reklama
nadineczka
Fanka BB :)
a teraz przyznać się kto podpier ... słońce???
to środowiskowa jeszcze przyjdzie o kurde po jakim czasie?
dziecko mi się własnie grzechotką okłada ehhh
Lariss
Gosia niezapowiedziana wizyta, tak? O kurcze!! Mam nadzieję, że moja nas uprzedzi przed przyjściem, jeśli przyjdzie
Ale mnie wystraszyłyście z tą pogodą ;/
Zaraz (na 12.30) jadę do Sandry, jakieś 15 km, ale droga taka niefajna, zresztą jadę tam drugi raz dopiero, a ja u siebie to kierowca jestem... Do Poznania też jechac potrafię i nad morze też, a tutaj się boje po prostu drogi nie znam i ta pogoda
Ale mnie wystraszyłyście z tą pogodą ;/
Zaraz (na 12.30) jadę do Sandry, jakieś 15 km, ale droga taka niefajna, zresztą jadę tam drugi raz dopiero, a ja u siebie to kierowca jestem... Do Poznania też jechac potrafię i nad morze też, a tutaj się boje po prostu drogi nie znam i ta pogoda
F
Fiołek2010
Gość
Emiclia pogadaj z M-tak byc nie moze. tworzycie rodzine!!
kacha_wawa nie trzymaj nas dluzej w niepewnosci;-)
Tysiolek mojA fIolcia jak jej nic nie dolega to spi spokojnie.
boze dziewczyny nie wiem co si dzieje z moim dzieckiem.od wczoraj niesamowity ryk.do polnocy budzila sie co chwile i wyla...az sie wkurzylam i zdjealm jej ta cholerna rozowrke i zasnela do 5.o 5 znowu zalozylysmy i znowu marudzenie ale juz nie ryk. wczoraj tak ryczala ze az sie zanosila...i teraz moze byc kilka przyczyn:
1. od 4 dni ma nowa butelke i smoczek,taki najporstszy z Lovi bo dobrze nam geste mleczko przez to leci ale cholerka zasysa sie i obawiam sie ze moze lykac powietrze i od tego moze ja bolec brzuszek(tak wlasnie od kilkud ni wieczorem poplakuje)
2. rozwórka
3. od wczoraj brak kupki
4. skok nam sie zaczal
sama juz nie wiem...zglupialam wczoraj. teraz bidulka zasela na naszym lozku bo juz wozek jes beee, lozeczko bee nawet raczki sa beee.
kacha_wawa nie trzymaj nas dluzej w niepewnosci;-)
Tysiolek mojA fIolcia jak jej nic nie dolega to spi spokojnie.
boze dziewczyny nie wiem co si dzieje z moim dzieckiem.od wczoraj niesamowity ryk.do polnocy budzila sie co chwile i wyla...az sie wkurzylam i zdjealm jej ta cholerna rozowrke i zasnela do 5.o 5 znowu zalozylysmy i znowu marudzenie ale juz nie ryk. wczoraj tak ryczala ze az sie zanosila...i teraz moze byc kilka przyczyn:
1. od 4 dni ma nowa butelke i smoczek,taki najporstszy z Lovi bo dobrze nam geste mleczko przez to leci ale cholerka zasysa sie i obawiam sie ze moze lykac powietrze i od tego moze ja bolec brzuszek(tak wlasnie od kilkud ni wieczorem poplakuje)
2. rozwórka
3. od wczoraj brak kupki
4. skok nam sie zaczal
sama juz nie wiem...zglupialam wczoraj. teraz bidulka zasela na naszym lozku bo juz wozek jes beee, lozeczko bee nawet raczki sa beee.
jola.24
Dziendoberek
Dzieki dziewczynki za odzew w prawie bioderek, juz dzwonilam do nazzego lekarza i powiedzial ze przed natepnym szzepieniem zbada jeszcze raz dokladnie jak mnie niepokoi i jak co to da skierowanie do kliniki na usg ale szczepienie mam zaa dwa tygodnie i nie wiem czy czekac
A robilas usg bioderek? U nas tez grubasna jedna a na drugiej nozce taka ledwo widoczna
Ja nie bo u mnie tyz ni ma
No a co do naszzego ostatniego prezentu (hustawki) jest zepsuta i musimy odeslac taki prezent ze jeszczze nas w koszty wpedza pewnie za przesylke
Ide zjesc moje proteinowe sniadanko
Dzieki dziewczynki za odzew w prawie bioderek, juz dzwonilam do nazzego lekarza i powiedzial ze przed natepnym szzepieniem zbada jeszcze raz dokladnie jak mnie niepokoi i jak co to da skierowanie do kliniki na usg ale szczepienie mam zaa dwa tygodnie i nie wiem czy czekac
Witam sie porannie
Mała obudziła mame o 6.30 a teraz sie bawi na macie i gada z lezaczkiem:-)
Mamcia wykorzystuje i siedzi na BB z kawka
Jola.24 Ja tez zauwazyłam ze Zuzia ma jedna fałde wiecej i to taka bardzo duzą, ale ja sie tam nie przejmuje, Tobie tez tego zycze:-)
Kacha_wawa Czekamy na nowiny. Niech bedzie po Twojej mysli:-)Buziaczek dla Ciebie;-)
A robilas usg bioderek? U nas tez grubasna jedna a na drugiej nozce taka ledwo widoczna
a teraz przyznać się kto podpier ... słońce???
Ja nie bo u mnie tyz ni ma
No a co do naszzego ostatniego prezentu (hustawki) jest zepsuta i musimy odeslac taki prezent ze jeszczze nas w koszty wpedza pewnie za przesylke
Ide zjesc moje proteinowe sniadanko
Klara M
U mnie pewnie C zaraz włączy syrenę, wiec podczytałam a teraz na szybko, sorry....
Gosia- grad? o matko, u nas padało, teraz słońce, ale się chmurzy.....
nie wiem co z tym spacerem, w którą stronę grad pognałaś?
I naloty środowiskowej, o matko.....
i syrena... koniec pisania,....do wieczoru...
Gosia- grad? o matko, u nas padało, teraz słońce, ale się chmurzy.....
nie wiem co z tym spacerem, w którą stronę grad pognałaś?
I naloty środowiskowej, o matko.....
i syrena... koniec pisania,....do wieczoru...
U nas też deszcz przeplata się z słońcem.
U mnie środowiskowa była tydzień temu - bardzo fajna babka rozmawiałyśmy przy kawie prawie 2 godziny - wypytałam ją o azs i takie tam a mała w tym czasie spała sobie na górze.
U mnie środowiskowa była tydzień temu - bardzo fajna babka rozmawiałyśmy przy kawie prawie 2 godziny - wypytałam ją o azs i takie tam a mała w tym czasie spała sobie na górze.
Karoli4
Witajcie Dziewczynki,
ja sie tylko witam. Jakos nie wychodzi mi wygospodarowanie czasu na BB:-(
Kiedy sie to zmieni?
U nas cieplo, ale sloneczko za chmura.
Zycze wszystkim milego dzionka:-)
ja sie tylko witam. Jakos nie wychodzi mi wygospodarowanie czasu na BB:-(
Kiedy sie to zmieni?
U nas cieplo, ale sloneczko za chmura.
Zycze wszystkim milego dzionka:-)
P
patrysia*
Gość
WITAM:-)
u mnie są równoidź na usg do ośrodka lepiej to zbadać ale w panike nie wchodzić spokojnieDziewczyny ja mam znowu dola. Dzis obserwowalam nozki Olka i dopatrzylam sie ze on jednak ma jedna faldke wiecej na jednej nozce Juz mam stresa, w sumie badalo go trzech lekarzy dwoch tu i jeden w Pl i nikt mi nawet na to uwagi nie zwrocil ale usg nie mial robionego. Wlasnie szukam w necie gdzie tu mozna takie usg zrobic i znalezc nie moge Napiszcie czy waze dzie ciaczki maja rowniutkie te faldki
kochana przestań testować i idź na betke wtedy masz "kawe na ławe"Hej Mamuśkii ;-)
Tak naprawdę to do tej pory nie wiem na czym stoję:-( Drugi test wyszedł negatywny, tyle że kupiłam jakiś badziewny, który powinno się robić najwcześniej w dzień spodziewanej @. Tylko, że ja już kompletnie nie wiem kiedy mi teraz @ powinna nadejść, bo ostatnio dostałam po 25 dniach, a przed ciążą miałam regularnie co 28 dni. Brzuch mnie boli od kilku dni jak na @, ale tej ani widu, ani słychu. No cóż, najbliższe dni pokażą co jest grane, chociaż do cierpliwych ja nie należę i tak z deczka się stresuję:-(
kochana tak mi przykro:-(ja mam jedno zdanie ODCIĄĆ SIĘ OD RODZINKI i niestety M poniekąd także bo oni właśnie wykorzystują że M się z nimi widzi i nagadują a poniekąd skłucają dlatego trzeba się odsunąć od nich bo będzie się to ciągnąć:-(TULAM MOCKO!Ja pzepraszam, że nie poczytam, ale nie mam sily ;(
Jest po prostu masakra!! ;(
Dowiedziałam się wczoraj takich rzeczy na swój temat, że ręcę opadają ;( moja teściowa zadzwoniła do Sławka wczoraj i coś tam mu gadała gadała, aż chłopak sie popłakał. Wiem, że gadała o mnie! Zadzwoniłam do niej i zapytałam wprost o co chodzi. Z uśmiechem na twarzy było to normalnie słychać! Ty taka, owaka, beznadziejna żona, matka, syfiara(?) zrujnowałaś życie Sławkowi i dużo by jeszcze pisać... Sławkowi później powiedziała, że współczuje jemu i Adasiowi...
Ja nie wiem co do cholery im zrobiłam!! Wciąż mieli do mnie wąty, dosłownie o wszystko!! Od samego początku!!
Żaluję dziś, że jak zobaczyłam co sie dzieje nie odwrociłam sie i poszlam w innym kierunku ;(
Mam dosc takiego zycia ;( skladam pozew o rozwod!! Nie daje rady ;(
Musze ratowac siebie i Adasia ;(
reklama
A u nas nadal sobie świeci!!!! Jadę dzisiaj z Amelką na badanie słuchu do szpitala i aż się boję wiec trzymajcie kciuki żeby było wszystko ok. Dodam tylko że w 6 tygodniu życia miała już badany słuch i było wszystko dobrze a tu teraz ponowne zaproszenie.:-(I to całe badanie ma trwać do dwóch godzin bo na śpiąco musi być - czy któras z was wie coś o tym?