Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pysia - ja biorę luteinę, 2tabletki 2 razy dziennie
co Cię martwi? źle się czujesz przez tabletki czy przez hormony?
Pysia ja też biorę luteinę tylko 2x2tabletki pod język i do tego duphaston 3x1 też leżę i różnie się czuję generalnie jestem bardzo słaba, ale to chyba przez to leżenie w ciągu 2tyg 4 kg schudłam, lekarz kazał mi jeść a ja na jedzenie patrzeć nie mogę :/ ale się zmuszam :-)
Ja też nie mogę się skupić w pracy. Liczę, rysuje na kompie, ale ten czas i tak wolno leci... Tyle że ja nie pracuje w domu.A co do pracy to ja niby nie muszę jechać do pracy bo pracuje w domciu, a właściwie NIE PRACUJĘ, nie jestem w stanie od 2 tygodni się skupić i powinnam mieć już 2 projekty a ja nawet nie zaczęłam. Czekam z utęsknieniem na koniec tego 1 trymestru
Pysia po tej dawce leków śluz brązowy zginął leżę już 2 tydzień przez pierwszy tydzień musiałam leżeć plackiem tylko na plecach nie mogłam nawet nóg uginać i jak najniżej pod głową
Myśl pozytywnie naewno wszystko się ułoży trzeba tylko w to uwierzyć a tak będzie głowa do góry:-)