reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Ja już mykam na obiadek tylko chce was sie czegoś poradzić tak z innego tematu;-)

Wkurza mnie baaaardzo Anna Mucha z You can dance :wściekła/y:

A czemu:wypowiada sie jakby to ona była specjalistką od psychologi tańca i nie widaomo jeszscze czego a jakie miny robi noż kurde przecież ona tam ma być żeby ogólnie wspierać "duchowo" tańczące pary itd. jak to robiła Marczuk-Pazura anie wypowiada sie jak specjalistka obraża i niewiadmo co jeszcze aż niekiedy Egurolla ma chęć coś jej powiedzieć(patrze okiem oka na niego jak ona się wypowiada):wściekła/y:ok masz kobieto swoje zdanie ale ale ale najpierw musisz na ten temat coś wiedzieć a potem gadać i wogóle ona tam pełni poniekąd inna role a nie jakby to ona tam była najważniejsza no normalnie bym jej swoje powiedziała:-p

No to sie wygadałam:-D

o jeju TAKICH rzeczy to ja nie oglądam ...

reklama
Witam

właśnie się napociłam w ćwiczonkach korzystałam z okazji bo mały zasnął przeniosłam go do łóżeczka i jest mega ciężko dopiero 2 raz dziś śpi hmm nie wiem co mu tam dać by czuł się jak w koszyczku

do tego po ćwiczeniach myślałam ze mi głowę rozsadzi :/

padam normalnie i idę nadrabiać ;)

p.s mój poczęty 15 kwietnia ;)

Dormark wszystkiego najlepszego dla córy !!! :D
3_urodziny.jpg

Agbar gratki pralki toż działaj teraz i pierz pierz pierz ;)

Jejku ja się muszę zabrać i iść ustalić kiedy chcemy chrzest nawet nie mam chrzestnych :/

[FONT=&quot]E-milcia – gratuluję zęba. Ogladam pyszczek swojemu i jakos nic nie widzę – wiec u nas to chyba daleko do ząbków. Nie mam kogo zapytać jak to było u mnie, bo moja mama nie zyje, a tacie mylą się dzieciaki ;-) (historykowi ;-)))[/FONT]
Mam nadzieję, ze m. załatwił sprawę z teściami, albo chociaż podjął próbę.

[FONT=&quot]Wakacje - planuję wyjechać albo nad morze nasze polskie, albo w góry w czerwcu. W góry to wiem gdzie - Zakopane, ale nad morzem dawno nie byłam i nie wiem gdzie sie udać. A chyba dla Stasia morze byłoby lepsze. Chciałabym miejscowość dość małą, ale z zapleczem typu knajpki na obiad i wieczór. No i żeby nie była za bardzo oblegana przez ludzi typu dyskoteka ;-). leżeć na plazy za bardzo nie lubię, wiec niech plaza bedzie długa i czysta i do łażenia. No i kwatery - muuuusi byc czysta.[/FONT]
[FONT=&quot]Może mi ktos cos polecić? aaa, i żeby to nie była zatoka.

Mój Stasiulek poczęty 19, ale urodził sie tydzień przed terminem a mi powiedzieli, że wygląda na przenoszonego wiec juz sama nie wiem... ;-)
[/FONT]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja w sobotę jade na mazury mam nadzieje że tylko pogoda nam sie poprawi:baffled:
Cochwila siedze na necie i obserwuje jaką aure nam zapowiadają:-D:szok:Niby od jutra ma byc ocieplenie a w niedziele okolo 20stopniC. ma byc oby się to sprawdziło:rofl2:
Emilka Gratulujemy ząbka nam wczoraj pani doktor powiedziała że juz lada dzień będziemy mieli dolne jedyneczki na wierzchu:-D:-)

A my w domu, pogoda lipna do n-tej.. wieje i widzę, że raz świeci słońce i aż mnie nosi by wyjść, gdy już się decyduję zaraz leje, albo jakieś czarne chmurzyska....

No co w laski już z krótkimi rękawakami dla dziecioli?
Ja nic na lato dla C nie mam- no chyba, że bodziaki :) te co teraz ma pod spód potem z krótkim może mieć na wierzch....
No ale na chrzest w maju może być różnie.....

Agagsm profesjonalna sesyjka- no no, zazdroszczę,
Agbar nowej pralki też!!! sciskam raz jeszcze by to pralka była winowajcą....

Paibrzuch - dasz radę, też w ciebie wierzę, aż Twojemu oczy wyskoczą że taką zdolną ma żonę....tylko niech się nie przyzwyczaja, przecież to winna być jego działka....
czasem lepiej tym dziadom nie pokazywać że się za dużo umie bo w piórka obrosną....

A co do wakacji- my chcemy góry- Zakopane i Tatry...
a może i morze...ale nad morze nie mam bladego pomysła gdzie.... jak pomyślę o plażach i o tym że obok mnie leży ktoś z fają ( bez obrazy dla palaczek:))...to aż mnie rzuca....
jak powietrze stojące i sauna na dworze to ja się duszę nawet jak ktoś 10m ode mnie pali...a poza tym w sezonie na plaży to nie ma gdzie nogi postawić....a ja nie lubię cały czas tłumów...chetnie poczytam co popiszecie o zaciszniejszych miejscach...

Roxen- i jak pociachana? Mocno ?

A mój Cyprianek śpi.....w domu w wózku, ciekawe jak długo.....
toż to i tak szok że śpi...

e: u nas było kilka akcji więc nie wiem dokładnie z kiedy C, ale jakoś tak obstawiam 13.04 :)
a potem bardzo miły dzionek w WPN, ciepło, ale nie upalnie, fajnie było....

Ostatnia edycja:
Co do wakacji to my się wybieramy w Bory Tucholskie.Uwielbiam jeziora i lasy.Oj cudownie wstac rano i iśc na spacer po lesie gdzie jeszcze rosa na trawie.Jedziemy do Tlenia to mała wioska turystyczna ale ludzi mało cisz i spokój poprostu sielanka.Bylismy juz tam dwa lata temu a teraz z maluszkiem to poprostu cudowna sprawa!

Kaja, o Rosjanach to ja juz nie wspominam, bo Ci ostatnio dosc zajeci polskimi sprawami. ;-) Co do przekupstwa - o synowa trzeba dbac. W koncu moja bedzie dla mojego syna. A Ty przeciez bedziesz synowa mojej dziewczynki, to zebys wiedziala, gdzie te skarpety posylac. :-D

piszecie o wakacjach,a ja mam propozycje taką.Wiem,że nie każdy może sobie pozwolić na wyjazd i do tego jeszcze zapewnić nocleg,który też kosztuje,więc jeśli któraś chciałaby zatrzymać się u mnie to zapraszam.Mamy dwa pokoje ale możemy kogoś ugościć i przenocować.

Moja dziecinka też poczeta w święta wielkanocne i ciepło było pamiętam, a majówka to już lato normalnie! Rosjanie czy Chińczycy wszystko mi jedno - byle słonko było na chrzcie mojej pociechy noo!:tak:

Klara: ja właśnie powiesiłam w łazience trzecia pralkę ciuszków letnich, sukienek, kapelusików itepe.:-D To sie nazywa uzaleznienie od allegro hehe - ciagle coś jej kupuję + trochę w spadku dostała i chyba w połowie nie przechodzi, ale co tam - ile radości z samego kupowania takich śliczności!

Kaja: ty nie próżnuj tylko skarpetek dla synowej szukaj;-)
Minnie: haha ja dalej tą farmę wałkuję:-D

No i dooopa bada z moich dzisiejszych zakupów - mój M wrócił, ale zaczął śnieg padać i wiatr taki, że głowe urywa, więc stwierdził, że dziś to lepiej nigdzie nie wychodzić i że jutro posiedzi z M. a ja mam wolne, więc siedzę i sadzę na mojej farmie jakieś warzywa, bo Misiak ma właśnie codzienną drzemkę 3 godzinną, więc jeszcze 2 h wolnego:-)

reklama
u nas w tym roku wakacji będzie brak:-( po pierwsze brak środków a po drugie wracam do pracy:sorry2:

Agniecha a skąd dokładnie jesteś?:-p:rofl2:

ile ja bym dała za 3h drzemkę u nas max pół godziny

Do góry