reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

pysia - ja biorę luteinę, 2tabletki 2 razy dziennie
co Cię martwi? źle się czujesz przez tabletki czy przez hormony?

reklama
pysia - ja biorę luteinę, 2tabletki 2 razy dziennie
co Cię martwi? źle się czujesz przez tabletki czy przez hormony?

Pisałam Wam o tym moim sluzie zabarwionym na brązowy kolor, zadzwoniłam do ekarza kazal mi zwiekszys dawke z 2x2 na 3x2 i wiecej leżeś a ja i tak prawie nie wstaje, zaczał móic, ze moze zostawi mnie w poniedizłek w szpitalu,( 1 mam wizyte i USG) i powiedział cos takiego " sprawdzymy czy serce dziecka bije"...................

Pysia ja też biorę luteinę tylko 2x2tabletki pod język i do tego duphaston 3x1 też leżę i różnie się czuję generalnie jestem bardzo słaba, ale to chyba przez to leżenie w ciągu 2tyg 4 kg schudłam, lekarz kazał mi jeść a ja na jedzenie patrzeć nie mogę :/ ale się zmuszam :-)

Pysia dodam że też miałam brązowy śluz po 4 dniach na luteinie było bez zmian i lekarz kazał jeszcze jeść duphaston i po 48h przeszło. Teraz cały czas muszę być na tych obu lekach

Pysia ja też biorę luteinę tylko 2x2tabletki pod język i do tego duphaston 3x1 też leżę i różnie się czuję generalnie jestem bardzo słaba, ale to chyba przez to leżenie w ciągu 2tyg 4 kg schudłam, lekarz kazał mi jeść a ja na jedzenie patrzeć nie mogę :/ ale się zmuszam :-)

Ja np nie moggę patrzec na jogurty, mleko serki itp.mam ochote tylko na owoce i warzywa, Powiem Ci Ewa, ze bardzo duzo schudłaś i też leżysz jak kłoda po całych dniach?
Ja biore luteinę dopochwowo 1 tabl to 50 mg , do tego od 3 do 6 no-spa dziennie,ciagle spię, a dzis nie mam nudnosci i to tez zaczeło mnie martwic............:eek::cool2::eek: MASAKRA, wogóle nie moge sie cieszyć z maleństwa, bo paralizuje mnie strach o nie ( juz jetem po 1 poronieniu 19.12.2008)

Pysia po tej dawce leków śluz brązowy zginął leżę już 2 tydzień przez pierwszy tydzień musiałam leżeć plackiem tylko na plecach nie mogłam nawet nóg uginać i jak najniżej pod głową wstawać bardzo powoli i tylko do toalety pić przez rurkę żeby za bardzo się nie ruszać, w drugim tyg już lekarz pozwolił mi na boki się kłaść i nogi zginać po wczorajszej wizycie już do jedzenia mogę powolutku siadać a poza tym dalej leżeć. Zakaz picia melisy i rumianku. Ja też nie mam mdłości.
Myśl pozytywnie naewno wszystko się ułoży trzeba tylko w to uwierzyć a tak będzie głowa do góry:-)

A co do pracy to ja niby nie muszę jechać do pracy bo pracuje w domciu, a właściwie NIE PRACUJĘ, nie jestem w stanie od 2 tygodni się skupić i powinnam mieć już 2 projekty a ja nawet nie zaczęłam. Czekam z utęsknieniem na koniec tego 1 trymestru
Ja też nie mogę się skupić w pracy. Liczę, rysuje na kompie, ale ten czas i tak wolno leci... Tyle że ja nie pracuje w domu.

Niestety na początku lipca idę na ślub szwagra i dzień przed tym jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży, kupiłam sukienkę na to wesele i niestety jest ona dopasowana w pasa... No a teraz jest tak dopasowana, że musiałabym być na bezdechu całe wesele... :-D:-D:-D A nie przytyłam ani kilograma...
Chyba mi się kości rozeszły. A może to te zaparcia, wzdęcia, zgagagi i co tam jeszcze się pojawia w ciąży. :-D:-D:-D Ale na szczęście mogę ją wymienić...

Pysia510 trzymam kciuki za Ciebie.

reklama
Pysia po tej dawce leków śluz brązowy zginął leżę już 2 tydzień przez pierwszy tydzień musiałam leżeć plackiem tylko na plecach nie mogłam nawet nóg uginać i jak najniżej pod głową
Myśl pozytywnie naewno wszystko się ułoży trzeba tylko w to uwierzyć a tak będzie głowa do góry:-)

Dzielna z Ciebie Kobietka, mam nadzieje, ze nie trafie do szpitala,a czemu nie mozna pic melisy i rumianku?
Miałaś juz Usg?

Do góry