reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczyny czy wy też tak macie, że ryczycie z byle powodu? Mam już tego dość oczy jak królik, głowa mnie boli i w ogóle do dupy:no: Dobrze że jutro do pracy może będę miała czym się zająć.
Pasibrzuch olej wszystkich i na L4. Ja w pracy jeszcze nie powiedziałam że jestem w ciąży, ale muszę to w tym tygodniu zrobić. brrrrr Boję się

Ja nie mam,na poczatku ciazy bylam troszke nadwrazliwa ale to szybko minelo.

reklama
Dziewczyny czy wy też tak macie, że ryczycie z byle powodu? Mam już tego dość oczy jak królik, głowa mnie boli i w ogóle do dupy:no: Dobrze że jutro do pracy może będę miała czym się zająć.
Pasibrzuch olej wszystkich i na L4. Ja w pracy jeszcze nie powiedziałam że jestem w ciąży, ale muszę to w tym tygodniu zrobić. brrrrr Boję się
Nie powiedziałaś w pracy że jesteś w ciąży ???? i nikt się nie zorientował jeszcze ??

no nie mój M ma zachcianki ciążowe!!!! w sklepie szaleje od półki do półki, co chwilę jest głodny a teraz dzwonił, żeby mu kupić banany, bo chce kopiec kreta!:-D:-D:-D i kto tu jest w ciąży!:cool2::-D

yol_a jeszcze nie powiedziałaś? i nic nie zauważyli? a brzusio? ;)

Dorciaa heh moj G. tez ma zachcianki, a malo tego dzis w nocy jak wstawalam siusiu to sie przebudzil, spytal mnie gdzie ide, a ja ze sisiu. Rano okazalo sie, ze jakbym mu powiedziala, ze jestem glodna i ide cos zjesc to on tez by poszedl, bo byl glodny buahahaha:cool2::rofl2:

a ja myślałam, że mi już to sikanie przeszło a tu niespodzianka, bo mieliśmy serduszkować, a ja dosłownie co 4-5minut latałam sikać chyba z 10 razy, hehe nie zdążyliśmy się pocałaować a ja już w łazience, ale przetrwał to, można powiedzieć, że to był stosunek przerywany:cool2::-D

yol_a ja nie miałam tak, że ryczałam z byle powody - ja ryczałam bez powodu, a mój mąż bał się na początku, że cos się stało. Później tylko przytulał i o nic nie pytał bo wiedział że nie ma o co:tak:
A macie humory ?? czepiacie się swoich mężczyzn bez powodu ??
Ja miałam na samym początku teraz już jestem oazą spokoju ...prawie;-)

Nie mam humorow,nie czepiam sie meza bo nie mam powodu;-)A jak wstaje lewa noga,co sie zdarza i bez ciazy to od razu uprzedzam,ze dzis mam podly dzien i lepiej sie nie bede odzywac.Moj maz stosuje te sama metode,dzieki czemu w naszym domu klotnie to prawdziwa rzadkosc.A jak czuje ,ze zaraz mnie rozniesie to ide z psem na dluuuugi spacer albo wyrabiam ciasto,albo szoruje wanne,albo znajduje sobie jakies inne zajecie;-)

a ja myślałam, że mi już to sikanie przeszło a tu niespodzianka, bo mieliśmy serduszkować, a ja dosłownie co 4-5minut latałam sikać chyba z 10 razy, hehe nie zdążyliśmy się pocałaować a ja już w łazience, ale przetrwał to, można powiedzieć, że to był stosunek przerywany:cool2::-D

hehe dobre:-)
to sikanie to nie wiem czy przechodzi. U mnie jest tak samo czesto jak bylo na poczatku. Czasem ledwo co spodnie podciagne i spuszcze wode, a juz mi sie ponownie chce :szok:

Wiecie co dziewczyny:-)ja tak wchodze teraz np.na wrześniówki i czytam sobie posty i patrze czy któraś nie idzie na porodówke lub już z niej przyszła itp.albo na lipcówkach mają fajnie w osobnym watku opisane porody co tak czytam sobie i się zastanawiam jak to bedzie u mnie jakie pierwsze oznaki kiedy czy już w grudniu a może styczeń jak termin pokazuje mój itd.;-)może to głupie ale hehe ja tak czytajac czekam tez na swoje dni zbliżające się porodu:-ptak czy siak to tylko jeszcze u mnie 4.5 miesiąca co szybko czas leci jeszcze troche i będą święta w tedy to będe wyczekiwała porodu:-)

Ja nie wiem czy dziś ryczałam z byle powodu - dla mnie to był powod :szok: Może w ciązy wyolbrzymiamy ? Nie wiem... może mnie się wydaje, że jestem w jakimś "special time" a dla otoczenia co tam... za różnica - dowalić i już :szok:
Na szczęście nie dołują mnie najbliżsi a resztę mozna unikać - przynajmniej postaram sie mocno unikać.

Dziewczyny dzieki za rady z meliska, zaraz pojadę kupić i ... czekoladę też:-) a nawet lody czekoladowe - kurde bele... sobie nakupie :-)

reklama
A ja mam ochote na dużą jogobelle bananowa :-pno ale nie moge dostać jej:eek:w sumie rzadko kiedy mogłam dostać taki smak jogobellki a dlaczego nie wiem bezsensu:confused2:

Do góry