reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziendoberek sobotnie:-)
ja w pracy. Dzis jakas mega nieprzytomna jestem i spalam cala noc, bo ... nie wypilam na noc kawy ehhhh za to wstalam milion razy siusiu, bo nazarlam sie arbuza przed snem:cool2:
U mnie kolejny dzien upalow. Mam jednak nadzieje, ze nie spuchne tak jak wczoraj, bo to jest cos okropnego:szok:

reklama
Witam babeczki...
Ciężka noc za mną;-) za późno położyłam sie spać, i dzidzia dała mi pokaz swoich możliwości:-D:-D a ja sie zawsze rano dziwiłam co mnie tak ten brzuch boli, a tu moja malutka robi w nocy ostra gimnastyke, aż brzuch podskakiwał:tak: byłam mega szczśliwa:tak: teraz rano juz takie lekkie kopniaczki są..
Ale fatalny dzień sie zapowiada, pogoda straszna a do tego grypa mnie chyba dopadła, strasznie gardło mnie boli:-( udanego weekendu życze

anulka to wskakuj po koldre i sie wygrzewaj,zeby Cie te choróbsko bardziej nie złamało. nadineczka z tego co mi przychodzi do głowy to tylko: bigos:-D może sie skusisz ? dużo roboty, ale jaki efekt.. :-D
ja non stop chodze z katarem..juz z 2 lub 3 tygodnie :baffled: no ale to alergiczna dolegliwość,więc nic na to poradzić nie mogę :baffled: nawet nie wiem co mnie uczula.
Rano obudziłam się z taką wielgaaachną kulką pod pępkiem :-D dzidzia się pięknie wypchnęła :-D az nie mogłam sie namacać ;-)
a dziś niestety zajmuję się pewną małą,wredną 4-letnią dziewczynką,bo jej niania ma pogrzeb i poprosiła mnie o opieke nad nią :zawstydzona/y: buuuu.. a tak chciałam sie powylegiwać pół soboty przed telewizorem..
Chociaż Wam życze miłego dnia i przemiłych humorków.. bo ja jak popatrze na tą ulewe za oknem to wszystkiego sie odechciewa :baffled::baffled:

anulka to wskakuj po koldre i sie wygrzewaj,zeby Cie te choróbsko bardziej nie złamało. nadineczka z tego co mi przychodzi do głowy to tylko: bigos:-D może sie skusisz ? dużo roboty, ale jaki efekt.. :-D
ja non stop chodze z katarem..juz z 2 lub 3 tygodnie :baffled: no ale to alergiczna dolegliwość,więc nic na to poradzić nie mogę :baffled: nawet nie wiem co mnie uczula.
Rano obudziłam się z taką wielgaaachną kulką pod pępkiem :-D dzidzia się pięknie wypchnęła :-D az nie mogłam sie namacać ;-)
a dziś niestety zajmuję się pewną małą,wredną 4-letnią dziewczynką,bo jej niania ma pogrzeb i poprosiła mnie o opieke nad nią :zawstydzona/y: buuuu.. a tak chciałam sie powylegiwać pół soboty przed telewizorem..
Chociaż Wam życze miłego dnia i przemiłych humorków.. bo ja jak popatrze na tą ulewe za oknem to wszystkiego sie odechciewa :baffled::baffled:

przed ciążą dałabym się zarżnąć za bigos:-) a odkąd jestem to mnie tak odrzuciło, że aż mój się dziwi:szok:
moje dzidzi częściej się właśnie tak wypina jak piszesz niż biega :-p
chociaż dzisiaj od rana maraton sobie urządził, break dance stopkami po brzuchu od środka hi hi :-D

Paula, przez Ciebie sie totalnie rozmarzylam jak napisalas o ulewie. Wyobrazilam sobie jak bede siedziala w domku pod kocem, na na zewnatrz bedzie lalo ach! juz nie moge sie doczekac. U mnie nadal ponad 30 stopni, takze poczekam sobie jeszcze na spelnienie mojego marzenia:baffled:

Witam mamuśki
to ja chętnie ten bigosik dojem, bo go ubóstwiam;)
ja gotować nie umiem zbyt dużo ale za to uwielbiam i teściu jak przyjeżdża na obiad to non stop zachwala więc chyba nie jest tak źle na razie wszyscy żyją:-D
Mój M już w domku, teraz odkurza, ja ogarnę chatkę z grubsza a potem zabiera mnie na zakupy:-D:-D:-D:-D
do zobaczenia później!!!

Cześć dziewczyny! Zazwyczaj unikam siedzenia przed kompem w weekend, ale mój M jeszcze śpi i nie chce go budzic sprzątaniem, więc mogę się trochę poobijac na BB ;-) Już chyba przyzwyczailiśmy się do wczesnego wstawania, bo M obudził sięo 3.30 zdziwiony, że budzik nie dzwoni, a on przeciez musi do pracy... najdziwniejsze, że ja też się obudziłam z nim, ale byłam na tyle przytomna, że pamiętałam, że dziś sobota i nie pracujemy :-D:-D:-D
U nas dzisiaj deszczowo, jest szansa, że mieszkanie sie w końcu wywietrzy (mamy wszystkie okna na południowy-zachód).
Do drugiego prenatalnego i zarazem połówkowego jeszcze 3 dni :-):-):-) w poniedizałek o 15:40 może w końcu dowiemy się na 100%, czy mamy mówić do brzuszka Jaś czy Emilka :-)

Witam wszystkich w sobotę wy piszecie o sprzątaniu a mnie dziś czeka przeprowadzka...nie dość ze mam jeden dzień wolnego bo muszę jutro szorować do pracy to jeszcze to...och, ale co zrobić jak chce się mieć spokój bez awantur i trzaskania drzwiami przez współlokatorów to trzeba...także postaram się odezwać jak najszybciej bo nawet tam nie będę miała przez chwilkę internetu.

WITAM:-)
A u mnie nudy:sorry2:ale za to jutro niedziela a M zawsze mi szykuje jakieś wyjazdy w ten dzien:-pwie że w ciągu tygodnia siedze w domciu to chce mi niedzielke zawsze fajna zapewnić tak więc pojedziemy sobie do szwagierki na kawke:tak:
Mój Alanek takze daje o sobie znać:-)a ja głupia zawsze sie zaczynam śmiać bo to jest takie super uczucie jak tam się przemieszcza co jeszcze mnie dodatkowo łaskocze hehe a jak patrze na brzuchol się ruszający to tylko się cieszyc:-D

reklama
Ja też czekam na potwierdzenie płci tylko nie wiem której :-D
ale muszę poczekać do końca września :tak: i oby wtedy było już porządnie widać a moje jak to powiedział ginekolog "niegrzeczne dziecko" wszystko ładnie pokazało :tak:

co do sprzątania to tylko uciekać taki mam bałagan ale najpierw robię obiad a potem się biorę za porządki i pranie :sorry2:

Do góry