reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam :)

w końcu jutro mam wolne !huraaa ;)

Aguska gratki ząbka !

widzę że już nawet bunt jednolatka wymyślili kiedyś to był dopiero dwulatka ;) chyba ze ja coś przegapiłam i nie doczytałam hehe

Aguska jestes pewna ze to 5 - tka? 5 - tki wychodza dopiero po 20 miesiącu zycia - my mamy 4 - ki i są bardzo daleko od dwojek i trójek wiec pewnie to 4 - ki :-)

Właśnie ja też się zastanawiałam u Tymka, bo mamy taką samą sytuację z ząbkiem i chyba Gosia powiedziała to samo, co Tysiolek, więc ja przyjęłam, że to czwórka wychodzi, a nie piątka:tak:U nas też daaaleko od dwójeczki:-)

A poza tym witam wieczorową porą:-)Wpadłam na chwilkę ponadrabiać zaległości, a tu się okazało, że tak mało pisałyście, że może jedną stronkę miałam tu na głównym do doczytania:szok: U nas dziś tak nie wiało na szczęście. Udało mi się wydelegować męża z Tymciem na spacer i wrócili po 20 min:eek: Mój mąż jakiś czas temu się przyznał, że nie bawi go chodzenie z wózkiem na spacer, a dziś wziął Tymka pieszo i też mu się chyba nie podobało:crazy: Ale potem pojechali jeszcze gdzieś autkiem, więc zdążyłam na spokojnie pomyć podłogi:-)No i poleniuchować troszkę też;-)

Tysiolek tak samo mówi się ze dzieciom wychodzą najpierw 4ki a potem 3ki ... u nas było kolejno 1, 2, 3 i 4ki a TERAZ 5ki ... a mamy niespełna 14 miesiecy wiec wiesz różnie to może byc:)))

Właśnie patrzyłam i ona wyszła na samym końcu dziąsła.może to 4 ale tak daleko?dlatego uznałam że to 5 zobaczymy jak reszta zacznie wychodzić
ja też stawiam że to 4 :) wychodzą bardzo daleko ;)

Tysiolek tak samo mówi się ze dzieciom wychodzą najpierw 4ki a potem 3ki ... u nas było kolejno 1, 2, 3 i 4ki a TERAZ 5ki ... a mamy niespełna 14 miesiecy wiec wiesz różnie to może byc:)))
Rox są wyjątki wiadomo u nas też po kolei zęby nie idą bo dwójek D wszystkich nie ma a 4 wyszła

ale coś czuję że ta dwójka niedługo się pojawi :)

a 5 się przebiła ? u nas kiedyś trójka miała niby wyjść pokazywałam wam zdjęcia i jak było te jedynki i trójki widać ze się wybijają tak jedynki wyszły a trójki nie i dziąsło nadal jak było tak jest :) jestem ciekawa jak szybko Boo te 5 tki wyjdą lub jak szybko wyszły( bo nie wiem czy jakaś wyszła ?)od pierwszych objawów że wychodzą ?

byc może to daleka 4 :-)zobaczymy a z drugiej strony małemu wychodzi 3 bo już prawie ją widac ale do przebicia pewnie jeszcze kilka dni poczekamy i widzę że za nią czai sie 4 bo też widac już gulkę i jakos jest ona bliżej niż ten ząbek co wyszedł.trudno stwierdzic ;-)

reklama
Witajcie w niedzielny wieczorek!:-)
My dzisiaj z Ksawusiem spotkalismy sie z mamusiami z regionalnego forum. Super spotkanko, naprawde. Dwa roczniaku w wozeczkach trzymaly sie za raczki podczas jazdy i karmily sie nawzajem. Do czasu! Potem Ksawek zaczal rozrabiac uciekac mi z placu, bic kolegow lopatka i zabierac czapki. Huligan i tyle!
Oj działo sie!!!:-D

Do góry