reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Ale w tym sierpniu weselisk, ja też mam dwa. I jeszcze nie mam zielonego pojęcia, w co się ubrac:no:. Musze sobie sprawić jakąś kreacje:tak::tak::tak: myślałam o sukience.:confused: A co do prezentów, to też jeszcze nie wiem, ale chyba damy kase, to wg. mnie najpraktyczniejszy prezent i zawsze się przyda, a do tego kupon totolotka:-D:-D:-D
A ja też w sierpniu brałam ślub:-D:-D:-D

no ja juz sukienkę kupiłam, na szczęście są to 3 rózne wesela więc kmogę mieć tą samą kreację bo inaczej chyba bym zbankrutowała;) jełsi chodzi o prezety to my też dajemy kase i zamiast kawitków kupony totka (tak sobie młode pary wymyśliły) i ja uważam ze to dobry pomysl, bo kwiatek zwiędnie a w totka zawsze można coś trfaić:-D ja zamiast kwiatków znbierałam na ślubie maskotki i potem zawiozłam je do szpitala dziecięcego:tak:
Jesli chodzi o zawroty głowy to mi pomaga odpovczynek...też mam ostatnio dośc często i to głównie jak się obudzę rano przed wtsaniem z łóżka i sama nie wiem od czego.pytałam gina ale stwierdził tylko że tak w ciązy może być ale moim zdaniem coś jest nie tak bo to przecież nie jest normalne żeby nagle z niczego mieć helikopter;-) (co innego jak się popije;-)

zAgatka gratuluje zdrowej córci!!!ale Ci zazdroszcz e że już znasz płeć...ja też mam cichą nadszieje na córeczke hihihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam nową mamusię :-) zAgatka, gratuluję również córeczki i zazdraszczam :-D

Ja słyszałam inną teorię, z dziewczynką się kobieta lepiej czuje i nie ma tylu zachcianek bo dziewczynki są bardziej tolerancyjne :-D:szok::-D
Powaliło mnie to ale tonący brzytwny się chwyta. Myślę sobie to super bo ja jem wszystko i czuję się wspaniale. Kurcze a gin znalazł coś miedzy nogami maleństwa i co... ? :-D:-D

Pewnie gin sie pomylil:-D

No , tak myslalam. Ja tez na przemian jem ogorki kiszone, konserwowe i malosolne, mase owocow ale wogole mi sie nie chce slodyczy:sorry: A kazdy wi wmawia wkolo ze bedzie chlopak:-D ciekawe skad wiedza:-D

jeju ogórki...bleee...ja patrzec na nie juz nie moge a od samego zapachu mnie cofa odrazu...ale cóż u mnie sezon ogórkowy a ja co dwa dni pakuje ogórki do słoików i do kiszenia i pewnie dlatego mam już ich dosyć... na dzień dzisiejszy jakieś ze 130 słoików zrobione...chyba rozumiecie u mnie faceci to je uwielbiają zima do obiadku takie prosto ze słoika a ja uwielbiam pokrojone w kosteczke z kukurydzą i majonezem ....mmm pycha ale teraz ...fujjj:szok:
ja mam strasznego smaka na wszelkie czekolady, najlepiej na snikersy... i wyjadam nałogowo marchewke i pomidory koktajlowe z ogródka...pycha:-D

ja mam strasznego smaka na wszelkie czekolady, najlepiej na snikersy... i wyjadam nałogowo marchewke i pomidory koktajlowe z ogródka...pycha:-D

Usmiałam sie..., bo w 1 ciazy miałam dokładnie taki sam jadłospis:-D mąż o 23 latał do sklepu, bo mi sie snickersa zachciało, marchewki jadłam jak królik i pomidorki:tak:
Teraz mi zostały tylko pomidory, reszta jest fle... :-p

i ja pożeram pomidory ale też i ogórki małosolne a ciasto potrafię zagryźć kapust ą kwaszoną;-)i jak tu zgadnąć? mi wszyscy mówią że dziewczynka będzie al enie wiem czemu-chyba dlatego że mam tyle pryszczy co przy dojrzewaniu nie miałam:-(
znacie jakieś dobre, skuteczne spoosby na te paskudne krostki?

jeju ogórki...bleee...ja patrzec na nie juz nie moge a od samego zapachu mnie cofa odrazu...ale cóż u mnie sezon ogórkowy a ja co dwa dni pakuje ogórki do słoików i do kiszenia i pewnie dlatego mam już ich dosyć... na dzień dzisiejszy jakieś ze 130 słoików zrobione...chyba rozumiecie u mnie faceci to je uwielbiają zima do obiadku takie prosto ze słoika a ja uwielbiam pokrojone w kosteczke z kukurydzą i majonezem ....mmm pycha ale teraz ...fujjj:szok:
matko ja tez ostatnio tylko słodkie bym żarła,a podobno synuś ma być.Okaże sie 06 sierpnia na usg.Tylko o moją wage sie martwie jak mi to słodkie nie minie:tak:

reklama
matko ja tez ostatnio tylko słodkie bym żarła,a podobno synuś ma być.Okaże sie 06 sierpnia na usg.Tylko o moją wage sie martwie jak mi to słodkie nie minie:tak:

ja tez lubie słodkie i staram się jak już nie moge wytrzymać zjadać np serek danio z czekoladą, jogurt lub otreby pszenne ale te z dodatkiem owoców (to w sumie tez słodkie a mnie tuczące no i wartościowo lepsze dla dzidzi):tak:

Do góry