reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam

K od wczoraj ma podwyższoną temp chyba to zęby bo ślini się strasznie, nie da sobie zajrzeć do buziola ale nie marudzi ładnie się bawi.

MAm pytanko jak ubieracie dzieciaczki w domku? czy rajstopki i spodenki czy same spodenki i skarpetusie?

U nas zależy. Jak jest zimniej w domku to rajstopki i spodenki, jak jest cieplej to spodenki lub rajstopki (dużo częściej te pierwsze). Wczoraj już się tak ciepło u nas zrobiło (15stopni:tak:), że po dworze też w samych geterkach latał, bez spodenek.

bećka u nas tez ciepło i Zuzia w samych rajstopkach po domu biega

A ja dzisiaj byłam w lumpeksie i dorwała śliczny różowy płaszczyk, szlafrok dalmatynczyka i dla siebie białe spodnie.

Teraz Zuzia gada sama do siebie w łózeczku , ale spac się chyba jej nie chce

A u nas w własnie deszczyk zaczął padać i brzydko za oknem .

U nas 4 na dole juz wychodzą i w kolejce 3 u góry są.

Nocki srednie,Z budzi się około 2, 3 razy jeszcze.

Gratulacje:-)Wreszcie się doczekaliście:-)Teraz się sypną-tak przynajmniej u nas było:tak:Długo długo były dwa, a teraz od grudnia nam siedem przybyło:-)I kolejne w drodze

reklama
Do góry