reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

a zuzu ma chyba jakis skok,caly czas marudzi i na rekach(teraz tez)

a my na weekend wybieramy sie pod bydgoszcz, m bedzie jezdzil motorem na rajdzie a my z siostra i dzieciaczkami bedziemy sie obiboczyc:rofl2:

no i pogode sobie zamowilam i bedzie sloneczko:-D

reklama
ja nad morzem jestem (13kg od Pucka), domek spory... jakby co też zapraszam :)

a wakacje - marzą mi się góry! Nawet nosidełko kupiliśmy na wszelki wypadek:D Ale jak wyjdzie to zobaczymy. Póki co planuję wybrać się do rodzinki i przy okazji Kaję odwiedzić:))

Się Tymki dwa spotkają niedługo - fajnie :tak:
macy - cholerka to ja wam te skarpetki mam jednak słać - okejos, agagsm sorki... ale się okazuje, że i tak będziemy w rodzinie - to super!:-D
agbar - trzymam kciuki!

Cześć dziewczyny:-) No tak się zastanawiam czym ja sobie na to zasłużyłam że codziennie takie piękne słoneczko mi świeci.A dla tych co są jego spragnione parę gorących promieni posyłam dla poprawy humoru. Aż nie chce mi się wierzyć że taka pogoda w PL.
My po wczorejszym badaniu słuchu dzięki Bogu wszystko jest ok!:-)Trwało to taka jak pisałam 2 godziny i jeszcze wymagania aby mała spała.A że moje Ameliątko posłuszne to spała od początku jak zahipnotyzowana. Miała poprzypinane trzy diody jedną do czoła, drugą do karku i na łopatce,a do tego taka tuba do ucha i zapis komputerowy śmigał.No już jestem spokojniesza że żadne dziadostwo po leżeniu w inkubatorze się nie przypałętało. Kolejna wizyta u specjalisty za 2 miesiące tym razem idziemy do dermatologa dziecięcego z okazji egzemy i zobaczymy co ciekawego wymyślą.
A jeśli chodzi o prezenty na chrzciny jako że my już jesteśmy po to dostaliśmy pieniążki,a poza tym srebrny obrazek z aniołkami, złote kolczyki i dwa razy łańcuszek z serduszkiem złotym i piękny album z ramką na zdjęcie. Aha i oczywiście ubranka były.A mój szanowny mąż wymyślił sobie że założy małej konto i będzie wpłacał co ona dostaje - hahaha ale dla mnie to nie realne.
Zmykam kończyć obiad bo mężuś z pracy wraca.
Miłego popołudnia dla wszystkich!!

reklama
Klara - ja też w szoku, bo mój syn nadal śpi!! zasnął ok 12 i śpi do teraz! w wózku na tarasie, opatulony kocykami bo wieje jak diabli. I ten wiatr buja wózkiem i skubańcowi chyba fajnie jest :D:D zdążyłam zrobić obiad i upiec ciasto.. i chyba zacznę prasować :D

Do góry