reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Karoli a co byś wolała?
dzięki za kciukasy

ja Nadineczka tak jak Ty chlopaczka. Zawsze chcialam miec chlopaczka, a najlepiej dwoch.
Teraz jedyna moja obawa przed chlopaczkiem, ze nie dojde z G. do porozumienia jesli chodzi o imie, wiec tak sobie mysle, ze moze lepiej dziewczynka. Wyjatkowo jestesmy niezgodni co do imion meskich:rofl2: a ja chce tez takie, ktore ma tlumaczenie na polski i tez musi mi sie podobac i nie moge miec durnych skojarzen heh
imiona dziewczynek sa bardziej uniwersalne i nawet jak jest jakies z nalecialosciami wloskimi to moja mama czy babcia bez problemu je wymowia bez obawy, ze nie akcentuja w odpowiednim miejscu:rofl2:

melduje sie po wizycie u ginekologa,cytologia wyszla mi super , wyniki krwi i moczu tez, cisnienie w normie,lekarz stwierdzil ze jestem okaz zdrowia, te bole ktore mialam z boku brzucha to niby wiezadla wiec sie mam nie martwic... Normalnie sie podbudowałam bo zawsze wszystko mialam na NIE od kad poronilam, PCOS, cytomegalia itp a teraz taka odmiana:tak::tak::tak:

reklama
Do góry