reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam mamuśki

Witam mamuśki i zmykam do pracy, poczytałam, ale odpiszę z wieczora bo zwyczajnie zaczyna mi brakować czasu! albo przed obiadem dzisiaj od teściowej gołąbki więc tylko ziemniaki do obrania, buzioooole, dzisiaj po 19 idę na usg i musze pogadać z dzidzią, żeby wszystko pokazała:-D

No to trzymam kciuki ja o 18 mam wizytę i się boję i jeszcze do pracy muszę iść a jutro do szefa powiedzieć o ciąży, której nie widać;-)

reklama
cześć dziewczynki :-)
wczoraj na moją wizytę czekałam ponad 3 godziny siedząc na korytarzu na twardym krześle:szok::szok:ale cóż, moja ginka ma wzięcie... :sorry:
Wnioski z wizyty - lekka anemia (mam brać żelazo) :tak:dzidziolek ruchliwy niemiłosiernie:-Dważący prawie 300gr:-D:-Di świecący klejnocikami bez żadnego skrępowania :-D:-D100% facet:-D:-D:-D

wczoraj na moją wizytę czekałam ponad 3 godziny siedząc na korytarzu na twardym krześle:szok::szok:ale cóż, moja ginka ma wzięcie... :sorry:
Wnioski z wizyty - lekka anemia (mam brać żelazo) :tak:dzidziolek ruchliwy niemiłosiernie:-Dważący prawie 300gr:-D:-Di świecący klejnocikami bez żadnego skrępowania :-D:-D100% facet:-D:-D:-D

gratulacje synusia!!!

witam was z samego rana;-)
ja po wczorajszych wrazeniach spac nie moge i dzis juz o 3.30 sie obudzilam alepotem pewnie szybko padne;-)

dziekuje wam kochane za gratulacje,ciesze sie jak male dziecko normalnie!!!a teraz zabieram sie za wyszukiwanie imienia;-)

Karoli4ten sklep co ja bylam jest na bazarku przy ul.smyczkowej (okolice Al.Lotników) dokladny adres to Al.Lotników 1 paw. 130 ale maja tze sklep na pradze na Targowej 72.poza tym wystawiaja ciuchy na allegro.a moje ogrodniczki wyglądają dokładnie tak: MEGA *OGRODNICZKI CIĄŻOWE WŁOSKI JEANS* R.38 (720299043) - Aukcje internetowe Allegro
maja sporo rzeczy i calkiem fajnychtzn ładnie uszytych.

Rany Beti faktycznie nie mozesz spac!:)
A spodnie sa w
rewelacyjne!!! Niby ogrodniczki, ale takie inne.
Swietne!!!

Witajcie! Beti gratuluję wymarzonej córeczki, Ivi gratuluję synusia, Kacha życzę baaaardzo dużo zdrowia dla Was:tak:
Co do wagi u mni też poszło już w górę i w sumie jest +4, ale z dnia na dzień mam wrażenie większego brzucha. Może dlatego że cała waga poszła mi w brzuch:tak:
Jeśli chodzi o piwo to byłam mega piwoszka, ostatnio wypiłam łyka od koleżanki i tragedia, normalnie smak płynu do myciu naczyć. Kawę piję od początku , jedną lub dwie dziennie ale ostatnio pachnie mi płynem do płukania i często wylewam:-)

Nio ja ostatnio tez czekalam 3h, zeby w tym czasie zaliczyc wizyte w 3pokojach(polozna, usg, lekarz). Tzn wszystko mialo byc po kolei, ale przez spoznienie pani od usg (30min) obsunela mi sie wizyta u lekarza i tak wyszlo!! A nie chcialam sie wpychac na hama w kolejke, skoro moja godzina wizyty minela.

Gratuluje Synusia!!!!!:-)

Heh, co do dziwnych smakow zywnosci, ja wczoraj jadlam czarne oliwki, ktore w zapachu i smaku (choc tutaj ciezko mi stwierdzic do konca:-D) przypominaly mi zapach wody kolosnkiej i smak taki dziwny, bo nie wiem jak smakuje woda koloska ;-) :rofl2:

reklama
Witam porannie , gratulauje wszystkim mama ktore poznaly plec swoich malestw .Ja pije kawe, potem pewnie do Chur wiec odezwe sie wieczorkiem pozdrawiam .

Do góry