reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Ja nie wiem ile się urodziłam:zawstydzona/y:

JOLA ale ty to juz wogóle KLOPS:-D
:zawstydzona/y:

Ja wiem, że moja siostra urodziła się z wagą 5300 g, ja bym swojej musiała w książeczce poszukać, ale mama mi mówiła, że byłam chuda i długa, a siostra pulpecik.

:szok: ha a Patrysia na mnie KLOPS mowi...so lepsi:-p

U mnie to raczej wszyscy wysocy, u meza mniej ale tez w sumie wiec zobaczymy:tak: Ale nie mam doswiadczenia jeszcze zeby sie wypowiadac, pierwsza dzidzie nosze w brzuchu i powiem wam szczerze ze czesto sie zastanawiam jak ona z tamtad wyjdzie:blink: a jak nie dam rady urodzic?:zawstydzona/y:

A co do opuszczenia foru to tak sobie palnelam, dobrze mi tu i sie nigdzie nie wybieram i pewnie ze kazdy ma prawo do wlasnego zdania, jaby bylo inaczej byloby nudno

reklama
A ja jutro jade z mężem do teściów, powiedzieć im, że będą dziadkami. Chciałam poczekać do końca 3-go miesiąca, ale moj M. się nie może doczekać kiedy się pochwali. To odrazu się wypytam jak wielki był mój M. jak się urodził, bo ja chyba ok. 3500, ale wzrostu nie znam.

Ostatnia edycja:
Hej Babolki ;-):-p
Ale mam dzisiaj zajefajny humor pomimo ogromnego upału :-) Byłam dzisiaj z moim Olisiem na kontroli laryngologicznej w szpitalu i wszystko jest git. Jeszcze trzy miesiące temu groził mu drenaż uszu, bo mu się płyn zbierał, a dzisiaj się okazało, że po płynie nie ma nawet śladu :-D Dzielne to moje dziecko jest bardzo w przeciwieństwie do mnie ;-)

ale duchota ja już chyba wolałam te deszcze normalnie się duszę:-(

ja mam 175,a mój T. 188cm,a przy urodzeniu mój T. miał 4400 a ja 3600 więc jak na razie szykuje się big człowiek:-) ale zobaczymy:confused:

idę robić gołąbki, a nie chcę mi się jak cholercia, która zrobi za mnie?:-)

Ja bym chciała, żeby drogi dzidziuś był krótszy od córci, bo wszystkie ciuszki jakie kupiłam w rozmiarówce 56 mogłam odłożyć w kąt, a 62 starczyły jej na miesiąc. Więc mam nadzieję, że teraz dłużej się nacieszę tymi małymi ciuszkami. ;-) Co do wagi to wszystko mi jedno, po Julce już wiem, że przetrzymam wszystko, zresztą pierwszy poród miałam baaardzo łatwy mimo że dzidziuś taki klops :-)
ja mysle ze im dzidzi wieksze to tym lepiej,czlowiek nie boji sie dotknac taka mala okrus:-pynke

A ja niedawno przyszłam z podwórkowych zabaw:-)i odrazu wykapałam synka bo tak sie wyszalał że trzeba było go odrazu wykąpać:-p

No ale żeby nie było tak wesoło to synek przed kąpielą wrzucił mój telefon do wanienki i teraz niechce mi się włączyć:wściekła/y:suszy się teraz baterkie karte wyjełam ale kurka mam nadzieję ze się włączy:confused::angry:

Hej Babolki ;-):-p
Ale mam dzisiaj zajefajny humor pomimo ogromnego upału :-) Byłam dzisiaj z moim Olisiem na kontroli laryngologicznej w szpitalu i wszystko jest git. Jeszcze trzy miesiące temu groził mu drenaż uszu, bo mu się płyn zbierał, a dzisiaj się okazało, że po płynie nie ma nawet śladu :-D Dzielne to moje dziecko jest bardzo w przeciwieństwie do mnie ;-)

suuuper:-)

reklama
Ja tez przedchwila wrocilam z placu zabaw Nicol zrobila mi psikusa i dzisiaj nic nie spala mam nadzieje ,ze dzieki temu szybciej zasnie. Ponownie wrocily nerwy co mnie przerazabo niestety odbija sie to na dzieckua mi sie plakac chce ze jestem wyrodna matka.

Do góry