reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Hej kobiety;-)

Gratuluje poznania płci -Beti ,Ivi
Ja dzisiaj mam usg połówkowe ,trzymajcie kciuki:tak:
Odezwe się wieczorkiem pewnie:tak:

Eisenberg A.,murkoff Heidi, Hathaway E. W Oczekiwaniu na dziecko - Poradnik dla przyszłych matek i ojców

Jest jeszcze "Pierwszy rok życia dziecka" z tej samej serii, ale póki co jeszcze nie miałam okazji przejrzeć, czekam aż któraś z koleżanek przestanie korzystać:-)

Ja mam pierwszy rok - dostałam od teściowej :sorry: - i muszę powiedzieć że czasami się przydał - dobrze napisane, przejrzyste i pamiętam że korzystałam z informacji tam zawartych.

A tak w ogóle to dzień bobry.

Wypiłam dziś pierwszą kawę od jakiś 3 miesięcy i była mniam:tak:[/QUOTE]

ja też mam pierwszy rok zycia dziecka dostałam na urodziny :-Djest bardzo fajna :tak:tak samo jak "w oczekiwaniu na dziecko", wyjasnia wiele wiele wątpliwości któe się pojawiają.. :tak:

Dziewczyny czy wszystkie wybieracie się do szkoły rodzenia ??
Ja nie jestem do końca przekonana, waham się. Nikt mi jeszcze nie powiedział, że gdyby nie szkoła rodzenia, to nie dałby rady. Większość mówi, że warto, ale że nie do wiem się tam więcej niż z książek, internetu, od koleżanek, mamy. Do szpitala w którym będę rodziła też nie będę chodziła bo jest bardzo daleko.
Już czas, żeby się zapisać a mnie jeszcze nikt nie przekonał

reklama
Dziewczyny czy wszystkie wybieracie się do szkoły rodzenia ??
Ja nie jestem do końca przekonana, waham się. Nikt mi jeszcze nie powiedział, że gdyby nie szkoła rodzenia, to nie dałby rady. Większość mówi, że warto, ale że nie do wiem się tam więcej niż z książek, internetu, od koleżanek, mamy. Do szpitala w którym będę rodziła też nie będę chodziła bo jest bardzo daleko.
Już czas, żeby się zapisać a mnie jeszcze nikt nie przekonał

moja siotsra mowila ze bardzo zaluje z enie poszla do szkoly rodzenia bo podczas pproodu wszystko zle robila;-) tzn gl, zle oddychala;(

Do góry