reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Fakt, dzisiaj nie mierzyłam. W zasadzie to jestem niskociśnieniowcem, 100/60 to u mnie norma. Do tej pory przy spadku ciśnienia bolała mnie głowa, nie miałam zawrotów, ale ciąża ma swoje prawa. Zaraz zmierze. Wielkie dzieki za podpowiedź.
Proszę bardzo, ja zawrotami głowy reaguję z kolei na wysokie ciśnienie.

Też nie wierze, że w zależności co jemy to będziemy miały... Ja pochłaniam wszystko oprócz słodyczy bo jak ostatnio tylko ugryzłam kawałek snikersa to od razu wymiotowałam i to w metrze:zawstydzona/y::baffled: uff ciężko potem było.

ZAgatka gratuluję Córci :-)
Katarzyna Miazga witaj serdecznie :-) W kwestii technicznej nie piszemy posta pod postem, jak chcemy uzupełnić swoją odpowiedź klikamy na edycję :tak:

reklama
Witam nową mamusię :-) zAgatka, gratuluję również córeczki i zazdraszczam :-D

Ja słyszałam inną teorię, z dziewczynką się kobieta lepiej czuje i nie ma tylu zachcianek bo dziewczynki są bardziej tolerancyjne :-D:szok::-D
Powaliło mnie to ale tonący brzytwny się chwyta. Myślę sobie to super bo ja jem wszystko i czuję się wspaniale. Kurcze a gin znalazł coś miedzy nogami maleństwa i co... ? :-D:-D

Do góry