reklama
Anusia8309
Fanka BB :)
^Joasia^ to poprostu hormony ja wiem cos o tym ostatnio tez mnie zly humor dopadl chcialo mi sie wciaz plakac myslalam zee syn dporwadzi mnie do szalu zaczelam watpic jak se z nim nie radze to jak se z dwojka poradze i t d ale juz mi lepiej i mysle ze kazda z nas musi przejsc przez hustawke nastrojow mamy do tego teraz pelne prawo
Kaja_10 mi pomogl spacerek na lepszy nastroj taka piekan a pogoda u nas byla dzisiaj a i zmienilam kolorek wlosow co sie bardzo mezowi spodobalo i ja sie tez z nim dobrze czuje:-)to poprawia nasteoj i to bardzo,
mnie dalej mecza bóle krocza czy tez pachwin ciezko sie poruszac...a i mam wrazenie ze corcia jest bardzo nisko i stad te bole w poniedzialek ide do gina mysle ze cos wiecej mi powie...ja dzis zrobilam sama przemeblowanie w pokoju synka...co do metrazu mieszkania to ja mam 39metrow i nie jest tak zle...
Kaja_10 mi pomogl spacerek na lepszy nastroj taka piekan a pogoda u nas byla dzisiaj a i zmienilam kolorek wlosow co sie bardzo mezowi spodobalo i ja sie tez z nim dobrze czuje:-)to poprawia nasteoj i to bardzo,
mnie dalej mecza bóle krocza czy tez pachwin ciezko sie poruszac...a i mam wrazenie ze corcia jest bardzo nisko i stad te bole w poniedzialek ide do gina mysle ze cos wiecej mi powie...ja dzis zrobilam sama przemeblowanie w pokoju synka...co do metrazu mieszkania to ja mam 39metrow i nie jest tak zle...
F
Fiołek2010
Gość
Witam wieczornie!!
Jak rano miałam nastrój jako taki, tak teraz jest do d..y!!!!
Zrobiłam przemeblowanie w pokoju SAMA!! Bo moi domownicy stwierdzili, że jeszcze jest czas i mam nie po kolei w głowie Musiałam posprzątać łazienkę, bo kuźwa nikt tego nie zrobi jak ja nie zrobię!! I umyć stertę naczyń, bo inaczej pleśń by na nich wyrosła!!
Oczywiście po drodze się nasłuchałam jaka to niedoskonała jestem, bo mama ma uczulenie przeze mnie i wszystko jest przeze mnie!!
Człowiek do cholery chce dobrze, a wszystko wychodzi na odwrót!!
A najbardziej to mnie wkurza, że zrobiłam pranie i wyprałam wszystkie moje spodnie i teraz nie mam nawet w czym na spacer iść!! Pewnie nie miałabym siły iść, ale jakby były spodnie czułabym się lepiej... Zawsze byłoby w czym uciec na koniec świata, jakby jeszcze trochę bliscy powkurzali, a tak jestem skazana na dom!!
Zastanawiam się czy to ja jestem tak bardzo do d..y i wszystko czego się dotknę psuję czy to ta ciąża tak na mnie działa!! Czy wcześniej też krzyczałam i fochy miałam jak to twierdzą z byle powodu? Nie pamiętam Ale nie ma byle powodu!! Teraz jakoś tak wszystko bardziej biorę do siebie...
Joasiu ja też już jestem zmęczona.... :-(
emilcia doskonale cie rozumiem...mam to samo tzn mnie denerwują wszyscy dookola a najbardziej moj M.,kazda jego odzywka to tak jakby atak na mnie-nie wiem moze przewrazliwiona jestem a moze potrzebuje teraz wiecej ciepla i zrozumienia niz kiedys... caly swiat mnie juz wkurza i mam serdecznie dosyc...tak jak tu ktoras z was napisala ze meczy ja juz ciaza.,....ja się właśnie tak teraz czuje....cholernie zmęczna psychicznie a do tego fizycznie bo już ciężko przewrócić sie z boku na bok a w domu muszę wszystko robić (sprzątać, prać zmywać, latać na mopie bo pan małzonek poproszony o zmycie podłogi się krzywi mimo iż mamy w sumie 35m2 a jeszcze kilka miesięcy temu odkurzał ponad 100m2), nie wspomne juz ze o umycie dokładne podłogi w lazience po remocie prosze od tygodnia i jutro chyba poprostu uklękne i zrobie to sama bo juz kuzwa nie moge na nią patrzeć.ehhh sorki ale się wyżaliłam;-)
kazimiera1987
sandrq ach to inna sprawa oj biedulka no to napewno jest Ci smutno! trzymaj sie cieplutko!!!
Dziewczyny mam pytanie czy wy też tak macie : mnie od paru tygodni boli dosłownie krocze a dokładnie spojenie łonowe. Ból szczególnie nasila się przy chodzeniu lub ubieraniu się (nie jestem w stanie podnieść nogi). Też tak macie? Czasami ból jest taki duży że wyć mi się chcę
Dziewczyny mam pytanie czy wy też tak macie : mnie od paru tygodni boli dosłownie krocze a dokładnie spojenie łonowe. Ból szczególnie nasila się przy chodzeniu lub ubieraniu się (nie jestem w stanie podnieść nogi). Też tak macie? Czasami ból jest taki duży że wyć mi się chcę
wiele z nas to ma i,niestety,to normalne...ja już niejeden raz mało orła nie wywinęłam z bólu po podniesieniu nogi...
Lariss
Witajcie!! :-)
Żadnej depresji w ciąży nie ma!! Co Wy tu Kochane piszecie? Tylko trochę hormony nam popalić dają... Czasami są gorsze dni i tyle... Ale trzeba pamiętać, że po zimie zawsze nadchodzi wiosna - choćby nie wiem co się działo
Podobnie jest z naszymi nastrojami!!
Tak sobie myślę, że wczoraj to musiałam się powyżywać na moich, bo tak i już Mam tylko nadzieję, że po ciąży to przejdzie
A jak nie, to chyba będę musiała uciekać na bezludną wyspę, bo żyć się nie da z takim humorzastym człowiekiem dłużej niż 9 miesięcy
I jak wczoraj sobie pokrzyczałam, to dziś już popłakałam, bo zostałam sama :-( S. do pracy, a mama do wnuczek pojechała i nie wiem kiedy wróci :-(
Anetrix ja nie wiem co mnie boli, jak to się nazywa, ale coś boli gdzieś w nogach, biodrach tak wysoko jak jasna cholera!! I czuję się jak ostatnia kaleka
Sandrq poprasuj ciuszki raz jeszcze, szybciej zleci czas:*
Ja też chcę orgazm w czasie porodu!! Wtedy mógłby trwać nawet dobę Ale wątpię, że to mogło spotkać kogokolwiek
No chyba, że na jakiś odlotowych środkach
Idę robić pranie, sprzątanie, bo dzień coraz krótszy, później sobie poleniu....e ;-)
Miłego dnia Mamusie!! :-)
Żadnej depresji w ciąży nie ma!! Co Wy tu Kochane piszecie? Tylko trochę hormony nam popalić dają... Czasami są gorsze dni i tyle... Ale trzeba pamiętać, że po zimie zawsze nadchodzi wiosna - choćby nie wiem co się działo
Podobnie jest z naszymi nastrojami!!
Tak sobie myślę, że wczoraj to musiałam się powyżywać na moich, bo tak i już Mam tylko nadzieję, że po ciąży to przejdzie
A jak nie, to chyba będę musiała uciekać na bezludną wyspę, bo żyć się nie da z takim humorzastym człowiekiem dłużej niż 9 miesięcy
I jak wczoraj sobie pokrzyczałam, to dziś już popłakałam, bo zostałam sama :-( S. do pracy, a mama do wnuczek pojechała i nie wiem kiedy wróci :-(
Anetrix ja nie wiem co mnie boli, jak to się nazywa, ale coś boli gdzieś w nogach, biodrach tak wysoko jak jasna cholera!! I czuję się jak ostatnia kaleka
Sandrq poprasuj ciuszki raz jeszcze, szybciej zleci czas:*
Ja też chcę orgazm w czasie porodu!! Wtedy mógłby trwać nawet dobę Ale wątpię, że to mogło spotkać kogokolwiek
No chyba, że na jakiś odlotowych środkach
Idę robić pranie, sprzątanie, bo dzień coraz krótszy, później sobie poleniu....e ;-)
Miłego dnia Mamusie!! :-)
Karoli4
Witam sie pieknie i slonecznie:-)
Dzis bedzie super cieplutki dzien, szkoda, ze od przyszlego tygodnia temperatury spadna do jakis 11 stopni i bedzie pochmurniej :-( a chcialam zamowic ladna pogode dla moich rodzicow no nic moze sie jeszcze uda
Dziwczynki, nie zwalajcie wszystkiego na hormony i nie usprawiedliwiajcie sie nimi. Niestety ja uwazam, ze nie mozna usprawiedliwic ciaza i hormonami, momentami dokuczliwych zachowan, wyrzywania sie i ranienia innych.
Nad hormonami mozna zapanowac.
Nie sadze, ze Joasia ma depresje, bo na pewno by tu z nami nie pisala. Poza tym jej posty bylyby np. najpierw przez jakis czas dolujace, a pozniej przez jakis czas pelne euforii. A niestety moim zdaniem, w wiekszosci Josia narzeka i zali sie. Joasiu przepraszam za to co napisalam, ale tak uwazam. Nie mam prawa Cie oceniac i bron Boze tego nie robie, tym bardziej, ze jest to niemozliwe przez monitor komputera. Takie odnosze tylko wrazenie po Twoich postach, w ktorych nie przeczytalam jeszcze nigdy niczego pozytywnego. A wiec do dziela...:-)
Dzis bedzie super cieplutki dzien, szkoda, ze od przyszlego tygodnia temperatury spadna do jakis 11 stopni i bedzie pochmurniej :-( a chcialam zamowic ladna pogode dla moich rodzicow no nic moze sie jeszcze uda
Dziwczynki, nie zwalajcie wszystkiego na hormony i nie usprawiedliwiajcie sie nimi. Niestety ja uwazam, ze nie mozna usprawiedliwic ciaza i hormonami, momentami dokuczliwych zachowan, wyrzywania sie i ranienia innych.
Nie sadze, ze Joasia ma depresje, bo na pewno by tu z nami nie pisala. Poza tym jej posty bylyby np. najpierw przez jakis czas dolujace, a pozniej przez jakis czas pelne euforii. A niestety moim zdaniem, w wiekszosci Josia narzeka i zali sie. Joasiu przepraszam za to co napisalam, ale tak uwazam. Nie mam prawa Cie oceniac i bron Boze tego nie robie, tym bardziej, ze jest to niemozliwe przez monitor komputera. Takie odnosze tylko wrazenie po Twoich postach, w ktorych nie przeczytalam jeszcze nigdy niczego pozytywnego. A wiec do dziela...:-)
sandrq
Witam Weekedowo:-)
niestety nie dane mi spac choc mam taka wielka ochote
moj cudny sasiad od 8 rano robi sobie koncert operowy i mnie obudzil
no ale trudno zaraz trzeba jakies sniadanko zrobic kawusie potem porzadeczki i bede skrecac i czyscic lozeczko mojej kruszynki
niestety nie dane mi spac choc mam taka wielka ochote
moj cudny sasiad od 8 rano robi sobie koncert operowy i mnie obudzil
no ale trudno zaraz trzeba jakies sniadanko zrobic kawusie potem porzadeczki i bede skrecac i czyscic lozeczko mojej kruszynki
reklama
don_pedro
Fan(ka)
Karoli za to zdanie to ja bede modly wznosic,zeby rodzice mieli cudna pogode jak beda u Ciebie;-)
Uwazam dokladnie tak jak ty.Kazda z nas tu obecnych jest w ciazy,kazda ma burze hormonow bo tak to juz jest w ciazy-to po prostu norma.Juz kiedys pisalam tu elaborat na ten temat ale zostal zignorowany....
Uwazam tak jak Ty,ze emocje mozna pohamowac,mozna sie wyzyc na przedmiotach albo zrobic cos co spali te negatywna energie-spacer,ciasto wyrobic,lustro wypolerowac,ryknac na sciane...cokolwiek.
Uwazam,ze wiele kobiet wykorzystuje ciaze do sponiewierania slowem bliskich i dalszych.Bo jak ja jestemw ciazy to mi wolno!!Moge byc niegrzeczna,opryskliwa,chamowata,moge wymagac nie wiadomo czego i nie wiadomo po co....Bo jestem w ciazy!!!
Ja tez mam wahania nastroju,tym bardziej,ze moja ciaza od poczatku byla zagrozona i wiele nocy nieprzespanych mam za soba....Mam wahania,moje hormony tez szaleja ale ani razu nie wyzylam sie na mezu w tym czasie...Zaciskam zeby,biore psa na spacer,albo dlugo i mocno trzepie poduchy w sypialni,wyrabiam ciasto na pierogi czy na cokolwiek,gotuje,smaze,pieke....Ale nie traktuje meza,znajomych czy kogokolwiek jak worka treningowego i nie sprawdzam jego wytrzymalosci psychicznej.Nie wyzywam sie na mezu bo on nie wyzywa sie na mnie.Tez jest czlowiekiem,ciezko zapierdziela,tez ma zle dni,tez jest zmeczony jak kon po westernie....Ale wtedy ja to widze,bo go znam i kocham i szanuje ....On schodzi mi z drogi jak widzi,ze juz mi para bucha z pyska ja jemu schodze z drogi gdy widze,ze ma gorszy dzien....Czasem cos pobucze pod nosem ale to mija za sekunde....Jestem istota rozumna i staram sie panowac nad emocjami....to chyba odroznia nas od zwierzat?
Zycze Wam kochane wiecej cierpliwosci i wyrozumialosci.Slow wypowiedzianych,juz sie nie da cofnac...