kruszynka0988
Wdrożona(y)
Moja kolezanka z pracy biegala czasem do kibelka do 4 miesiaca![Sorry :sorry: :sorry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
![Sorry :sorry: :sorry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teraz do gina chodze co 3 tygodnie,wczesniej co dwa bo mialam ciaze zagrozona.
Płec powiedział mi gin w 12 tyg,sama byłam w szoku ale powiedział ze pod kazdym kontem widzi chłopcadał 99% pewnosci i mysle ze nigdy nie ma 100%.
Co do szkoły rodzenia to ja nie chodzilam bo nie widzialam takiej potrzeby i swietnie sobie dawałam rade.Teraz tez sie nie wybieram,wole te pieniadze przeznaczyc na cos innego.
SYLWIA100 w takim razie bedziemy sie chyba widziały:-)ale patrzac na twoje zdjecie na suwaczku to cie skądś kojarzysz.Moze my juz sie widziałysmy?
Moja kolezanka z pracy biegala czasem do kibelka do 4 miesiaca![]()
co do mdłości to w 1 ciązy wymiotowałam do końca i nawet przy porodzie co skurcz to pawik
a teraz to 1 raz wczoraj co zwymiotowałam jedzonkiem po umyciu zębów w południe![]()
WITAM:-)
Witam nowe mamusie i GRATULACJE:-)
AGATKA gratuluje córeczki:-)
A moja dzidzia od wczoraj mocniej puka do mamusi![]()
anulka!!! - w naszym przypadku to juz chyba ostatnie wycieczki do toaletyprzewaznie teraz dolegliwosci ciazowe typu mdlosci czy nudnosci powinny sie konczyc... chociaz mam znajoma ktora wymiotowala do 7 miesiaca;/ nameczyla sie biedaczka... u mnie juz nie jest tak tragicznie jak na poczatku (jak zaczynalam wymiotowac to konczylam po tygodniu;P) ale nadal zdarza mi sie od razu po przebudzeniu biec do toalety... Teraz np od 3 dni znow troszke gorzej sie czuje...