morka
Fanka BB :)
Tak napisałam na wątku o porodzie. Nie będę rodzić naturalnie:-(morka byłaś już u okulisty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak napisałam na wątku o porodzie. Nie będę rodzić naturalnie:-(morka byłaś już u okulisty?
No i mi też brzucholek rośnie że ho ho - ale jak zobaczyłam wymiary małej, to już wiem czemu tak rosnę ostatnio!Agagsmz sukienkami mialysmy przeczucie poprostu;-) a co do wagi i wzrostu to nam sie dziewczyny rozszalaly heheh juz wiem dlaczego tak mi brzucholek ostatnio urósł;-)
kurde dziewczyny- z wrazenia zaraz jade do sklepu po cos rozowego dla Niuni.boze nigdy w zyciu nie podejrzewalam ze tak sie bede cieszyla, bo ja to zawsze wielki przeciwnik dzieci bylam i od dzieci trzymalam sie z daleka dlatego tez teraz nic o nich nie wiem![]()
Eisenberg A.,murkoff Heidi, Hathaway E. W Oczekiwaniu na dziecko - Poradnik dla przyszłych matek i ojców[QUOTE
Jak możesz to podaj autoramoże na allegro znajde
Nadineczko ,a co to jest knysza?????????????????