reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczyny, mnie emocje puszczają, się wyryczałam ostatnie 2 godziny za wszystkie czasy. Teraz boli mnie głowa z tego wszystkiego i nie wiem czym sobie pomoc.
Narazie gotuję pomidorową ;-) - to na poprawę humoru a co na bolącą głowe? Wziełam krople dr Bacha, chyba jak nie pojde na L4 to profilaktycznie przez każdym wyjściem do pracy pare kropek obowiązkowo :szok::-D

Ostatnia edycja:
reklama
Karoli gratuluje poznania płci ;-) ja narazie waszych postów nie nadrabiam. Przejrzałam tylko szybko co i jak. Kacha tak sie ciesze,ze z Wami wszystko ok! ;-) kamień z serca.
Ja wczoraj nocowałam u przyszłych teściów z D, dziś też spędzamy cały dzień razem :) specjalnie wziął wolne,żeby sobie ze mną posiedzieć od rana do wieczora. Ach.. ide sie nim naciesze.. :-)
buziaki styczniówy.. miłego dnia ;-)

Witam wszystkie stycznióweczki!!!!!
Ja mam termin na 10. I.2010 Pozdrawiam:-)
Witaj nowa styczniówko:tak:

Przez weekend :-D nie od początku, od początku to już będzie prawie 5 :szok:
Dziewczyny wróciłam z pracy i mialam tak niesympatyczna sytuację z "szefem" i tak komplikująca mi życie na przyszłe miesiące, że wyszłam z hukiem i rozważam pojscie na L4 natycmiast.
Cięzko mi tu wam wyjaśnić o co dokladnie poszlo ale poczułam się naprawdę potraktowana tragicznie, (rzecz dotyczy mojego syna, ktory uczy się w tej samej szkole) ze placzę, brzuch mnie boli i nie mogę przestać.
Jedno wam powiem - nie warto oddawać się bez reszty jakiejkolwiek pracy, nikt tego i tak nie doceni.
Powodzenia na badaniach dziś - dormark, nadineczka, Pasibrzuch i jeśli którąś pominęłam to przepraszam.
Szkoda nerwów, jakąś meliskę się napij:happy:

Bedziemy mieli SYNKA:tak::-):-D:cool2::rofl2::laugh2:
Spal sobie z reka pod glowka, odwrocil sie do nas wszystkich tylem i eksponowal kregoslupek, pupke, no i siurka :-D buzi nie chcial pokazac.
Jego stopka ma dlugosc 3 cm, taka malusia. Wazy 350 g i ma 22 cm dlugosci.
Wszystkie wymiary, pomiary i bicie seruszka "perfetto" jak to mowila Pani ginka:tak:
I nic mi sie nie skraca zadna szyjka macicy. Tylko za moja fanaberie, zeby zrobic dodatkowe usg dowcipne, skasowala nas na wiecej kasy ehhh Ona nie widziala potrzeby go robic, a ja mialam schize po tym jak sie naczytalam.
Gratulację:-):-):-)

Witam dziewczynki, wracam po wagarach, miałam trochę latania dzisiaj, szkoła, poczta, sklepy, papierniczy, księgowa, dobrze że mam już nowy samochodzik, zieloniutki, prowadzi się jak marzenie:tak:
pochwalę się, że w pt mężuś zabrał mnie do kina i było super fajnie:-D
a wczoraj się na chwilę dopchałam do komputera bo moje chlopaki zastrajkowały - M chciał grać w jakieś gry na necie, a pies położył mi łeb na klawiaturze i wszystko mi skasował!:cool2:cwaniaki, dogadali się czy jak:eek:
dzidzia kopie sporadycznie, no ale to już kopniaki:-D
wcinam spaghetti... idę po dokładkę:-Djak szaleć to szaleć:-D
KACHA_WAWA super wiadomości, oby tak dalej mamuśku, uściskaj od nas Olisia!!!
AGAGSM odpoczywaj, wesel nigdy nie zabraknie!
NIKKI imprezka na pewno była świetna!sama się nie mogę takowej doczekać, no ale to jeszcze "troszkę" potrwa
PASIBRZUCH trzymam kciuki, oby dzidzia się nie wstydziła i marsz na L4!!!
DORMARK również trzymam kciukasy za wizytę
MAMA_PUMA witam i gratuluję!!!
KAJA_10 przykro mi, ale takie to juz chyba uroki tej naszej pracy, u nas doceniają tylko pupilki dyrekcji a ja nikomy w tyłek nie lubię wchodzić
KAROLI4 gratuluuuuuję!!!! suuuper!!! ja mam w czwartek usg, ja też chćę synusia!!!
ANDZIA76 jeju, masakra dziewczyno Ty już lepiej nie jeździj na takie pokazy, aż mi się gorąco zrobiło

p.s. a ja co nie pójdę do pracy to mnie wszyscy po brzuchu macają i ekscytują więc chyba nie jest źle;)

Witam wszystkie stycznióweczki!!!!!
Ja mam termin na 10. I.2010 Pozdrawiam:-)

Witaj:-)

Przez weekend :-D nie od początku, od początku to już będzie prawie 5 :szok:
Dziewczyny wróciłam z pracy i mialam tak niesympatyczna sytuację z "szefem" i tak komplikująca mi życie na przyszłe miesiące, że wyszłam z hukiem i rozważam pojscie na L4 natycmiast.
Cięzko mi tu wam wyjaśnić o co dokladnie poszlo ale poczułam się naprawdę potraktowana tragicznie, (rzecz dotyczy mojego syna, ktory uczy się w tej samej szkole) ze placzę, brzuch mnie boli i nie mogę przestać.
Jedno wam powiem - nie warto oddawać się bez reszty jakiejkolwiek pracy, nikt tego i tak nie doceni.
Powodzenia na badaniach dziś - dormark, nadineczka, Pasibrzuch i jeśli którąś pominęłam to przepraszam.
Ja tez od poczatku 5 kg
A Ty sie kochana nie denerwuj.Zaparz sobie melise albo zjedz czekolade;-)

Bedziemy mieli SYNKA:tak::-):-D:cool2::rofl2::laugh2:

Karoli gratuluje chlopaka:-)

Dziewczyny czy wy też tak macie, że ryczycie z byle powodu? Mam już tego dość oczy jak królik, głowa mnie boli i w ogóle do dupy:no: Dobrze że jutro do pracy może będę miała czym się zająć.
Pasibrzuch olej wszystkich i na L4. Ja w pracy jeszcze nie powiedziałam że jestem w ciąży, ale muszę to w tym tygodniu zrobić. brrrrr Boję się

Dziewczyny czy wy też tak macie, że ryczycie z byle powodu? Mam już tego dość oczy jak królik, głowa mnie boli i w ogóle do dupy:no: Dobrze że jutro do pracy może będę miała czym się zająć.
Pasibrzuch olej wszystkich i na L4. Ja w pracy jeszcze nie powiedziałam że jestem w ciąży, ale muszę to w tym tygodniu zrobić. brrrrr Boję się
yol_a ja nie miałam tak, że ryczałam z byle powody - ja ryczałam bez powodu, a mój mąż bał się na początku, że cos się stało. Później tylko przytulał i o nic nie pytał bo wiedział że nie ma o co:tak:
A macie humory ?? czepiacie się swoich mężczyzn bez powodu ??
Ja miałam na samym początku teraz już jestem oazą spokoju ...prawie;-)

reklama
no nie mój M ma zachcianki ciążowe!!!! w sklepie szaleje od półki do półki, co chwilę jest głodny a teraz dzwonił, żeby mu kupić banany, bo chce kopiec kreta!:-D:-D:-D i kto tu jest w ciąży!:cool2::-D

yol_a jeszcze nie powiedziałaś? i nic nie zauważyli? a brzusio? ;)

Do góry