pomaqłu zasypia sama, W Nocy raz przeczekałam , popłakała chwilę i zasnęła. Pewnie to jest mój błąd, jak tylko zakwiliła to ja biegłam do niej, no ale to moeje pierwsze dziecko, wiec nie ma się co dziwić , przy drugim bede mądrzejsza:laugh2:

hej ho :-)

Gosia trzymam kciuki zeby z wynikami było wszystko dobrze :-)

Jola jeszcze raz gratulacje :-) to na kiedy termin?

u mnie nocka jako tako, mała sie dosyc czesto budziła ale nie było szału 1
a rano zrobiła mi prezent i podczas zmiany pieluchy uliniła mi kupsko na materac hahahahaha to sie nazywa wyczucie :-D

zapisałam Amele jutro na szczepienie - co prawda 7 tyg za pózno hahahaha ale tak jakoś nam nie pasowało nigdy :-D

wogóle to przed wakacjami musze sie wkoncu do dentysty wybrac zeby mi wszystko do reszty wyleczyła bo znając zycie to mnie zacznie w Turcji bolec :wściekła/y:

Hej dziewczynki

O matko nie spodziewalam nsie tylu cieplych słów (znowu) Kochane jestescie dziekuje wam bardzo:-)
Mnie zaczyna powoli ogarniac przerazenie bo mdlosci mi sie zaczynaj, ze o sennosci nie wspomne a Olus coraz wiecej uwagi potrzebuje, choc na razie nie moge narzeka, jakby byl taki grzeczny caly czas to jakos by to bylo oby nie gorzej:tak:
Jade zaraz do mista wiec milego dzionka wam zycze i uciekam:-)

Więc my już z powrotem odebraliśmy wyniki i nie stwierdzono odpływów pęcherzowo-moczowodowych:tak::-)

jedynie co to leukocyty podwyższone w moczu wiec musimy zrobić kolejne badanie bo możliwe że brud spod napletka się dostał do moczu i mamy wszystko odstawić co daje :tak:i teraz sie zastanawiam czy odstawiać tak od razu po tym badaniu więc będę się pytać jeszcze jutro chirurga :sorry: no i jutro właśnie jeszcze do chirurga z siusiakiem :tak:

Jola24 serdecznie gratuluję,życzę zdrówka i dużo sił.Podziwiam...
SercaDwa współczuje spacerków, niezle. Ciekawe czemu mu sie nie podoba, przeciez tyle widoczków i rzeczy do obserwowania jest z wózeczka :-)
hm,mm a co do kupek moze wszystko wchłania i nie ma co wydalic, jakiś okres szybszego wzrostu albo coś? jak nie cierpi to może nic złegos ie nie dzieje, ale wiadomo ze nas to odrazu martwi :-(
Niby nic się złego mu nie dzieje...ale 7 dni to już strasznie długo.Chyba nawet nie powinnam tyle czekać,ale skoro nic nie skutkowało:sorry:

Witam

SercaDwa kurcze nie pomogę może ugotuj coś domowego jakiś kompocik z suszonych śliwek itp czy coś mój jakoś teraz jedną kupę na dzień robi czasem 2 dni nie ma ale potem jakoś idzie bez problemu
Gotowałam kompocik z jabłek-na szczęscie dziś juz po problemie,ale zobaczymy jak dalej.dzięki za wskazówkę:tak:

Najważniejsze, że się ruszyło.
Pomyślałam też o ruchu... o przebywaniu na brzuszku, to rusza perystaltykę jelit, gdzieś wspomniałaś, że dużo spacerujesz - może się myle bo to było kiedyś ale pozwalaj mu jak najwięcej odkyrwać świat, turlać się pełzać, - wówczas też może lepiej będzie pracować brzuszek. No i płyny!
Będzie dobrze ;)

Kaju mój mały całe dnie spędza na brzuchu,teraz to już właściwie na czworaka,tak tez śpi a ostatnio chciałby nawet tak cyca ciągnąć;-).Mam nadzieję ,że to początek rozszerzania diety jest taki trudny bo się wykończę.Podaję teraz jeszcze więcej płynów i zobaczymy jak będzie.
Chciałabym dużo spacerować ,ale już nie wychodzę z nim w porze snu (ciągle go coś wybudzało na zewnatrz) więc mi też w wózeczku już nie siedzi grzecznie.Godzina to ostatnio max.Reszta to kocyk i znów na brzuszku leżymy:tak:

Wpadłam tylko odpisac więc ...miłego dnia i uciekam do mojej gadziny.

reklama
Gosia... super wiesci! Ciesze sie:tak:
Jola.24... jak Cie czytam to mi sie przypominają chwile kiedy ja sie dowiedziałam, ze jestem w ciazy z Agatka:-)Paulinka miała wtedy 9 miesiacy wiec niewiele wiecej;-) Dasz rade kochana, ja dałam to Ty tez dasz:-pZ doswiadczenia Ci tylko powiem, spij jak tylko bedziesz mogła w dzien... to była rzecz, ktorej mi najbardziej brakowało:-):-p

Do góry