reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Asiax piekne zdiecie z Usg, pozatym zazdroszcze wzystkim mama ktore czuje juz ruchy dzidzi ja musze niestety na nie jeszcze poczekac .U mnie na obiad mialy byc lazanki ale tak sie rozpedzilam ze wyszedl bigospych, jutro zupa kalafiorowa i placki zie miaczane. i mowie juz dobranoc

Asiax jaki piękny maluszek:-):-):-)
Mnie też mój syn czasem niechcący kopnie albo skoczy na mnie, ale wydaje mi się, że nasze maluszki są jeszcze takie malutkie, że nic się nie stanie. Ale trzeba uważać:zawstydzona/y:
Co do ruchów dzidzi, to mi też się wydawało, że coś czuję ale nie jestem pewna. Oczywiście chciałabym coś już poczuć ale pamiętam również jak mój synyś tak mnie kopał po żebrach, że błagalam go by wreszcie przestał:zawstydzona/y:

Mi sie ryczec chce:-(niedawno moja córka uderzyła mnie w brzuch:-(oczywiscie niechcacy,mam teraz takiego stracha ze szok,nie wiem co zrobie jak cos sie stało:-(
mnie też córa nie raz uderzy pilnuję jak mogę ale to takie z zaskoczenia ale i to raczej delikatnie ale raz machnęła noga i mnie nawet tam w środku zabolało ale akurat szłam do ginekologa i wszystko było z maluszkiem ok:tak:

więc nie martw się na pewno wszystko jest ok :tak:

Asiax śliczny maluszek :tak:

zAgatka a według czego to wyliczyłaś :confused:

Mi sie ryczec chce:-(niedawno moja córka uderzyła mnie w brzuch:-(oczywiscie niechcacy,mam teraz takiego stracha ze szok,nie wiem co zrobie jak cos sie stało:-(
Mnie też czasami synek uderzy np. podczas zabawy, ale dziecko jest grubą warstwą chronione, nie martw się, uspokój i nie stresuj dodatkowo, ale jak ból się nasili to od razu jedź do szpitala.

Mnie tez Nicola czasem niechcacy uderzy , ale tak jak mowie dziewczyny nie jest to groznie,Teraz Nicoli juz przetlumacczylam i juz nie skacze po mnie , bo jak widze ze zamierza to ja od razu Nici nie probuj w brzuszku jest dzidzia, o ona aha i nie wolno.
Witam porannie u nas narazie pochmurno zobaczymy jak bedzie pozniej, pokaze sie slonce to od razu ide z niunia na dwor niech kozysta, wam zycze milej niedzieli bez dolegliwosci.

witam wszystkie duuuuuże mamusie;-)

ja nawet nie myślę o ruchach niby gin powiedział, że w połowie sierpnia mogę czuć Wy mówicie, że już czujecie tylko że u mnie jest taki problem, że mam bardzo szybko przemianę materii, jak zjem jabłko to mam bulgotanie po jabłku tak samo po surówce i po najmniejszym warzywku czy owocku, a teraz same wiecie ile tego jest i jem tego niesamowitą ilość więc bulgota i "robi" się na okrągło "coś":-D i nie będzie tak łatwo będzie wyczuć, bo w brzuszku mam ruch jak na dworcu;-)

idę robić kanapeczki jak co niedzielę dwa ogromne talerze kanapeczek ze wszystkim:-)
a na obiadek pizza, pierwszy raz będę sama robić:zawstydzona/y:
pa pa na razie

witam wszystkie duuuuuże mamusie;-)

ja nawet nie myślę o ruchach niby gin powiedział, że w połowie sierpnia mogę czuć Wy mówicie, że już czujecie tylko że u mnie jest taki problem, że mam bardzo szybko przemianę materii, jak zjem jabłko to mam bulgotanie po jabłku tak samo po surówce i po najmniejszym warzywku czy owocku, a teraz same wiecie ile tego jest i jem tego niesamowitą ilość więc bulgota i "robi" się na okrągło "coś":-D i nie będzie tak łatwo będzie wyczuć, bo w brzuszku mam ruch jak na dworcu;-)

idę robić kanapeczki jak co niedzielę dwa ogromne talerze kanapeczek ze wszystkim:-)
a na obiadek pizza, pierwszy raz będę sama robić:zawstydzona/y:
pa pa na razie

Jeśli chodzi o pizzę to mój M jest w niej specjalistą, ciasto zawsze wychodzi mu takie chrupiace i wypieczone a mi zawsze miękkie i wilgotne:-(

dziewczyny jak wstawić zdjęcie taż żeby przy każdym poście pojawiało się pod loginem, próbowałam już dwa razy i nic

Metodą prób i blędów udało się wstawić moje foto

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tylko wpadam się przywitać i uciekam sprzątać, bo moja mama będzie o 11, a teściowa zwala się na obiad, do tego moje dziecko nie śpi od 5, maż mnie wkurza, mam dość. Co za dzień :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nadineczka podziel sie pizzzzzzzząąąą :-p:-p:-p:-p:-p

Do góry