reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witajcie dziewczyny :)
Ja tylko na moment bo zaraz lece obiadek robić. Pogoda dziś do d.... od wczoraj pada. Ale po obiadku jedziemy na kawke do kolezanki która 2 tyg temu urodziła synka. Kurcze ale jej zazdroszcze takiego bąbelka miec w domu (4400)jak sie urodził. Dobra lece papapapapa i buziaki
Niezly babel , ja tez patrze sie na mlode matki z zazdroscia juz bym chciala przytulic babelka.

reklama
Witam Dziewczynki w niedzielę, dziękuję za komplementy w imieniu swoim i brzuszkowego królika, pewnie poczytam dopiero wieczorem , muszę poprasować ciuchy przed wyjazdem, mam już urlop, a we wtorek na Mazury.
Mam nadzieję że będzie fajnie, ale będę za wami tęsknić.
Chyba się uzależniłam od forum, a wy jesteście dla mnie jak rodzina:-)
Do wieczorka kochane.

Życzę ładnej, słonecznej pogody na Mazurach. Też się tam wybieram na urlop ale dopiero 20 lipca, muszę jeszcze wytrzymać ten tydzień w pracy a potem mam 3 tygodnie laby :-)

Życzę ładnej, słonecznej pogody na Mazurach. Też się tam wybieram na urlop ale dopiero 20 lipca, muszę jeszcze wytrzymać ten tydzień w pracy a potem mam 3 tygodnie laby :-)[/QUOTE
ja tez ten tydzien i polska juz sie nie moge doczeac:confused:a dziewczyny co sadzicie o basenie w ciazy,ja mam problem z celuitem:no:mam go wszedzie a woda ekstra go wyciaga:tak:

Życzę ładnej, słonecznej pogody na Mazurach. Też się tam wybieram na urlop ale dopiero 20 lipca, muszę jeszcze wytrzymać ten tydzień w pracy a potem mam 3 tygodnie laby :-)

Z tego co wiem nie ma przeciwwskazań do kąpieli w basenie. Możesz się pluskać do woli.:tak:
to by bylo super jutro ide do gin.zobacze co mi powie a moze juz mi powie co bedzie chlopiec czy dziewczynka :sorry2:oby chlopak:tak:

Też chciałam chodzić na basen ale na czas wakacji jak na złosć zamknęli go. Więc poczekam do wrzesnia, a póki co zapisuję się na ćwiczenia dla kobiet w ciąży:-D

Też chciałam chodzić na basen ale na czas wakacji jak na złosć zamknęli go. Więc poczekam do wrzesnia, a póki co zapisuję się na ćwiczenia dla kobiet w ciąży:-D
kurka ja nie mam z kim cwiczyc nie stety a basen jest tani jak barszcz:-)no a za cwiczenia yogi bym musiala zaplacic 4 razy wiecej :baffled:

kurka ja nie mam z kim cwiczyc nie stety a basen jest tani jak barszcz:-)no a za cwiczenia yogi bym musiala zaplacic 4 razy wiecej :baffled:

U nas jest taki program "Aktywne 9 miesięcy",zajęcia odbywają się dwa razy w tygodniu. Koszt tego 106 zł. Po urodzeniu też organizowane są zajęcia dla matek z dziećmi więc też pewno bedę chodziła:-D Za basen wyjdzie mi więcej.Ja też nie mam z kim chodzić ani tu ani tu, mam nadzieję ,że na miejscu jakieś znajomości się zawiążą, też byłoby mi milej i fajniej:-D

reklama
Do góry