reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Oj zjadłabym chinszczyzne ,ale mój cos najeżony z z pracy wrócił wiec nie mam co liczyc ,ze pójdzie i na wynos wezmie,a tak mi slinka leci:baffled:

Ja sobie zrobiłam kanapki tzn.chlebek ze serem i kechupem:tak:a teraz dalsza częśc truskawek:-pno i oczywiście na kolacje i na śniadanko uwielbiam kawe zbożową z mleczkiem pić:-p

Ja calyczas mam ochote na pomidory i mizerje i naronego rodzaju miesa , kielbasy.Pozatym dziekuje za pocieszenie , ja juz wysiadam Nicol wstala o 7.30 i do tej pory ani minuty sie nie spala , a mnie rece opadaja taka padnieta jestem nerwowo i psychicznie.

Mój synek tez nie drzemkował dzisiaj bo byliśmy na dworzu co punkt 20 tak jak wczoraj zasnął odrazu sam idzie do łóżka kołdrą się przykrywa i 5 minut jak nie krucej i śpi:-)oczywiście ja koło niego leżałam;-)

A moje dziecie dziś zwariowało i od 13 do teraz nie spała wcale. Chyba ten upał się jej udzielił. Ale za to teraz śpi jak zabita, nawet się nie ruszy ;-)
Dziewczynki życzę Wam dobrej nocki i uciekam do męża spędzić razem wieczór :-)

reklama
Mój synek tez nie drzemkował dzisiaj bo byliśmy na dworzu co punkt 20 tak jak wczoraj zasnął odrazu sam idzie do łóżka kołdrą się przykrywa i 5 minut jak nie krucej i śpi:-)oczywiście ja koło niego leżałam;-)
Moja niunia tez sie sama kladzie spac ale wydaje mi sie ze przez te uplaly nie chcialo jej sie klasc a teraz juz spi wiec ja tez mowie wam dobranoc.:-)

Do góry