reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam i juz mowie dobranoc znow mnie zlapalo rozwolnienie z zatwradeniem i nie moge sie za bardzo ruszyc ide sie polozyc do jutra

reklama
Witam Stycznióweczki, ja miło spędziłam dzień z mężem i synkiem, obiadek, spacer, jestem wykończona... Do jutra!!

Witajcie:-D
Ja dzisiaj też miło spędziłam dzień z mężem, obiadek, kino i potem spacerek chyba taki cztero godzinny. Ostatnio wogóle nie mogę spać i nie wiem czemu:wściekła/y:Niedawno wróciłam i ledwo co na nogach stoję więc mam cichą nadzieję na normalny sen po takim wysiłku:-D. Życzę wszystkim Mamuśkom kolorowych i spokojnych snów:-D

Witam stycznióweczki:-)

Wczoraj mieliśmy jechać na wycieczkę, ale niestety...:dry: została przeniesiona na następną niedzielę.
Szkoda...

Boli mnie ten brzuch...:dry: mam nadzieję, że to na prawdę nic takiego. Od kilku dni ja też zaczęłam czuję ruchy dzidzi :-) takie delikatne stuk puk:-) cieszę się :-)

Kaskag - kochana, dobrze, że to teraz:-)Ja za pierwszym razem rodziłam w sierpniu, a za drugim we wrześniu. To była masakra ósmy i dziewiąty miesiąc z upałami.

U mnie dziś słonecznie, zobaczymy jak długo?
Witam wszystkie na początku kolejnego tygodnia.

:-DJa niedziele też spędziłam przyjemnie.:-D rano trochę poryczałam, tak bez powodu, bo mi było smutno. Potem mąż wyciągnąl mnie nad jeziorko i do lasu i było super. Wróciłam padnięta i spałam jak niemowle:-D:-D:-D A teraz zmykam, robić jakieś porządki, zakupy, bo potem moja mamuśka przychodzi w odwiedziny i znów będzie miała sto tysięcy dobrych rad, brr:baffled::baffled::baffled:

Witam w poniedziałek, niestety wczoraj nie dałam już rady poczytać, jak moje dziecko okupuje komputer to już nie da rady się dopchać, tym bardziej że ma w perspektywie tydzień bez kompa.
Pisałyście na temat kopniaków, ja nie mam traumatycznych przeżyć, mój syn był delikatny, ale koleżanki owszem, jedna zwijała się z bólu i ryczała, a drugiej dziecko rozepchało żebra o 10 cm.

Gruba Żabo, w ciąży bliźniaczej to musisz zacząć szybko smarować brzuszek kremami na rozstępy, nie chcę straszyć bo może u ciebie będzie inaczej, ale mam 2 ciotki i przyjaciółkę po ciąży bliżniaczej i mają fałdy zwisającej skóry, strasznie żałują że wtedy nie było takich preparatów, ale przy tak dużym rozciągnięciu, nie wiadomo czy jest możliwość powrotu skóry na swoje miejsce.

reklama
cześć dziewczyny :) ja pierwszy dzień na L4 :tak:obudziłam się ze złym humorem bo mialam złe sny w nocy:-(
ale teraz piję kawkę i jem leczo z cukini na śniadanie (marząc o śledziach w occie....) i jest mi trochę lepiej:tak:
wczoraj też miło spędziliśmy dzień :tak:moje kochanie przykręcałol fronty do kuchennych szuflad, a ja trochę się leniłam, trochę sprzątałam i duużo gotowalam:-D

Do góry