reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Kobiety,a ile cm macie w pasie?bo ja 88:szok::tak:

Ja mam 95 :baffled:
Zaopatrzyłam się wczoraj w gąbkę do masażu brzuszka, zobaczymy czy coś da (moja pani doktor poradziła mi właśnie masaże gąbką).
Wczoraj chodziłam po domu jak zombie, dopiero wieczorem zmierzyłam sobie głupia ciśnienie i okazało się, że mam 105/52.... ale nie było sensu pić kawy, więc poszłam spać. Profilaktycznie zaczęłam tez brać magnez i żelazo, może wyniki morfologii się poprawią, bo na razie ewidentna niedokrwistość :-( M kupił mi jakies kotlety i pasztet sojowy (też na zalecenie pani doktor). Powiem szczerze, że jakoś średnio jestem przekonana do nich...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam poranne ja zaraz ide szukac centymetra i sie zmierzyc to wynik wpisze , pozatym nawet sie wyspalam , wszystko mam juz porobione , nawet obiadek przygotowany tylko ziemniaczki ugotowac. pogoda jeszcze nie wiadomo bo tu sie zmienia .zapraszam na kawe.

Witam i ja melduję się z kawką przy stole porannym :-)
Poleciałam się zmierzyć jak poczytałam co piszecie :-D 90 na wysokości pępka ale niżej już 10 cm więcej :szok::szok:
Tak mam co prawda brzuszek widać, że coraz bardziej pod górę podchodzi ale narazie większośc się skupia na dole - fakt tam przed ciążą już coś skupione było :szok::-D
Pasibrzuch - a co te kotlety mają uczynić? :-D

M kupił mi jakies kotlety i pasztet sojowy (też na zalecenie pani doktor). Powiem szczerze, że jakoś średnio jestem przekonana do nich...
a jak kotlety sojowe (jak o taki chodzi )bardzo lubię :tak::-D dla mnie pychotka :rofl2:
i szybko je robię i zawsze jak nic nie mam w domu na obiad a nie chce mi się po nic iść to robię je na obiad ;-)

Witam laseczki

ja się nie mierzę bo zawału dostaję przed ciążą miałam za dużo cm a co dopiero teraz :szok:

Witam:-D

Witam poranne ja zaraz ide szukac centymetra i sie zmierzyc to wynik wpisze , pozatym nawet sie wyspalam , wszystko mam juz porobione , nawet obiadek przygotowany tylko ziemniaczki ugotowac. pogoda jeszcze nie wiadomo bo tu sie zmienia .zapraszam na kawe.

Kobietko to Ty niesamowita jesteś!!! Ja to czuję, że coraz większego lenia mam...najlepiej nic bym nie robiła:oo:

Hm...ja nie wiem, gdzie podziałam tą miarkę do mierzenia, ale może ją znajdę to zobaczę ile mam w pasie.

Kurde, jestem zawalona nauką, potrwa to do 7 września:baffled: nie wiem jak ja to zrobię z takim leniem:baffled:

Pozdrawiam!!!

a jak kotlety sojowe (jak o taki chodzi )bardzo lubię :tak::-D dla mnie pychotka :rofl2:
i szybko je robię i zawsze jak nic nie mam w domu na obiad a nie chce mi się po nic iść to robię je na obiad ;-)

Zjadłąm właśnie kanapkę z pasztetem sojowy, nawet zjadliwe :-) nigdy nie jadłam produktów sojowych, stąd nie wiem czego się spodziewać ;-)ale jak mówisz, że dobre, to podejdę do nich pozytywniej :-)

reklama
Cześć Kochane,
mam brzydką pogodę, zero słońca, wystarczająco ciepło i jest po prostu pięknie!!!:-D:-D:-D
ja juz po śniadanku zaraz zmykam na zakupy bo lodówka puchą straszy:szok:
Golanda ja jem chyba tak jak przed ciążą z tą różnicą że mam regularne obiady i coś na śniadanko bo wcześniej tak pracowałam, ze jedliśmy zero obiadów i tylko na wieczór, a teraz mam zdrowy obiad, za dużo to mi się go nie mieści, małe śniadanko a kolację to też nie zawsze. I 5,5 na plusie jestem, ale mój M powiedział, że lubi te moje krągłości
i niezła ta baba w sklepie oj elementów nie brakuje ale męża masz na piątkę!

jak tak czytam te wasze centymetry i wagę to sie przerażam bo wy normalnie jakieś szczypiorki przy mnie! kiedy zrobiłam test ciążowy ważyłam równe 62kg, a teraz 67.5! hehe po ciaży muszę się wziąść za siebie jak poznałam M to ważyłam 56kg!!!!!!!!!:szok::-D
Pasibrzuch a lekarz nie przepisał ci żelaza?podobno te zwykłe nie jest zbyt przyswajalne, ja mam takie z kwasem foliowym o spowolnionym uwalnianiu czy coś takiego, jutro zrobię morfologię to w pt będę wiedzieć czy te tony żelazstwa coś pomogły:tak:

Dormark to o której ty wstajesz!?:confused::-D

Kaja_10 jak tam nastrój przed powrotem do pracy? Bo mnie chyba znowu ogarniają te chęci co zawsze we wrześniu, hehe oby mi szybko nie przeszło!:-D

Do góry