reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Na początku witam wszystkich Serdecznie! :-)
Forum obserwuję i czytam od dłuższego czasu właściwie od tych magicznych prawie 17 tygodni a dziś skusiłam się na rejestrację! Muszę przyznać, że dowiedziałam się od was bardzo wiele pożytecznych rzeczy! :-) Najbardziej zazdroszczę wszystkim Mamuśkom które czują już harce swojego malucha bo u mnie niestety jeszcze nic :-( ale się nie załamuję bo wiem, że Dzidzia zdrowa a widocznie na harce przyjdzie jeszcze czas! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Przed chwila z ciekawosci przymierzylam moje dwie pary ulubionych jeansow i wchodze w nie i bez problemu sie zapinam:tak:
to ja w takim razie nie wiem gdzie te 3 kg mi wlazly, chyba naprawde w cycochy:szok::szok: bo z kolei bluzeczki to takie skape skape juz sa :-(
Ja też się mieszcze w większość spodni, szczególnie biodrówki. Staniki pod biustem też są w sam raz.. ale za to miseczki... bardzo ciasne :-D

Forum obserwuję i czytam od dłuższego czasu właściwie od tych magicznych prawie 17 tygodni a dziś skusiłam się na rejestrację! Muszę przyznać, że dowiedziałam się od was bardzo wiele pożytecznych rzeczy! :-) Najbardziej zazdroszczę wszystkim Mamuśkom które czują już harce swojego maluch bo u mnie niestety jeszcze nic :-( ale się nie załamuję bo wiem, że Dzidzia zdrowa a widocznie na harce przyjdzie jeszcze czas! :-)

Witaj Justynko, ajk to miło, że się do nas przyłączyłas:tak::tak:;-)

andzia76 dziękuję za tak ciepłe przywitanie! :-) co do mojej wagi to na razie wszystko chyba w brzuch i biust bo biodra nadal takie same! ale kontrola musi być bo niestety ja do kruszynek nigdy nie należałam a niestety pofolgowałam sobie trochę jeszcze przed ciążą co sprawiło, że już trochę mnie dużo a gdzie tu rozwiązanie :-) najgorsze jest to, że mnie tak do słodyczy ciągnie, że ....... :-) aż strach pomyśleć! :-)

Niestety we Wloszech panie doktor nie waza:no:, tylko sie pytaja, takze sama musze kontrolowac mniej wiecej wage.

A no to faktycznie...musisz,chcesz czy nie chcesz...

W dupe by mi mogło pójść, bo to jedyna rzecz jaką mam płaską :-D;-) a na tych bioderkach, to już troche jest :baffled::baffled:

A ja coraz bardziej przypominam z tylu Jenifer Lopez:-D:-D:-D

Forum obserwuję i czytam od dłuższego czasu właściwie od tych magicznych prawie 17 tygodni a dziś skusiłam się na rejestrację! Muszę przyznać, że dowiedziałam się od was bardzo wiele pożytecznych rzeczy! :-) Najbardziej zazdroszczę wszystkim Mamuśkom które czują już harce swojego malucha bo u mnie niestety jeszcze nic :-( ale się nie załamuję bo wiem, że Dzidzia zdrowa a widocznie na harce przyjdzie jeszcze czas! :-)

witaj:-)

Ja też się mieszcze w większość spodni, szczególnie biodrówki. Staniki pod biustem też są w sam raz.. ale za to miseczki... bardzo ciasne :-D

No wlasnie....te miseczki....echhh;-)

Witamy w naszym gronie:-)
Niemartw się, ja też nie czuje, ale myślę, że jeszcze będziemy miały dość harców naszych maleństw ;-)

Ostatnia edycja:

witam i GRATULACJE:-)

reklama
andzia76 dziękuję za tak ciepłe przywitanie! :-) co do mojej wagi to na razie wszystko chyba w brzuch i biust bo biodra nadal takie same! ale kontrola musi być bo niestety ja do kruszynek nigdy nie należałam a niestety pofolgowałam sobie trochę jeszcze przed ciążą co sprawiło, że już trochę mnie dużo a gdzie tu rozwiązanie :-) najgorsze jest to, że mnie tak do słodyczy ciągnie, że ....... :-) aż strach pomyśleć! :-)

Ja akurat słodycze jem bardzo żadko, bo to jedyna rzecz po której mnie mdli:baffled::baffled::baffled: I czego się bardzo ciesze, bo mnie nie korcą:-D:-D:-D ale mimo tego i tak ciałka przybywa:-D:-D:-D:-D:-D i ja też należe do kobitek, gdzie jest za co złapać....;-);-);-):-D:-D:-D

Do góry