Kaja_10
Fanka BB :)
:-d:-d:-dkaja już go ogarnełam :-d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-d:-d:-dkaja już go ogarnełam :-d
Witam serdecznie dziś mieliśmy wcześniejszy start... tzn ja miałam - mały spi
bibik ja mam podobne zdanie do martadu. Te garniturki są cudne ale jakoś... może chodzący chłopczyk już fajowo by w tym wyglądał ale niemowle.... Mój synek też ma w święta chrzest, kupiłam biale sztruksy, koszulka z muszką ale dziecięcy model i kamizelka biała wełniana od Małgosi - wszystko na allegro. Też chcę by wyglądał elegancko ale jednak nie męsko totalnie.
Plus kupiłam śpiworek od ABRAADABRA bo myślę, że w kościele będzie chłodno. Myślę, że u ciebie chyba ten ostatni był najskromnijeszy tak? Ubierzesz coś na to?
Coraz częsciej zapowiadają wiosnę.... wow.... nareszcie! Dziś idę spełnić obywatelski obowiązek i zrobię USG bioderek Tymka. Przy okazji długi spacer wykonam, pomysłałam własie, że nie pojadę autem a pieszo to mi to dobrze zrobi. Musze się pochwalić, że totalne, totalne odrzucenie słodyczy przynosi mi efekt, już któryś dzień z rzędu na wadze rano buzia mi się uśmiecha bo leci w dół... :-):-):-)
kacha_wawa - dużo sił ci życzę
Pumpkin no Pola ci jakieś prezenty sprawia, tyle spać ale mój też coraz piękniej - dzieci nam rozsądnieją
Pierwszy raz słyszę o uszczypnięciu bociana - ale smieszne określenie, rodem chyba z lat kiedy bocian dzieci nosił dołaczamy do uszczypniętych... mamy na karczku teżsię zastanawiałam co to no ale widać... norma u naszych maluchów.
Ciekawi mnie na jakim etapie rozwojowym sa dzieciaki w podobnym wieku do mojego Dawidka.. Mój mały bardzo często wyciaga języczek i wkłada raczki do buzi - czy wasze dzieci tez?
babik nie biorę ponieważ APAP jest dla mnie jak hmm jakby to ująć jak cukierek - jeszcze nigdy nie złagodził mi nawet najmniejszego bólu
ale wlasnie doczytałam coś takiego na stronie Komitetu Upowszechniania Piersią
Komitet Upowszechniania Karmienia Piersią - I
wiec mogłabym Ibuprom czy Nurofen który mnie zawsze ratował
alechoinka boje sie troche
tu trąbią wszem i w obec że IBUPROFEN NIE I KONIEC KROPKA
i badź tu madry
może dam rade bez
Mega kupka usunieta a teraz obiecane linki:;-)
Na ten kubraczek choruje ale cena odpycha... a ma być to tylko na 1 raz:
Chrzest, ubranko Sherlock ful - r. 62 - Carpe diem (927352057) - Aukcje internetowe Allegro
Ten też jest śliczniutki:
Chrzest, ubranko -Garniturek Maurycy r. 68 (932478394) - Aukcje internetowe Allegro
A najprawdopodobniej kupie ten:
BABY BOYS WAISTCOAT SUIT-CREAM PAGEBOY CHRISTENING 3-6m on eBay (end time 10-Mar-10 16:59:36 GMT)
Co myślicie? Tylko szczerze proszę...